Άννα Μενενάκου: Το κορίτσι του Σωτήρη Τσαφούλια έγινε «έτερος εγώ» με τη Μαριάννα Τουμασάτου

Άννα Μενενάκου: Το κορίτσι του Σωτήρη Τσαφούλια έγινε «έτερος εγώ» με τη Μαριάννα Τουμασάτου
ndp photo

Άννα Μενενάκου και Μαριάννα Τουμασάτου τρέφουν απίστευτο σεβασμό η μία για την άλλη και έγιναν καλές φίλες μετά τη συνεργασία στη σειρά Έτερος Εγώ: Νέμεσις.

Με αφορμή την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς Έτερος Εγώ: Νέμεσις, έγινε η επίσημη προβολή στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος και το παρών έδωσαν όλοι οι συντελεστές της σειράς, ανάμεσά τους και η ηθοποιός Άννα Μενενάκου.

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Από τη στιγμή που το #ΜeToo έγινε hashtag και κίνημα ήταν καταδικασμένο»

Προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη!

Η Άννα, το κορίτσι του Σωτήρη Τσαφούλια τα τελευταία χρόνια, πρωταγωνιστεί από την προηγούμενη σεζόν στη σειρά Έτερος Εγώ κι ενώ έχουμε συνηθίσει το ζευγάρι να μιλάει ανοιχτά για τον δεσμό του, στην περίσταση αυτή η Μενενάκου δεν θέλησε να μιλήσει για τον Σωτήρη ή για τη συνεργασία τους τονίζοντας κοφτά στους δημοσιογράφους:

Ωστόσο, η Άννα με τον Σωτήρη παραμένουν ευτυχισμένοι μαζί και έφτασαν παρέα και πιασμένοι χέρι- χέρι στην εκδήλωση χωρίς να υπάρχει κρίση στη σχέση τους.

Την ίδια περίπου κοφτή απάντηση για την προσωπική του ζωή είχε δώσει πριν μερικές εβδομάδες και ο Σωτήρης Τσαφούλιας ο οποίος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός γάμου με την καλή του και τόνισε:

«Ας πούμε κάτι άλλο. Έχω τόσα πράγματα να σου πω, δεν θέλω να μιλήσω για τη σχέση μου, μην κάνουμε αυτό που κάνουν όλοι. Ο έρωτας δεν μετράει τη δύναμή του με το ρύζι», είπε κλείνοντας.

Πάντως η αστυνόμος Μάρθα κατάφερε και χωρίς να μιλήσει να κλέψει τις εντυπώσεις στην ξεχωριστή βραδιά του Έτερος Εγώ με το νέο λουκ στα μαλλιά της, στα οποία έκοψε κοντές αφέλειες αλλά και με το σατέν κοστούμι της.

anna.JPG

Η Μενενάκου δεν άφησε από το πλευρό της την Μαριάννα Τουμασάτου, τη νέα υπεύθυνη αστυνομικό στη σειρά Έτερος Εγώ.

https://www.instagram.com/p/Cnm63BgIYZT

Οι δύο ηθοποιοί έχουν έρθει κοντά από τα γυρίσματα της σειράς της Cosmote TV και η Τουμασάτου είναι μεγάλη fan της Άννας και στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CktDSwAIgNQ

Η Μενενάκου λατρεύει το Pilates και τη yoga στο σπίτι και συχνά δημοσιεύει βιντεάκια στον λογαριασμό της στο Ιnstagram στα οποία απαντά με χιούμορ και η Μαριάννα Τουμασάτου.

menenakou7.JPG
menenakou8.JPG

Η Άννα είναι ήρεμη δύναμη

«Μαρθα Καρρά. Ο πιο δύσκολος ρόλος που έχω ενσαρκώσει ως τώρα.
Τόσο εκκωφαντικά σιωπηλή, ήρεμη δύναμη, από αλλού φερμένη, χωρίς εντάσεις και αυτό ήταν που μου το έκανε δύσκολο! Ανυπομονώ και εγώ μαζί με εσάς να δω το αποτέλεσμα και να ακούσω τις εντυπώσεις σας», είχε γράψει η Μενενάκου για τον ρόλο που ενσαρκώνει αλλά είναι και η ίδια στην πραγματική ζωή η ήρεμη δύναμη του Σωτήρη Τσαφούλια:

Η Άννα Μενενάκου είναι ο «έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια: Η νέα τρυφερή αγκαλιά και το love story

«Θέλει δουλειά και από τα δύο μέρη, στην παρούσα φάση που έχω απόλυτη συνεννόηση και επαφή οφείλεται σε μεγαλύτερο βαθμό στην Άννα, ένα σπάνιο πλάσμα, κι εκείνη αναλυτική και δοτική που μου φωτίζει με ωραίο τρόπο τις άσχημες πτυχές του εαυτού μου. Κι ας μην τα καταφέρνω πάντα. Είναι μια μαγική διαδικασία, σου λέει με μαγικό τρόπο τα στραβά σου χωρίς να νιώθω πως πρέπει να αμυνθώ», είπε ο σκηνοθέτης κι όταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τον ρώτησε μήπως η Άννα τον αγαπά πολύ, ο Σωτήρης απάντησε με τον δικό του λυρικό και λόγιο τρόπο:

«Δεν θέλω να βάζω ποσότητα στην αγάπη, λίγο ή πολύ, η αγάπη είναι αξία και όταν της βάζεις ποσότητα μετατρέπεται σε αρχή. Και εκεί τα πράγματα χάνονται, είμαι απλά πολύ τυχερός. Στην προσωπική μου ζωή είμαι βαρετός, σκέφτομαι διαρκώς, ακούω αλλά στον προσωπικό μου κύκλο δεν είμαι πολύ ομιλητικός ή ευχάριστος».

Και η Άννα πάντως, όταν μιλούσε για τον Σωτήρη και τη σχέση τους, είχε πει χαρακτηριστικά:

«Η πρώτη γνωριμία έγινε στο θέατρο. Τότε εγώ έπαιζα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και είχε πάρει ο Βλαδίμηρος ένα βραβείο για την πρώτη ταινία του Σωτήρη, τον "Κοινό Παρανομαστή".

Η αλήθεια είναι πως εγώ εντυπωσιάστηκα όταν τον είδα, αλλά μετά ξεχάστηκε. Ήξερα μόνο πως είχε κάνει αυτή την ταινία.

Μετά πέρασαν τα χρόνια και όταν κάναμε το Δείπνο Ηλιθίων με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ερχόταν. Εκεί γνωριστήκαμε λίγο. Δε με θυμόταν από την πρώτη φορά. Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος σε ό,τι κάνει. Μετά την πρεμιέρα, το 2018 σμίξαμε.

Έγινε ο πρώτος κύκλος της σειράς που δεν έπαιζα εγώ. Και καλώς γιατί ήμασταν στην αρχή. Δεν ήθελα πολλή εμπλοκή. Ο Σωτήρης είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και δεν τον βάζω μπροστά από τη δουλειά σε καμία περίπτωση».