«Έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου», λέει η Δαλάκα αλλά ο κόσμος έχει διχαστεί

«Έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου», λέει η Δαλάκα αλλά ο κόσμος έχει διχαστεί

Αν κάτι δεν ξέραμε για την Κατερίνα Δαλάκα είναι πως αποτελεί η ίδια μεγάλο τρολ, μεγαλύτερο από εκείνους που έχουν σπεύσει να την... φάνε στο πρώτο ποστ μετά την αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο.

Μετά από μια και πλέον εβδομάδα διαπραγματεύσεων και παρά την παρέμβαση του ίδιου του Ατζούν με σκοπό να πείσει τους παίκτες του Survivor All Star να επιτρέψουν την επιστροφή στην Κατερίνα Δαλάκα, η πάλαι ποτέ νικήτρια του Survivor επέστρεψε στο Instagram βάζοντας τέλος στις φήμες πως θα ξαναμπεί στο ριάλιτι επιβίωσης.

H αποκαθήλωση για Δαλάκα και Ασημίνα

Θυμίζουμε πως στις αποκαλύψεις του εκείνες, ο Νίκος Μπάρτζης είχε πιάσει την Ασημίνα Χατζηανδρέου με την Κατερίνα Δαλάκα στη ζούγκλα, με τη μεν Ασημίνα μιλά σε κινητό ντόπιου και τη δε Κατερίνα να καπνίζει. Η παραγωγή, βάσει όσων είπε ο Γιώργος Λιανός έκανε έρευνα και οι ισχυρισμοί του Μπάρτζη αποδείχτηκαν αληθινοί ενώ οι δύο κοπέλες αποβλήθηκαν βάσει της συμφωνίας που είχαν κάνει όλοι οι παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι.

Όπως είχε αποκαλύψει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην Ελένη Μενεγάκη, όλοι οι παίκτες συμφώνησαν προτού μπουν στο All Star πως όποιος εντοπιστεί με παρατυπίες όπως το κινητό, θα αποβάλλονται άμεσα.

Οι διαπραγματεύσεις με τον Ατζούν

Στις ημέρες που ακολούθησαν, το παρασκήνιο θέλει τον Ατζούν να παλεύει να πείσει τους υπόλοιπους παίκτες να δεχτούν πίσω τη Δαλάκα και την Ασημίνα με διάφορα πέναλτι όπως το να χάσουν τα έπαθλα φαγητού που θα κέρδιζε η ομάδα τους, κάτι που οι υπόλοιποι παίκτες δεν δέχτηκαν.

Μιλώντας στο Καλό Μεσημεράκι, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τόνισαν πως είναι πιθανό ο Ατζούν να ήθελε εξαρχής τα δύο κορίτσια να μην αποβληθούν αλλά η άρνηση των υπόλοιπων παικτών να μην του άφηνε περιθώρια καθώς το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα έμενε χωρίς επεισόδια αν οι παίκτες αρνούνταν να προχωρήσουν.

Το σπίτι της Κατερίνας Δαλάκα είναι ο χώρος που θα ήθελες να βλέπεις Survivor με τους φίλους σου

Το πρώτο ποστ της Δαλάκα ήταν τρολ!

https://www.instagram.com/p/CoahL_zOh31

Πάντως, η Δαλάκα, κατάφερε στο πρώτο ποστ μετά από 36 ημέρες στον Άγιο Δομίνικο, να τρολάρει όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την ίδια, τονίζοντας πως το διάστημα αυτό δεν είχε ποτέ κινητό στα χέρια της.

«Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια », τόνισε η Δαλάκα με έναν καφέ στα χέρια, φορώντας φούξια μπικίνι, με θέα τη θάλασσα του Άγιου Δομίνικου.

katerina_dalaka_3033956095790648459.jpg

Ο κόσμος πάντως, στα σχόλιά του δεν καλοδέχτηκε την πρώην νικήτρια του Survivor με τα μηνύματα να τονίζουν:

«Εεε οχι και 36.....Στην ζούλα αλλά κάνατε στην ζούγκλα για αυτό και σας έδιωξαν να τα λέμε όπως είναι. Απλά αδίκησες τον εαυτό σου , Κρίμα»,

«Τα λάθη πληρώνονται.. Τι δουλειά είχες να ακολουθείς ένα 20χρονο στη ζούγκλα; Κρίμα... Δεν ήσουν στα καλύτερα σου, όσο έπαιξες άρα όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Εφόσον δεν έπιασες κινητό γιατί σε έδιωξαν; Αν ήταν μόνο για τα τσιγάρα, ή επειδή απλά καλυπτες την Ασημίνα δεν ήταν δίκαιο»,

«Εντάξει Δηλαδή ξύπνησαν μια μέρα και λένε δεν βγάζουμε ένα από τα πιο δυνατά μας χαρτιά εκτός γιατί έχει λογική όλο αυτό .... Δυστυχώς αν λέγατε ότι κάναμε λάθος και τα πράγματα έγιναν έτσι τότε θα ήταν αδικία τώρα απλά κοροϊδεύετε τον κόσμο», ήταν μερικά από τα σχόλια, ωστόσο οι fans της Κατερίνας μιλούν για αδικία.

Survivor All Star: «Αποκαθήλωση» για Δαλάκα και Ασημίνα στο Twitter - Ξέσπασε ο Σοϊλέδης

Πάντως, οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές, της Δαλάκα, είναι τα αδέρφια της, η έφηβη Σοφία και personal trainer αδερφός της, Κωνσταντίνος.

Τα δύο παιδιά έκαναν share το πρώτο ποστ της αδερφής τους. Η μικρή Σοφία είναι ένα mini me της μεγαλύτερης Κατερίνας ενώ ο αδερφός της Δαλάκα ήταν ένα από τα ονόματα που είχαν ακούστει για να μπει στα survivor που προηγήθηκαν.

Ίσως λοιπόν, η Δαλάκα θα έπρεπε να ακολουθήσει τη συμβουλή που είχε δώσει στον εαυτό της το 2019, όταν έφτασε στον τελικό.

«Τέλος για μένα. Δύο φορές και φτάνει. Ήθελα να φτάσω στον τελικό για να γυρίσω στο σπίτι μου».