Γιάννης Λάτσιος: "Θέλω τον Χρήστο Φερεντίνο στην πρωινή ζώνη"

Γιάννης Λάτσιος: "Θέλω τον Χρήστο Φερεντίνο στην πρωινή ζώνη"

Ο Γιάννης Λάτσιος κάνει τηλεοπτικές εξομολογήσεις.

"Σκέφτομαι που θα αξιοποιηθεί ο Χρήστος Φερεντίνος και ομολογώ ότι και στην πρωινή ζώνη το έχουμε συζητήσει". Ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star και άφησε ανοιχτά όλα τα δεδομένα σχετικά με το Ράδιο Αρβύλα, το πρωινό του σταθμού αλλά και το σόου στον πάγο. Οι παρουσιαστές μπορεί να κάθονται σε αναμένα κάρβουνα και φαίνεται οτι και η επόμενη εβδομάδα θα είναι κρίσιμη για οριστικές ανακοινώσεις. Οριστική συμφωνία με την ψυχαγωγική ζώνη μπορεί να μην έχει παρθεί αλλά Φερεντίνος - Μπουλέ και Χρηστίδου τα έχουν βρει σχετικά με τον τρόπο και το ύφος που θα έχουν στο πλατό.

Πρεμιέρα δείχνει οτι θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου όπως και του Γιώργου Λιάγκα και το όνομα της Σοφίας Παυλίδου που ακούστηκε απλά ήταν ένα σενάριο φαντασίας. Ο Αντώνης Κανάκης απο την άλλη πλευρά ακούστηκε οτι δε΄χτηκε μείωση μισθού και θα συνεχίσει στο κανάλι. Ο Γιάννης Λάτσιος απάντησε γι αυτό: " Ο Αντώνης ανήκει πολλά χρόνια στο κανάλι και είναι φίλος μου. Καταλαβαίνει τις άσχημες συνθήκες που περνάει ο χώρος και δε χρειάστηκε να πούμε κάτι περισσότερο. Συνεχίζουμε την άψογη συνεργασία μας".

Το "Dancing on Ice" πάει για αναβολή στην πρεμιέρα του και ίσως το δούμε στις 13 Νοεμβρίου στον αέρα. Οι πρόβες είναι εντατικές και πολύ επίπονες. Κωστέτσος, Χειμωνέτος και Χριστίνα Παππά κερδίζουν τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής από ότι μαθαίνουμε και η παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού απλά περιμένει την ανακοίνωση του σταθμού για να χριστεί και επίσημα οικοδέσποινα του πολλά υποσχόμενα σόου. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιάννης Λάτσιος έδειξε ηρεμία, σιγουριά αλλά δεν άνοιξε ακόμη τα χαρτιά του με ανακοινώσεις. Αυτά θα γίνουν σε συνέντευξη τύπου λίαν συντόμως.