«Και τα είδωλα κλαίνε»: Ο Σταύρος στους Παγιδευμένους γίνεται ξανά αγαπημένο trend του κοινού

Κατερίνα Μπούσιου
«Και τα είδωλα κλαίνε»: Ο Σταύρος στους Παγιδευμένους γίνεται ξανά αγαπημένο trend του κοινού

Νέα περιπέτεια για την Άννα στη σειρά «Παγιδευμένοι» και αυτή η περιπέτεια ίσως την οδηγήσει στο να μάθει την αλήθεια για τον πατέρα της. 

Η υπέροχη τετράδα των Κουρή, Λαγούτη, Λεβεντογιάννη και Λαμπίρη χθες εμφανίστηκε ξανά ενωμένη για να δώσει νέα πνοή στις εξελίξεις στη σειρά «Παγιδευμένοι».

Η στιγμή που ο Μαυρίδης δάκρυσε για τον τραυματισμό της αδελφής του, «λύγισε» το Twitter, αλλά πλέον έχουμε νέα αγωνία: Πώς θα ξεμπλέξει ο Μαρκέτος, τώρα που θεωρείται ύποπτος επειδή βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος; Και ποιά είναι η νέα συμφορά που βρίσκει την Άννα; Γιατί αυτή θα την οδηγήσει στο να μάθει πως ο πατέρας της δε ζει.

Οι οικογενειακοί δεσμοί φέρνουν νέα προβλήματα

Ο Σταύρος Μαυρίδης, δηλαδή ο ηθοποιός Κίμωνας Κουρής που τον υποδύεται στη σειρά «Παγιδευμένοι» έχει γίνει αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα. Σε έναν πολυμορφικό ρόλο που τον φέρνει άψογα εις πέρας.

https://www.instagram.com/p/Ck8BknRo_JW

Χθες μάλιστα είχε και μία συγκινητική στιγμή όταν κάποιος απείλησε την αδελφή του Κατερίνα μέσα στην αίθουσα δικαστηρίου και εκείνη τραυματίστηκε όταν παρενέβη ο ίδιος για να τη σώσει.

https://www.instagram.com/p/CosoMPXAvN-

Ο σκληρός και αδέκαστος Σταύρος φοβήθηκε ότι θα την «χάσει», δάκρυσε και έφερε τις φανς του στα πρόθυρα της ιντερνετικής κατάρρευσης στο Twitter. Στα θετικά σχόλια «κοντράρει» ανοιχτά τον Λεβεντογιάννη.

Αφού είπαμε όμως για οικογένειες, ας ρίξουμε μία ματιά στην πολύπαθη οικογένεια της Άννας γιατί θα αντιμετωπίσει ξανά προβλήματα. Η ανιψιά της Λίνα που είναι μπλεγμένη στο κύκλωμα ναρκωτικών συλλαμβάνεται και εκείνη θα πρέπει να την υπερασπιστεί.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Από ταξιθέτρια έγινε η τηλεοπτική Άννα και ονειρεύεται να γίνει ντράμερ

Μην το αγνοήσεις αυτό ως στοιχείο. Αν η Άννα αρχίζει να ερευνά μαζί με τον Δημήτρη αυτό το κύκλωμα μπορεί να φτάσει κάπου πολύ ψηλά, εκεί που ίσως βρίσκεται και ο ένοχος για τη δολοφονία του πατέρα της, την οποία και αγνοεί.

https://www.instagram.com/p/CoageGvL2Uz

Αυτό όμως θα το αφήσουμε για λίγο αργότερα, γιατί θα αποτελέσει και την κορύφωση της σεζόν.

Προς το παρόν ο Μαρκέτος θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης και κάποιος έβαλε το δικό του DNA στο γάντι που βρέθηκε στο σκηνικό της δολοφονίας του Άγγελου. Σταύρος και Ανδρέας κάνουν τα πάντα και θα ανακαλύψουν από τις κάμερες, αυτό που ήδη έχουμε δει: πως ο Ηλίας και δολοφόνος του Άγγελου, μπήκε στο προηγούμενο γραφείο του Δημήτρη και πήρε δείγμα.

Θα κάνουν έλεγχο στις κάμερες και θα βρεθούν προ εκπλήξεως με την ανακάλυψη του Ηλία. Τώρα ήρθε η ώρα να τον συλλάβουν.