Η Μαριαλένα δηλώνει φίλη με τον Βασάλο και πέταξε και ατάκα- φωτιά για τη Βαλαβάνη

Η Μαριαλένα δηλώνει φίλη με τον Βασάλο και πέταξε και ατάκα- φωτιά για τη Βαλαβάνη

«Με τον Κωνσταντίνο είμαστε ξεκάθαρα φίλοι, μιλάμε για τον Σάκη, μιλάμε για την Ευρυδίκη», είπε η Μαριαλένα χαρακτηριστικά ρίχνοντας τα βέλη της στη Μελίνα.

To σίριαλ Βασάλος- Μαριαλένα νύχτα στη ζούγκλα είχε νέο επεισόδιο. Η Μελίνα Μεταξά, υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα για τους Μαχητές μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Κρις Σταμούλη, παρά τον τραυματισμό της έστησε καραούλι στην καλύβα και εντόπισε ένα ακόμα από τα νυχτοπερπατήματα του Κωνσταντίνου με την Μαριαλένα.

Έξαλλος ο Βασάλος με τη Μελίνα

«Άλλα με πειράζουν στην Μελίνα, η ανακατωσούρα, αυτός είπε αυτό, ο άλλος είπε το άλλο, ένας κύκλος να ανακατεύονται τα πάντα, η παρακολούθηση την μέρα και τη νύχτα που πάει αυτός κι εκείνος. Αυτά με ενοχλούν. Θέλει να τα ξέρει όλα και μετά να τα μεταφέρει κι είναι λάθος. Κράτα για τον εαυτό σου και παίξε στρατηγικά. Δηλαδή τι κάνεις; Αυτό που βλέπεις που κάνω, το μεταφέρεις στον άλλον; Δεν ξέρω. Σηκώθηκα το βράδυ τρεις η ώρα κι ήταν πάλι οκλαδόν και είδα δυο μάτια να με κοιτάνε με την πανσέληνο. Τρόμαξα», είπε χαρακτηριστικά ο Βασάλος αλλά ήταν η Ρουμελιώτη εκείνη που ξεσπάθωσε κατά της Μεταξά, προδίδοντας τον λόγο που η Μελίνα τα έχει βάλει μαζί της και έφτασε στο σημείο να την ψηφίσει.

Μελίνα ζηλεύει Μαριαλένα

«Θα είμαι ειλικρινής. Η Μελίνα τον τελευταίο καιρό φέρεται λίγο περίεργα. Νιώθω ότι στο προηγούμενο συμβούλιο με ψήφισε επειδή κάνω πιο κοντινή παρέα με τον Κωνσταντίνο. Νιώθω, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό το πράγμα που ξεστόμισα.

Επειδή ο Κωνσταντίνος και η Μελίνα ήταν γενικά πιο κοντά, γνωρίζονταν απ’ έξω, μετά ήρθα πιο κοντά του και είναι λίγο σαν να της έφαγα τη θέση με κάποιο περίεργο τρόπο. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε ξεκάθαρα φιλαράκια, επικοινωνούμε και μιλάμε για την έξω μας ζωή, τον Σάκη, την Ευρυδίκη, μιλάμε για όλα αυτά.

Νιώθω ότι έφαγα καποιανής τη θέση», είπε από την μεριά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη γι' αυτό το περίτεχνο τρίγωνο φιλίας με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο.

«Το βράδυ κοιμάμαι στη σκοπιά. Έχω παρατηρήσει πολλές φορές να φεύγουν άτομα της ομάδας το βράδυ. Άλλοι γυρνάνε πιο γρήγορα άλλοι αργότερα. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι πάνε για το ένα ή το δύο και γυρνάνε πίσω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτούς τους δύο λόγους», είπε η Μελίνα.

Το Twitter πάντως, ένα κράτησε από τις δηλώσεις της Μαριαλένας, ότι ο Βασάλος είναι ακόμα ζευγάρι με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το Twitter βέβαια, δεν βλέπει ερωτική σχέση ανάμεσα σε Μαριαλένα και Κωνσταντίνο αλλά περισσότερο εξορμήσεις για να βρουν μπεργκερόδεντρα. . .

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε τι κάνουν Μαριαλένα και Βασάλος κρυφά στη ζούγκλα του Survivor All Star