Ο «Έρωτας φυγάς» έγινε στα ξαφνικά το hit του Twitter πριν ο Μάρκος μάθει το μεγάλο μυστικό

Κατερίνα Μπούσιου
Ο «Έρωτας φυγάς» έγινε στα ξαφνικά το hit του Twitter πριν ο Μάρκος μάθει το μεγάλο μυστικό

Μεγάλη ανατροπή έρχεται στο Κιάρι μόλις ο Μάρκος μάθει την αλήθεια για την Αλεξάνδρα. Η σειρά «Έρωτας φυγάς» έκανε  νέο ρεκόρ τηλεθεάσης και από αουτσάιντερ, γίνεται φαβορί της απογευματινής ζώνης. 

Τηλεοπτικά τίποτε δεν μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένο και ελάχιστα προγράμματα εφαρμόζουν φέτος τον παλαιότερο κανόνα της επιτυχίας: την υπομονή. Αργά αλλά σταθερά λοιπόν, η σειρά «Έρωτας φυγάς» στο Open άρχισε να ανεβαίνει στην τηλεθέαση και τώρα πια μιλάμε για το αουτσάιντερ που έγινε φαβορί.

Το κοινό στο Twitter ήδη από χθες άρχισε να ασχολείται ακόμη περισσότερο με τη σειρά, με το να τρολάρει τον Σταύρο Σβήγκο που ως Μάρκος ακόμη δεν έχει δει το γράμμα που του είχε στείλει...την περσινή χρονιά η Αλεξάνδρα, αποκαλύπτοντάς του, πως το παιδί της είναι και δικό του. Όμως τα μυστικά στις σειρές μυθοπλασίας, για λίγο παραμένουν άγνωστα.

Έτσι, σε λίγα επεισόδια από σήμερα ο Μάρκος μαθαίνει όλη την περιπέτεια της Αλεξάνδρας, την πίεση που δέχθηκε για να παντρευτεί και πως το παιδί είναι δικό του. Τι θα συμβεί όταν μάθει όλη την αλήθεια;

Γλυκόπικρος γάμος

Αν παρακολουθείς τη σειρά, θα έχεις διαπιστώσει ότι έχουν δυσκολέψει οι συνθήκες στο Κιάρι και η κόντρα του Μάρκου με τον Ιάσονα Δεμερτζή και σύζυγο της Αλεξάνδρας, έχει φτάσει στα όρια της καταστροφής. Έχει και ένα μεγάλο υποκριτικό ενδιαφέρον αυτή η διαμάχη μεταξύ του Σταύρου Σβήγκου και του Αντώνη Καρυστινού.

https://www.instagram.com/p/Ch64AMcghQq

Θα έχει όμως και συνέχεια. Ο Μάρκος επιτέλους μαθαίνει την αλήθεια για τον μεγάλο έρωτα της ζωής του. Για τον αναγκαστικό της γάμο και πως το παιδί της είναι δικό του. Το κοινό στο Twitter τον θεωρεί μεγάλο εγωιστή με όσα κάνει και θα κάνει στη συνέχεια και αποθεώνει ξανά το υπερσιπ ζευγάρι με την Πέμυ Ζούνη και τον Σταύρο Ζαλμά.

Σταύρος Σβήγκος: Η φωτογραφία της συζύγου του με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ο Μάρκος θα βρει ένα παλαιότερο γράμμα, όπως και τις πλαστές ταυτότητες που είχαν φτιάξει όταν ήταν ζευγάρι με την Αλεξάνδρα για να το σκάσουν μαζί από το χωριό.

https://www.instagram.com/p/CjFgc7BghIO

Το καλύτερο όμως δεν σου είπα. Γιατί όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ ο Μάρκος θα παντρευτεί τελικά την Ευγενία και η Αλεξάνδρα είναι δεύτερη φορά έγκυος αυτή τη φορά στο παιδί του Ιάσονα. Ιατρικώς θα μας το διεκρινίσουν αυτό οι σεναριογράφοι, καθώς θα αποδειχτεί πως ο Ιάσονας μπορεί τελικά να τεκνοποιήσει. Θα κάνει νέες εξετάσεις μετά από προτροπή της μητέρας του.

Και τώρα τι; Πώς θα πει ο Μάρκος στην Ευγενία ότι θα πρέπει να χωρίσουν και πώς θα καταφέρει να κάνει το σχέδιό του πραγματικότητα και να φυγαδέψει την Αλεξάνδρα και το παιδί μακριά από το σπίτι της;

Είναι δύσκολο να αποκτήσει ξανά τον έρωτα της ζωής του και είναι δύσκολο να διώξει την μόνη γυναίκα που του στάθηκε στις δυσκολίες του.

https://www.instagram.com/p/CnpmAJ1seae

Όμως εκείνος είναι αποφασισμένος να έρθει σε σύγκρουση με όλους. Αλλά σε αυτό το σχέδιο ο μόνος που θα προσπαθήσει να τον συγκρατήσει προς το παρόν, δηλαδή μέχρι το τέλος της σεζόν, θα είναι ο Στέφανος. Ο Σταύρος Ζαλμάς με την σοφία που έχει ως πατέρας του (ακόμη και αν δεν είναι ο βιολογικός γονιός του) θα το κάνει να αναθεωρήσει.

Έστω και για λίγο.