H Μαίρη Συνατσάκη συνέχισε την παράδοση του Άκη Πετρετζίκη με την κόρη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Μαίρη Συνατσάκη συνέχισε την παράδοση του Άκη Πετρετζίκη με την κόρη της

Η Μαίρη Συνατσάκη μας θύμισε τον Άκη Πετρετζίκη και ο λόγος είναι ένας: Οι κόρες τους!

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν ενάμιση μήνα και βιώνει τη απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της, Ίαν Στρατή.

Στις 5 Δεκεμβρίου η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την κόρη της και μετά από ένα διάστημα αποχής, αρχίζει σταδιακά να επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερη για την Μαίρη αφού επέστρεψε στο γραφείο μαζί με την ωραιότερη παρέα, την κόρη της. Η influencer δημοσίευσε μερικά Instagram-stories στα οποία μας αποκάλυψε πως η έξοδός της με το μωρό είχε προορισμό τα γραφεία του e-shop που διατηρεί μαζί με τη δίδυμη αδερφή της, Αλίκη.

«Δεν είναι ντροπή»: Η Μαίρη Συνατσάκη δίνει μία χρυσή συμβουλή προς τις νέες μαμάδες

Η Μαίρη Συνατσάκη βρήκε νέα διευθύντρια και δεν είναι άλλη από την κόρη της

Πριν λίγες ώρες η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να κρατά ψηλά την κόρη της και όπως έγραψε με χιουμοριστική διάθεση στη λεζάντα η μικρή είναι η νέα διευθύντρια της επιχείρησής της.

https://www.instagram.com/p/CnkPFlqr-Vt

Η γλυκιά ανάρτηση της παρουσιάστριας συγκέντρωσε περισσότερα από 84.000 likes και αμέτρητα σχόλια.

Η κολλητή φίλη της Μαίρης και νονά της μικρής, Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post, αφήνοντας μερικά emojis και μια κόκκινη καρδιά. Αρκετές ήταν και οι celebrities έδειξαν τον ενθουσιασμό τους ανάμεσά τους οι: Άντα Λιβιτσάνου, Τάμτα και Σύλβια Δεληκούρα ενώ άλλοι ακόλουθοι σχολίασαν πόσο ευτυχισμένη δείχνει η 38χρονη.

sxolia.jpg

Γονείς και παιδιά στο γραφείο- Η κόρη του Άκη Πετρετζίκη είναι η CEO του Κitchen lab

Και δεν είναι μόνο η Μαίρη που πήγε την κόρη της στο γραφείο. Τη συνήθεια αυτή έχει και ο Άκης Πετρετζίκης. Πριν από λίγες ημέρες ο πρώτος νικητής του ελληνικού ΜasterChef επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του Kitchen Lab που διατηρεί και δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη του όπου τον βλέπουμε να κρατά το μωρό και να λάμπει από ευτυχία.

AKIS.jpg

«Ο Αχιλλέας στην κουζίνα, η μικρή στην διοίκηση», έγραψε με χιούμορ ο 38χρονος σεφ.

Ο διάσημος chef μίλησε πρόσφατα στο «Happy Day» για τη νέα καθημερινότητα της οικογένειάς του μετά τον ερχομό της κόρης του:

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο. Ο Αχιλλέας είναι 1,5 ετών, δεν μιλάει ακόμη αλλά καταστρέφει τα πάντα. Αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Και εκεί που λέγαμε ότι έχουμε χρόνο από τις 7 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, «έσκασε» το δεύτερο παιδί. Η μικρή θηλάζει δεν κάνει τίποτε άλλο ακόμη. Τρώει, κοιμάται και κλαίει. Αλλά είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο. Θα την βάλουμε σε πρόγραμμα στους έξι επόμενους μήνες».

https://www.instagram.com/p/Cim1EP8MAY0

Και πρόσθεσε: «Όταν κλαίνε τα παιδιά είμαι σε μία φάση που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Αυτό το πράγμα είναι too much για μένα. Και βλέπω την Κωνσταντίνα άνετη που χαμογελάει στον πιτσιρικά, ενώ αυτός είναι με την καραμούζα πάνω της και πετάει ό,τι υπάρχει στον κόσμο. Οι γυναίκες είστε διαφορετικές σε αυτό το κομμάτι. Οι γυναίκες με το που γεννιέστε, έχετε προσωπικότητα, οι άντρες θέλουμε χρόνο. Οι γυναίκες με το που γεννιούνται, απαιτούν».

Πάντως, πριν μερικές ημέρες και ο Σωτήρης Κοντιζάς, πήγε με την κόρη του στα γυρίσματα του MasterChef και η φωτογραφία της μικρής έγινε viral.

Η κόρη του Σωτήρη Κοντιζά είναι η μικρότερη MasterChef

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του MasterChef ο Σωτήρης Κοντιζάς, θέλησε να μας βάλει στο κλίμα της δημοφιλούς εκπομπής με τον πιο γλυκό τρόπο. Ο γνωστός σεφ δημοσίευσε μία γλυκιά φωτογραφία της κόρης του, Ιζούμι η οποία βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής.

«Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο. Μάγειρες από κούνια», έγραψε ο κριτής του MasterChef κάτω από την ανάρτησή του.

sxolio_aki.jpg

Η ανάρτηση του σεφ έγινε viral και ο Άκης Πετρετζίκης ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να τη σχολιάσουν γράφοντας: «Δώστε τον τίτλο από σήμερα».

https://www.instagram.com/p/CncdnnVMaWX

Ο κριτής του μαγειρικού διαγωνισμού είναι περήφανος μπαμπάς τριών παιδιών, της μεγαλύτερης Αριάνας-Τσιχίρο, του Κένζι και της μικρής Ιζούμι.

Πηγή κεντρικής: mairiboo