H Vanessa Hudgens επιβεβαίωσε τον αρραβώνα με τον Cole Tucker με το πιο τρυφερό post

H Vanessa Hudgens επιβεβαίωσε τον αρραβώνα με τον Cole Tucker με το πιο τρυφερό post
Invision

Η 34χρονη ηθοποιός ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του 26χρονου παίκτη του baseball.

Σε πελάτη ευτυχίας πλέει η Vanessa Hudgens μετά τον αρραβώνα με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Cole Tucker. Η διάσημη ηθοποιός και ο γνωστός αθλητής έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και όλα δείχνουν πως σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η 34χρονη και ο 26χρονος άσσος της Major League σχεδιάζουν να παντρευτούν και αντάλλαξαν όρκους αγάπης στα τέλη του 2022, με τον Tucker να της κάνει την πιο ρομαντική πρόταση γάμου στο Παρίσι.

Η Vanessa Hudgens μόλις επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της

Πριν από λίγες ώρες η σταρ του «High School Musical» δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram όπου ποζάρει με το πανέμορφο δαχτυλίδι αρραβώνων που φορά στο μεσαίο δάχτυλό της.

«ΝΑΙ. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι 🤍», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/CodYd56vbn1

Τον Νοέμβριο το ζευγάρι βρέθηκε ξανά στην Πόλη του Φωτός και φωτογραφήθηκε αγκαλιασμένο. Hudgens και Tucker δεν διστάζουν να εκφράζουν δημόσια τα συναισθήματά τους και όλοι μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα.

https://www.instagram.com/p/Cn23FE5PZe3

«Θα σταματήσω τον κόσμο και θα λιώσω μαζί σου», έγραψε πρόσφατα η Hudgens σε μια τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε με τον αγαπημένο της.

Το love story του ζευγαριού

Οι φήμες για την σχέση τους ξεκίνησα τον Νοέμβριο του 2020 όταν εθεάθησαν να περπατούν χεράκι χεράκι στο Los Angeles. Tον περασμένο Φεβρουάριο το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να επισημοποιήσει τη σχέση τους στο Instagram.

«Είσαι εσύ, είμαι εγώ, είμαστε εμείς», έγραψε η ηθοπιός σε φωτογραφία όπου φιλιόταν με τον αγαπημένο της.

Free the nipple! Η Vanessa Hudgens βαδίζει στον δρόμο που χάραξε η εκστρατεία και δε φορά σουτιέν

Αν και ο αθλητής φέρεται να έκανε την πρόταση, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν εκείνη που έκανε την πρώτη κίνηση στη σχέση τους, στέλνοντάς του μήνυμα στο Instagram.

«Αν θέλω κάτι ή κάποιον, το κυνηγάω», έχει δηλώσει η Hudgens στο παρελθόν. Η σχέση τους ήρθε δέκα μήνες μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από τον επί 9 χρόνια σύντροφό της, Austin Butler, τον Ιανουάριο του 2020.

Πηγή κεντρικής: apimages.com