Ξανθιές, όμοιες, πάντα αχώριστες η Τζένη Μπότση με την κόρη της Αλίκη τώρα και στο κομμωτήριο

Ξανθιές, όμοιες, πάντα αχώριστες η Τζένη Μπότση με την κόρη της Αλίκη τώρα και στο κομμωτήριο

«Τελικά γεννιέσαι, δε γίνεσαι. Κατά μάνα κατά κόρη», όπως έγραψε ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης για την πρώτη μέρα στο κομμωτήριο της μικρής Αλίκης Μιχαλά και της μαμάς της Τζένης Μπότση. 

Η Τζένη Μπότση δεν είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει πόσο αχώριστη είναι με την 4χρονη κόρη της Αλίκη. Βασικά μας το δείχνει από το πρώτο λεπτό που γεννήθηκε. Αυτή την εποχή μαμά και κόρη συνεχίζουν να δημιουργούν αναμνήσεις.

Και ανάμεσα στις βόλτες τους στα μέρη που μεγάλωσε η μαμά Τζένη χρόνια πριν και είχε δημιουργήσει αντίστοιχα αναμνήσεις με τους δικούς της γονείς, σειρά είχε η πρώτη ημέρα στο κομμωτήριο κόρης και μαμάς. Η οποία μας απέδειξε την ομοιότητά τους σε χαρακτηριστικά και συμπεριφορά.

Υπάρχουν όμως και άλλες του στιγμές που μας δείχνουν πως η μικρή Αλίκη είναι μία μικρή Τζένη.

https://www.instagram.com/p/CcBVHeSjrAa

«Κατά μάνα κατά κόρη»

Η Τζένη Μπότση δεν αφήνει τίποτε στην τύχη σε ότι αφορά την Αλίκη καθώς θέλει κάθε της μέρα να είναι ξεχωριστή. Η αδυναμία που της έχει είναι τεράστια και θα το καταλάβεις καλύτερα βλέποντας το προφίλ της στο Instagram, με τις περισσότερες φωτό να είναι αφιερωμένες σε εκείνη: «Είμαστε αχώριστες! Κάνουμε η μια την άλλη να μεταμορφώνεται σε έναν καινούργιο άνθρωπο... η δύναμη μας είναι ο μπαμπάς της» θα πει χαρακτηριστικά σε ένα post της πριν απο 3 χρόνια, με την κόρη της μόλις λίγων μηνών.

https://www.instagram.com/p/CI8_aSrh002

Οι δυό τους έχουν δημιουργήσει ένα δεύτερο μικρό βασίλειο στην κουζίνα του σπιτιού τους, ως δύο καλές νοικοκυρές και το χαίρονται με την καρδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CcZkQIhDeEL

Και τώρα ήρθε η σειρά της πρώτης μέρας στο κομμωτήριο, της πρώτης μέρας που η ηθοποιός αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της κατάξανθης και ολόιδιας κόρης της. Εμπιστεύτηκαν τον κομμωτή της Τζένης, Πάνο Καλλίτση, οποίος στην ανάρτησή του έκανε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο για την σχέση τους: «Πρώτη μέρα κομμωτήριο για την μικρή Αλίκη. Τελικά γεννιέσαι δεν γίνεσαι! Κατά μάνα κατά κόρη».

https://www.instagram.com/p/CoNZq8yMMeD

Η Τζένη βάφτισε την κόρη της πριν από δύο χρόνια με νονά την Κατερίνα Βρανά και την φίλη της Σία Ξαναλάτου και είχε εξομολογηθεί πως είχε δεθεί με την κόρη της περισσότερο την περίοδο της καραντίνας: «Με το lockdown πέρασα με την κόρη μου δύο χρόνια μαζί μέρα – νύχτα. Μου έκανε πάρα πολύ καλό γιατί ήμουν κοντά της συνέχεια, είδα τα πάντα αλλά όταν πήγα πρώτη φορά για δουλειά, ένιωσα τεράστια ευγνωμοσύνη».

Η ηθοποιός με τον σύντροφό της επιχειρηματία Αλέξανδρο Μιχαλά, συμπληρώνουν φέτος δέκα χρόνια μαζί και η ζωή τους έχει αρχή και τέλος την Αλίκη τους. Εκείνος ώθησε την Τζένη στο να δημιουργήσουν οικογένεια: «Βιώνουμε κανονικά τον έγγαμο βίο χωρίς να έχουμε περάσει από την εκκλησία. Πάντα είχα αυτή την άποψη για τον γάμο. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ να φορέσω το άσπρο νυφικό. Η μαμά μου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Δύο κόρες έχει, καμία δεν έχει παντρευτεί. Ούτε ο σύντροφός μου ήθελε να παντρευτούμε. Εκείνος μου είπε να κάνουμε παιδί. Πιο σημαντικό είναι αυτό».