Αν πιστεύεις ότι η Katie Holmes μοιάζει με την κόρη της, πρέπει να δεις την ανιψιά της

Αν πιστεύεις ότι η Katie Holmes μοιάζει με την κόρη της, πρέπει να δεις την ανιψιά της

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός ευχήθηκε στην ανιψιά της με τον πιο γλυκό τρόπο.

Για την ομοιότητα που έχει η Suri Cruise με τη μαμά της, Katie Holmes, τα Media έχουν μιλήσει ουκ ολίγες φορές. Πράγματι, η 16χρονη Suri, όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στην Katie, ενώ με τον μπαμπά της, Tom Cruise, δε μοιράζεται σχεδόν κανένα κοινό χαρακτηριστικό.

Τα γενέθλια της ανιψιάς της Katie Holmes

Πρόσφατα, ωστόσο, η ανιψιά της 43χρονης Holmes είχε γενέθλια και η Χολιγουντιανή ηθοποιός θέλησε να κάνει μία ιδιαίτερη αφιέρωση. Αυτή περιλάμβανε μία κοινή τους φωτογραφία, στην οποία θεία κι ανιψιά ποζάρουν χαμογελαστές.

katie_holmes_anipsia.jpg

«Χρόνια πολλά στην υπέροχη ανιψιά μου. Σ’ αγαπώ», έγραψε η Holmes πάνω στη φωτογραφία. Αυτό, όμως, που παρατηρείς κατευθείαν, πέρα από τη θετική ενέργεια των κοριτσιών, είναι και η ομοιότητά τους, ειδικά στα χαμόγελά τους.

Η σχέση της Katie με τη Suri

Όσο για την κόρη της, η Holmes αποκάλυψε πως πλέον περνούν χρόνο μαζί και επαγγελματικά, αφού η Suri τραγουδάει το Blue Moon στα opening credits της ταινίας της μαμάς της, Alone Together.

«Είναι πολύ, πολύ ταλαντούχα. Είπε ότι θα το έκανε, το ηχογράφησε και την άφησα να κάνει το δικό της», είπε η Holmes στο Yahoo Entertainment.

Tom Cruise- Katie Holmes: Η κόρη τους Suri σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο που δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει

Η Katie προσπαθεί να προστατεύει όσο το δυνατόν περισσότερο την κόρη της από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, κάποιες φορές ο φωτογραφικός φακός καταφέρνει να απαθανατίσει είτε τη Suri μόνη της είτε μαζί με τη μαμά της.

https://www.instagram.com/p/CY4u-RzLvRT

Τα γενέθλια της μαμάς της

Εκτός από την ανιψιά της Holmes, γενέθλια είχε και η μαμά της, Kathleen. Η πρωταγωνίστρια του First Daughter έκανε story μία φωτογραφία μαζί της και έγραψε: «Χρόνια πολλά στην πανέμορφη, ευγενική, ταλαντούχα και στοργική μαμά μου!».

katie-holmes_mama_genethlia.jpg