H κόρη της Συνατσάκη έχει θεία από την χώρα των θαυμάτων- Η τρυφερή σχέση των διδύμων αδελφών

H κόρη της Συνατσάκη έχει θεία από την χώρα των θαυμάτων- Η τρυφερή σχέση των διδύμων αδελφών

H 38χρονη influencer-επιχειρηματίας και η αδελφή της Αλίκη είναι αχώριστες και η ομοιότητά τους είναι παραπάνω από εμφανής. 

Η Μαίρη Συνατσάκη είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά όταν πριν τρεις μήνες περίπου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή.

Από εκείνη την ημέρα η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας αφιερώθηκε πλήρως στην φροντίδα και την ανατροφή της κόρης της, απέχοντας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις επαγγελματικές δραστηριότητές της.

H έξοδος με την μπέμπα και την αδερφή της

Πριν λίγες ώρες η μαμά Mairiboo θέλησε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να απολαύσει το Σαββατοκύριακο με την κορούλα της. Μαμά και κόρη βγήκαν να απολαύσουν μια βόλτα στη θάλασσα, συνοδευόμενες από την δίδυμη αδερφή της influencer, Αλίκη Συνατσάκη.

synatsaki5.webp

«Με συγκινεί διαφορετικά πια η ζωή. Όχι λόγω ορμονών. Όχι. Είναι που εκτιμώ αλλιώτικα τα θαύματα και την τύχη. Από τύχη δε βρεθήκαμε εμείς αυτή την εβδομάδα αντιμέτωποι με 7,8 Ρίχτερ. Από θαύμα σώθηκαν οι άνθρωποι, μικροί μεγάλοι, νεογέννητα από χαλάσματα. Από τύχη υπάρχει ακόμη αυτή η παραλία στη Σαρωνίδα που βούτηξα τα πόδια μου πρώτη φορά 6 μηνών και επέστρεψα χθες 38 ετών με την 2 μηνών μικρουλένια μου», έγραψε λίγο αργότερα Μαίρη Συνατσάκη επηρεασμένη από τον τραγικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία.

aliki_synatsaki.jpg

Η 38χρονη δημοσίευσε ένα υπέροχο καρουζέλ φωτογραφιών από την έξοδό τους με την selfie στην οποία ποζάρει με τη δίδυμη αδερφή της να ξεχωρίζει.

https://www.instagram.com/p/Coh2a4Hrq9U

«Στη θάλασσα τα κορίτσια», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη κάτω από το post της.

Η Μαίρη Συνατσάκη έπαθε κάτι που μόνο οι μαμάδες που θηλάζουν θα καταλάβουν

Πριν λίγες εβδομάδες η γνωστή influencer δημοσίευσε μερικά Instagram-stories στα οποία μας αποκάλυψε πως η έξοδός της με το μωρό είχε προορισμό τα γραφεία του e-shop που διατηρεί μαζί με τη δίδυμη αδερφή της, Αλίκη.

https://www.instagram.com/p/CnkPFlqr-Vt

Μαμά και κόρη πόζαραν στον φακό εμφανώς ευδιάθετες και «έβαλαν φωτιά» στο like button.

Αλίκη και Μαίρη Συνατσάκη είναι #sistergoals

Η Μαίρη Συνατσάκη και η δίδυμη αδελφή της, Αλίκη είναι πολύ διαφορετικές εσωτερικά και εξωτερικά ωστόσο διαθέτουν κοινά χαρακτηριστικά. Οι αδελφές είχαν μιλήσει στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου» όπου είχαν αποκάλυψαν ότι έκαναν για χρόνια ψυχοθεραπεία με στόχο να ξεπεράσουν την ανάγκη τους να διαφέρουν.

https://www.instagram.com/p/BpwvAjlBtZP

«Όσο ήμασταν πιο μικρές είχαμε πολύ μεγαλύτερη αγωνία να διαφέρουμε. Μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας και ψυχανάλυσης καταλάβαμε ότι μοιάζουμε πολύ περισσότερο από αυτό που νομίζουμε», εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

https://www.instagram.com/p/BdNGcsDHObM

«Διαφωνώ συχνά, όχι πάντα, με τις επιλογές της στα αγόρια», τόνισε η influencer για την αδελφή της.

Η Αλίκη Συνατσάκη μίλησε πρόσφατα στο Breakfast@Star για τις πρώτες ξεχωριστές στιγμές της αδερφής της και του Ίαν Στρατή με το μωρό τους.

«Είμαι φουσκωμένη από χαρά, ευτυχία, αγάπη… Πως να είμαι; Είναι το πρώτο μας παιδάκι στην οικογένεια. Κοριτσάκι. Δε νομίζω ότι υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Η Μαίρη και ο Ίαν είναι πολύ ευτυχισμένοι, πολύ συγκινημένοι. Είναι στο μαιευτήριο, είναι οι τρεις τους. Είναι αγκαλιά όλη την ώρα», ανέφερε η Αλίκη Συνατσάκη.

Και πρόσθεσε: «Εγώ είναι η πρώτη φορά που γίνομαι θεία. Αισθάνομαι πάρα πολύ εντάξει, πάρα πολύ καλή θεία και είμαι έτοιμη να δώσω όλο μου το είναι… Νονά θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ένας πολύ καλός φίλος του Ίαν, ο Ράιαν».

Πηγή κεντρικής: mairiboo