Η Paris Hilton αποκάλυψε τα κρυμμένα σύμβολα πίσω από το όνομα του μωρού της

Η Paris Hilton αποκάλυψε τα κρυμμένα σύμβολα πίσω από το όνομα του μωρού της

H 41χρονη και ο σύζυγός της απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους βιώνουν εδώ και λίγες εβδομάδες η Paris Hilton και ο σύζυγός της, Carter Reum. Η διάσημη κληρονόμος και ο γνωστός συγγραφέας απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και απολαμβάνουν τις πρώτες ημέρες με το νέο μέλος στο πολυτελές σπίτι τους.

Το όνομα που θα πάρει το μωρό

Πριν λίγες ώρες η 41χρονη έκανε νέα ανάρτηση στο Instagram προωθώντας την αυτοβιογραφία της και παράλληλα αποκάλυψε το όνομα του μωρού της.

«Το όνομα του όμορφου μωρού μου είναι Phoenix Barron Hilton Reum», δήλωσε η Hilton προσθέτοντας πως εκείνη και ο σύζυγός της, Carter Reum είναι πολύ περήφανοι.

https://www.instagram.com/p/Co-i_MbLVMc

Η Paris Hilton ομολόγησε πως είχε αποφασίσει εδώ και αρκετά χρόνια πως θα χρησιμοποιούσε το όνομα London για τα παιδιά της. Αφού απέκτησε γιο και όχι κόρη η 14χρονη άρχισε να ψάχνει ένα όνομα πόλης ή πολιτείας που θα ταίριαζε με το δικό της. Έπειτα από σκέψη το ζευγάρι κατέληξε στο όνομα Phoenix που σημαίνει φοίνικας και συμβολίζει την αναγέννηση.

https://www.instagram.com/p/CpBA3gBPiwh

Όσον αφορά το μεσαίο όνομα του μωρού, η επιλογή μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς είναι ένας φόρος τιμής στον παππού της, Barron Hilton.

«Ήταν πάντα ο μέντοράς μου και πάντα θαύμαζα τόσο πολύ τον παππού μου και ήμασταν πολύ κοντά και μου λείπει κάθε μέρα, έτσι ήθελα να τον τιμήσω, δίνοντας το όνομά του στον πρώτο μου γιο», τόνισε η Paris Hilton.

H Paris Hilton είναι πιο έτοιμη από ποτέ να γίνει μητέρα και ανυπομονεί για το 2023

Η επιθυμία της Paris Hilton να γίνει μητέρα

Η Hilton έχει πει δημόσια πως έκανε συλλογή ωαρίων για εμφύτευση μετά το γάμο.

«Είναι κάτι για το οποίο έχουμε μιλήσει πολύ. Πρώτα ο γάμος και μετά τα μωρά. Κάναμε εξωσωματική γονιμοποίηση, οπότε μπορώ να επιλέξω δίδυμα αν μου αρέσει. Θέλω δίδυμα γιατί τότε αποκτάς ένα αγόρι και ένα κορίτσι ταυτόχρονα».

«Μιλάμε γι' αυτό όλη την ώρα, σχεδιάζουμε τα ονόματα των μωρών μας και όλα αυτά οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που προχωράω στο επόμενο κεφάλαιο και έχω επιτέλους αληθινή ζωή, επειδή όντως πιστεύω πως η οικογένεια και τα παιδιά είναι το νόημα της ζωής. Δεν είχα ακόμη την ευκαιρία να το ζήσω επειδή δεν ένιωθα ότι κάποιος άξιζε αγάπη από μένα. Τώρα επιτέλους βρήκα αυτό το άτομο οπότε ανυπομονώ για το επόμενο βήμα», είχε ομολογήσει η 41χρονη.

Η πρώτη φωτογραφία της Paris Hilton με τον γιο της

Στις 25 Ιανουαρίου η Paris Hilton δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram, όπου δείχνει τον αντίχειρά της να κρατά τρυφερά το χέρι του μωρού.

https://www.instagram.com/p/Cn0oCHOOI4T

«Δεν υπάρχουν λέξεις που να περιγράψουν πόσο σε αγαπάμε», έγραψε η 41χρονη.

Σε συνέντευξή της στο People τον Δεκέμβριο, η Hilton είχε μιλήσει για την προσπάθεια που έκανε με τον σύζυγό της για να αποκτήσουν μωρό επιβεβαιώνοντας ότι είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε οικογένεια και είπα: Αυτός είναι ο τέλειος συγχρονισμός. Συνήθως, είμαι σε αεροπλάνο 250 ημέρες το χρόνο και είναι η ώρα να ετοιμάσω τα ωάριά μου», είχε δηλώσει η Hilton.

Πηγή κεντρικής: parishilton