Ο έρωτας φέρνει ζήλια στο «Μαύρο Ρόδο» και η Ελισάβετ πέφτει θύμα του σχεδίου του Γεράσιμου

Κατερίνα Μπούσιου
Ο έρωτας φέρνει ζήλια στο «Μαύρο Ρόδο» και η Ελισάβετ πέφτει θύμα του σχεδίου του Γεράσιμου

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στο «Μαύρο Ρόδο» ως Ελισάβετ και Πέτρος, θα ζήσουν τον μεγάλο τους έρωτα για λίγο, γιατί στην ουσία κανένας κοντινός τους άνθρωπος δεν τους θέλει μαζί και ευτυχισμένους. 

Μετά την παραδοχή του έρωτα, έρχεται η απογοήτευση στο «Μαύρο Ρόδο» για την Ελισάβετ και τον Πέτρο.

Δεν έχουν μόνο να ξεπεράσουν τα δικά τους εμπόδια με αναστολές και δεύτερες σκέψεις για το πώς θα είναι η ζωή τους, αλλά και την αντίθεση όλων των άλλων για τη σχέση τους. Ο Γεράσιμος θα γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελισάβετ και του Πέτρου και το σχέδιο το οποίο θα σκαρφιστεί για να τους χωρίσει, ξεπερνά κάθε φαντασία. Και το κυριότερο είναι πως η ίδια θα αργήσει πολύ για να καταλάβει το σχέδιό του.

https://www.instagram.com/p/CnEd2varvWp

Ο Γεράσιμος καταρρέει όταν βλέπει τον Πέτρο και την Ελισάβετ μαζί

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ως Ελισάβετ και Πέτρος στο «Μαύρο Ρόδο» θα δώσουν έναν πραγματικά μεγάλο αγώνα, μόλις εξομολογηθούν ο ένας στον άλλον τα πραγματικά τους συναισθήματα. Ότι δηλαδή είναι ερωτευμένοι.

Προς το παρόν μόνο ο Λευτέρης ως πατέρας της έχει καταλάβει τι συμβαίνει. Εκείνος που θα σοκαριστεί όταν μάθει την αλήθεια είναι ο Γεράσιμος, ο οποίος θα τους δει μαζί και θα καταλάβει από την τρυφερότητα που δείχνουν μεταξύ τους ότι έχουν ξεκινήσει τη σχέση τους.

Ο Άγιος Βαλεντίνος «χτύπησε» το «Μαύρο Ρόδο» και η Ελισάβετ δηλώνει ερωτευμένη

Και ετοιμάζει σκευωρία. Μόλις επιστρέψει στο χωριό θα κάνει τα αδύνατα - δυνατά για να πείσει την πρώην Ηγουμένη Φιλαρέτη και την Αυξεντία να πάρουν πίσω την Ελισάβετ στο μοναστήρι με το πρόσχημα πως κινδυνεύει η ζωή της, λόγω της οικογένειας Καστρινού που είναι μπλεγμένοι στη νύχτα.

https://www.instagram.com/p/Cn7gweVr3zU

Εν μέρει θα τα καταφέρει γιατί θα την αναγκάσουν να γυρίσει στο χωριό για να βρίσκεται κοντά τους. Ο Γεράσιμος θα χρησιμοποιήσει και την Κασσιανή για να καταφέρει τον σκοπό του και εκείνη θα το θεωρήσει μία πολύ καλή ιδέα.

https://www.instagram.com/p/CkN5wCxoLKo

Ανάμεσα όμως στις καλές αλλά αμαρτωλές ιδέες που έχει η Κασσιανή για να γίνει η νέα ισχυρή γυναίκα του μοναστηριού, είναι το να «σκηνοθετήσει» ένα θαύμα για να πάρει δημοσιότητα.

https://www.instagram.com/p/Cj-bVAHo7iU

Η συμμαχία της με τον Μπόγρη για να παρουσιάσουν τον Σταυρινό πια ως υγιή, δεν θα μείνει κρυφή από την Γιάννα και όλα κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα.