Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Richard Gere – Το μήνυμα της συζύγου του για την υγεία του

Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Richard Gere – Το μήνυμα της συζύγου του για την υγεία του

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ο star του Hollywood, Richard Gere, αναρρώνει στο Μεξικό έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. Οι 3 γάμοι του ηθοποιού και τα 3 παιδιά.

Περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Richard Gere, ο οποίος αυτή τη στιγμή αναρρώνει στο Μεξικό δίπλα στην οικογένειά του. Ο ηθοποιός του Hollywood έκανε διακοπές στη Nuevo Vallarta όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από έντονο βήχα που είχε.

Ο 73χρονος star υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει το Deadline.

Ο Richard Gere έγινε 72! Για εμάς θα είναι πάντα ο πρίγκιπας του παραμυθιού

Οι διακοπές και το μήνυμα της συζύγου του στα social media

Ο Richard Gere ταξίδεψε στη Nuevo Vallarta του Μεξικό για να γιορτάσει τα 40ά γενέθλια της συζύγου του μαζί με τα παιδιά τους, όταν ξαφνικά άρχισε να μην αισθάνεται καλά.

Το TMZ αποκάλυψε πρώτο ότι ο ηθοποιός του Pretty Woman είχε έντονο βήχα, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια σε διάγνωση πνευμονίας. Ο Gere έμεινε στο νοσοκομείο όλη τη νύχτα και σήμερα (19/2) το πρωί πήρε εξιτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί τού συνταγογράφησαν αντιβιοτικά για να αναρρώσει πιο γρήγορα.

https://www.instagram.com/p/Co2OFNsrBXb

Πριν λίγη ώρα, η σύζυγός του, Alexandra Silva, δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία καθησυχάζοντας τους fans του Gere και λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξύπνησα σήμερα το πρωί και είδα τα νέα και όλα τα ευγενικά και γεμάτα ανησυχία μηνύματά σας. Αναρρώνει, νιώθει πολύ καλύτερα σήμερα! Τα χειρότερα πέρασαν. Σας ευχαριστώ όλους για τα γλυκά μηνύματα, τα εκτιμάμε πραγματικά», έγραψε η 40χρονη.

Την Πέμπτη (16/2) η Alejandra Silva είχε αποκαλύψει μέσα από ένα post στο Instagram ότι δεν ήταν μόνο ο Richard άρρωστος, αλλά ολόκληρη η οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/Cou_kHWpt_2

«Ευχαριστώ όλους για τις ευχές για τα γενέθλιά μου… Μετά από σχεδόν 3 εβδομάδες που όλοι ήμασταν άρρωστοι στην οικογένεια, σήμερα επιτέλους νιώθω καλύτερα! Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη σας και σας την ανταποδίδω», έγραψε η σύζυγος του Richard Gere.

Ο γάμος του Richard Gere με την Alejandra Silva και τα παιδιά

Ο Richard Gere και η Alejandra Silva είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων ζευγάρι και σπάνια μοιράζονται φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media. Για την ακρίβεια, ο ηθοποιός δεν έχει social media. Η σύζυγός του είναι εκείνη που δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα των παιδιών, χωρίς όμως ποτέ να δείξει τα πρόσωπά τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά το 2017 και αφού είχε σχέση για 4 χρόνια. Τον Μάιο του 2020 οι δυο τους γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους, με την Alejandra να δημοσιεύει μια φωτογραφία από την τελετή με μια συγκινητική αφιέρωση στον σύζυγό της: «Σήμερα είναι η μέρα που παντρεύτηκα τον πιο υπέροχο άνθρωπο που έχω γνωρίσει ποτέ. Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά είναι αλήθεια! Βγαίνει από την καρδιά μου, είμαι τόσο περήφανη που είμαι μαζί σου, που μοιράζομαι αυτή τη ζωή μαζί σου, που είμαι η μητέρα των παιδιών μας, που είμαι φίλη σου, που είμαι η σύζυγός σου! Με κάνεις τόσο ευτυχισμένη! Είσαι η αγάπη της ζωής μου».

https://www.instagram.com/p/B_0UJniJye1

Ο Richard Gere υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένος με τη Cindy Crawford από το 1991 μέχρι το 1995 και με την Carey Lowell από το 2002 μέχρι το 2016, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Η Alejandra Silva έχει έναν γιο, τον Albert, με τον πρώην σύζυγό της, Γκόβιντ Φρίντλαντ, ενώ με τον Richard Gere έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Alexander, που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018, και άλλο ένα αγοράκι που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020.