Ο Βασάλος μιλάει για θέατρο του παραλόγου που παίζουν Μπόγδανος και Γκότσης στο Survivor All Star

Ο Βασάλος μιλάει για θέατρο του παραλόγου που παίζουν Μπόγδανος και Γκότσης στο Survivor All Star

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιλάει για τις κλίκες στην ομάδα των Μαχητών και τα βέλη για τους δύο Ηλίες δεν λείπουν.

Είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος το μεγαλύτερο τρολ του φετινού All Star Survivor; Eίναι. Είχε προβλέψει την έξοδο του Κρις Σταμούλη από το Survivor; Φυσικά. Ξέρει να «καρφώνει» κλίκες ο Βασάλος; Oh yes. Και το έκανε με τον πιο δυνατό τρόπο, προδίδοντας την έτερη κλίκα της Μπλε Ομάδας με μέλη κύρια και βασικά τους Γκότση- Μπόγδανο.

Και ο Κρις καρφώνει την κλίκα των Γκότση- Μπόγδανου

Μετά την έξοδό του και μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, ο Κρις μίλησε για την αποχώρησή του και αποκάλυψε πως η κλίκα Μπόγδανου - Γκότση ήταν εκείνη που δεν τον ήθελε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Καλά είμαι τώρα, στην αρχή όταν βγήκα ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα, γιατί συνειδητοποιείς ότι εκεί τελειώνουν τα πράγματα. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω εγώ και δεν το λέω με υπεροψία , αλλά για κάποιο λόγο ένιωθα ότι δεν θα φύγω και είχα αγχωθεί πολύ λιγότερο από άλλες φορές. Ξενέρωσα λίγο. Το να υπάρχει ένας παίκτης στο παιχνίδι, ο οποίος είναι αδρανής στην καλύβα και απλά κάθεται και τρώει, δεν νομίζω να προσφέρει κάτι στο παιχνίδι. Ένας τέτοιος παίκτης για εμένα πρέπει να αποχωρήσει. Κλείδωναν εμένα ως υποψήφιο και κρατούσαν την Μελίνα Μεταξά ως back up σε περίπτωση που χάναμε δεύτερη ασυλία ή την επόμενη εβδομάδα.

Πιστεύω ότι μια κλίκα από την ομάδα μου χάρηκε που έφυγα, ο Ηλίας Γκότση, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Εύη, η Στέλλα και η Ρία. Ο Ηλίας Γκότσης ξέρει να χειρίζεται καλά τις κάμερες και ξέρει τι να πει. Προφανώς και από το προηγούμενο Survivor κάτι θα έκανε καλά για να βγήκε νικητής. Ο Γκότσης και ο Μπόγδανος κινούν τα νήματα της κλίκας τους και της μπλε ομάδας.

Ο Βασάλος δίνει την κλίκα

«Μέσα σε αυτά που με πείραξαν είναι αυτό που έγινε χθες. Ηλία Γκότση βγάλε τον εγωισμό σου και πάρε τον παίκτη που σου είπε η ομάδα. Πάρε έναν μεσαίο παίκτη, μην παίρνεις τον χειρότερο.

Βλέπω μια παρέα που έχει δημιουργηθεί αταίριαστη, τη Μελίνα την έβαλαν στο παρεάκι τους, τη Στέλλα δεν ξέρω αν την ήξεραν καν. Το θέατρο του παραλόγου.

Οι περισσότεροι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, δίπλα και να κάθονται δεν θα ξέρουν τα ονόματά τους. Ύποπτα πράγματα, άνθρωποι που δεν έκαναν ποτέ παρέα κάνουν παρέα πριν τις ασυλίες», είπε χαρακτηρστικά ο Βασάλος.

Χανταμπάκης και Βασάλος έκλεισαν στις λέξεις τους τη μεγαλύτερη αλήθεια για το Survivor All Star

Το Twitter πάντως έχει διχαστεί και ο Βασάλος έχει δεχτεί τα βέλη των fans του Ηλία και του Ηλία.

Μπαίνουν οι νέοι παίκτες

Την Κυριακή στο Survivor με 5 νέους παίκτες να μπαίνουν στο παιχνίδι και να αλλάζουν τις ισορροπίες στις ομάδες. Μάλιστα, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η προσθήκη της Ελευθερίας Ελευθερίου η οποία θα συναντήσει και τον Μάριο Πρίαμο για πρώτη φορά μετά την ερωτική του περιπέτεια με την Καρολίνα κι ενώ οι δύο υποτίθεται πως ήταν ζευγάρι πριν μπει στο παιχνίδι. Οι προσθήκες νέων παικτών, σύμφωνα με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό θα ολοκληρωθούν στο τέλος Φεβρουαρίου.