Το τερμάτισε με το μαύρισμα ο Tom Cruise κι όλοι σχολιάζουν τη νέα του εμφάνιση

Το τερμάτισε με το μαύρισμα ο Tom Cruise κι όλοι σχολιάζουν τη νέα του εμφάνιση
Jc Olivera

Λίγο το σολάριουμ, λίγο το αυτο- μαυριστικό σπρέι, λίγο μποτοξάκι και να ένας φρέσκος Tom Cruise εμφανίστηκε στο Oscars luncheon, το event που οργανώνουν φέτος τα βραβεία της Ακαδημίας.

Μετά το Top Gun Maverick του 2022, το οποίο και αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, ο Tom Cruise στα 60 του πια χρόνια, συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Αυτή τη φορά, ήταν η εξωτερική εμφάνιση του ηθοποιού, στο event των φετινών Oscar, που έκανε τον Tom να γίνει θέμα συζήτησης.

Το παρατράβηξε με το μαύρισμα!

Κάτι το ανέμελο χτένισμά του, κάτι η υπερβολικά πορτοκαλί επιδερμίδα του, κάτι οι ρυτίδες που χάθηκαν και το φημολογούμενο μπότοξ, ο Cruise τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, πόζαρε αγκαλιά με όλους μα όλους τους φίλους του και ενθουσίασε τις fans του που λάτρεψαν το μπλε κοστούμι του δια χειρός Brioni.

Η Suri Cruise είναι πια 16 ετών και η εφηβεία της πάει πολύ (photos)

Πάντως, το τρολάρισμα για το μαύρισμα του Cruise, το σχολίασαν όλοι και η αντίδραση της ηθοποιού Jamie Lee Curtis (σε σοκ) όταν είδε από κοντά τον Tom ήταν το high light ενός κατά τα άλλα βαρετού event.

Άλλοι πάλι, με την αλλαγή στα μαλλιά και την πορτοκαλί πειδερμίδα απόρησαν αν ο Cruise ετοιμάζει κάποια ταινία για τον Donald Trump.

Αποθέωση του Cruise από τον Spielberg

Ο Steven Spielberg πάντως αδιαφορεί για το σολάριουμ του Cruise και τον αποθέωσε, τον ίδιο και το «Top Gun: Maverick» του οποίου ο Tom εκτός από πρωταγωνιστής είναι και συμπαραγωγός. Σύμφωνα με τον Spielberg, τα σινεμά λειτουργούν μετά από την πανδημία χάρη στον Cruise.

Μάλιστα, σε ένα viral βίντεο των δύο ανδρών, ο Spielberg ακούγεται να λέει στον Tom για το Top Gun:

«Σώσατε τον κώλο του Χόλιγουντ και έτσι σώσατε και ολόκληρη την κινηματογραφική διανομή. Σοβαρά. Το Maverick πιθανότατα έχει σώσει ολόκληρη την κινηματογραφική βιομηχανία!».

95th Annual Oscars Nominees Luncheon
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - FEBRUARY 13: (L-R) Tom Cruise and Michelle Yeoh attend the 95th Annual Oscars Nominees Luncheon at The Beverly Hilton on February 13, 2023 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Η ταινία κέρδισε 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office 36 χρόνια μετά το πρώτο Top Gun.

O Τοm βλέπει τους πάντες εκτός από την κόρη του Suri

Και μπορεί επαγγελματικά να βαίνουν όλα καλώς για τον Tom, όμως στην προσωπική του ζωή υπάρχουν παρατυπίες. Ο Tom Cruise φαίνεται πως βλέπει την κόρη του μόνο από τις παπαράτσι φωτογραφίες της.

Μόλις πέρσι, ένα πρόσωπο από το περιβάλλον του ηθοποιού ανέφερε ότι μπορεί μεν ο Tom Cruise να έχει χρόνια να δει τη μικρή Suri, όμως μιλάει μαζί της συχνά στο τηλέφωνο.

«Ο Tom πιστεύει ότι πρέπει να δουλεύεται η σχέση. Ο ίδιος λέει ότι τα έχει πάει πολύ καλά σε αυτό και της λέει υπέροχες ιστορίες», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του Cruise.

Το 2005 γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ο Tom Cruise και η Katie Holmes με τον γάμο τους να μην αργεί να έρθει. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε έναν χρόνο αργότερα, συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου του 2006, και 7 μήνες μετά τον ερχομό της κόρης τους, Suri.

Την ανακοίνωση του διαζυγίου της Katie Holmes με τον Tom Cruise ακολούθησε μια φημολογία για «μάχη» που δινόταν σχετικά με την επιμέλεια της κόρης τους, Suri Cruise. Σύμφωνα με την International Business Times, φίλος από το στενό περιβάλλον της Katie ανέφερε ότι εκείνη ήταν τρομοκρατημένη με το ενδεχόμενο να πλησιάσει τη Suri ο μπαμπάς της και να τη μυήσει στη Σαϊεντολογία. Από την πλευρά του, ο Tom Cruise αρνήθηκε αυτού του είδους τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι δεν θα χρειαζόταν ποτέ να προστατεύσει τη Suri από τη θρησκεία.

Η Suri Cruise είναι πια 16 ετών και η εφηβεία της πάει πολύ (photos)