Ξεχωριστή εμπειρία από τo Carrefour Planet

Ξεχωριστή εμπειρία από τo Carrefour Planet

Μια ιδιαίτερη υποδοχή επιφύλλαξε το Carrefour Planet για τους επισκέπτες του.

Το Carrefour Planet άνοιξε επίσημα τις πόρτες του στις 15 Σεπτεμβρίου, επιφυλάσσοντας μια ιδιαίτερη υποδοχή για τους πελάτες του, το πρώτο Σάββατο λειτουργίας του. Πολλά θεματικά events και happenings, ξάφνιασαν ευχάριστα το κοινό, δημιουργώντας μια νέα αγοραστική εμπειρία.

Δίπλα στην κεντρική είσοδο του καταστήματος, σε σκηνικό «σπιτικής κουζίνας» τους επισκέπτες υποδέχονταν ο γνωστός chef, Αθηναγόρας Κωστάκος και η Coca Cola, με ξεχωριστές γεύσεις και μυρωδιές. Ο Αθηναγόρας προσέφερε στο κοινό χρήσιμα tips και συμβουλές γαστρονομίας, απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις μαγειρικής. Παράλληλα, παρουσίασε πρωτότυπες συνταγές, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να τις απολαύσουν μαζί με μια παγωμένη Coca Cola.

Μεταξύ άλλων, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Βιβλιοπωλείου, η αγαπημένη Ελληνίδα συγγραφέας, Λένα Μαντά, υπέγραψε τα βιβλία της, συνομιλώντας με τους αναγνώστες της. Την ίδια στιγμή, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κάβας, ο οινολόγος Αλέξανδρος Μεγαπάνος, μοιράστηκε με τους καταναλωτές τις γνώσεις του για τη μαγεία και τα μυστικά του κρασιού προσφέροντας δύο μοναδικές φιάλες, που διατίθενται αποκλειστικά στο Carrefour Planet.

Το Carrefour Planet ήρθε, αλλάζοντας τα μέχρι σήμερα δεδομένα για τις αγορές από το σούπερ μάρκετ. Κάθε μέρα υποδέχεται τους πελάτες του, προσφέροντας μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, την οποία δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε!