H Paris Hilton είναι πιο έτοιμη από ποτέ να γίνει μητέρα και ανυπομονεί για το 2023

H Paris Hilton είναι πιο έτοιμη από ποτέ να γίνει μητέρα και ανυπομονεί για το 2023

H 41χρονη κληρονόμος ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα με τον άντρα της ζωής της.

Η Paris Hilton και ο σύζυγός της Carter Reum δηλώνουν έτοιμοι να επεκτείνουν την οικογένειά τους. Η χρυσή κληρονόμος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε ανοικτά για τις ενέργειες που κάνει με τον άντρα της, με στόχο να αποκτήσουν άμεσα ένα μωρό.

Η 41χρονη Hilton ομολόγησε πως εκείνη και ο άντρας της ξεκίνησαν τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης στη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας.

Paris Hilton: Σκάνδαλο με τον σύζυγο της Carter Reum – Η 9χρονη κόρη και το μεγάλο παράπονο

«Ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε και να το κάνουμε λίγους μήνες πριν γιατί ο πλανήτης ήταν κλειστός. Ξέραμε ότι θέλαμε να ξεκινήσουμε την οικογένειά μας και εγώ είπα αυτή η τέλεια στιγμή. Συνήθως είμαι σ’ ένα αεροπλάνο 250 μέρες τον χρόνο και ας πάμε να καταψύξουμε ωάρια και να είμαστε έτοιμοι και τώρα έχουμε τόνους ωαρίων να μας περιμένουν».

Λίγο αργότερα η Hilton ομολόγησε πως εκείνη και ο σύζυγός της ήθελαν να απολαύσουν λίγο χρόνο μαζί μετά τον γάμο τους τον Νοέμβριο του 2021. «Θέλαμε πραγματικά να απολαύσουμε τον πρώτο χρόνο του γάμου μας μαζί σαν ζευγάρι, ξέρεις, πριν φέρουμε παιδιά στο μίγμα. Οπότε τώρα που συμπληρώσαμε την επέτειο του ενός έτους, ανυπομονώ για το 2023».

https://www.instagram.com/p/Ck1kA0zSCMl

O γνωστός επενδυτής και σύζυγος της Paris Hilton είναι ήδη πατέρας μιας κόρης με την πρώην σύντροφό του, Laura Bellizzi. Το ζευγάρι γιόρτασε πρόσφατα (στις 11 Νοεμβρίου) την πρώτη του επέτειο γάμου με ένα ταξίδι στης Μαλδίβες.

Μιλώντας για το ταξίδι αυτό, που ήταν η μεγαλύτερη απόδραση στον πρώτο χρόνο του γάμου τους, η Paris Hilton ανέφερε: «Είμαι τόσο ευτυχισμένη. Είναι τόσο ευγενικός και πιστός και γλυκός και αστείος και έξυπνος. Είναι ο τέλειος άνθρωπός μου και τον λατρεύω. Με κάνει να αισθάνομαι σαν πριγκίπισσα κάθε μέρα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την οικογένειά μας τον επόμενο χρόνο».

Ο γάμος της χρονιάς

Η διακόσμηση της τελετής ήταν άκρως εντυπωσιακή με πολυτελή σερβίτσια και διακοσμητικά για τα τραπέζια τα οποία λέγεται ότι κόστισαν περίπου 70.000 δολάρια. H Page Six, έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από την έπαυλη του παππού της κληρονόμου, όπου είχαν τοποθετηθεί ξύλινα πάνελ για να μπορούν οι καλεσμένοι να χορεύουν.

Το νυφικό της Paris Hilton και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Tο νυφικό της Paris Hilton επιμελήθηκε ο οίκος Oscar de la Renta ενώ τα φορέματα των παρανύμφων, Niki Hilton, Tessa Hilton, Halle Hammond, Whitney Davis και Farrah Aldjufie, είναι δημιουργία Alice + Olivia.

Η Paris Hilton δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το νυφικό της και δείχνει πιο κομψή από ποτέ. Εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι και θαυμαστές της έσπευσαν να της ευχηθούν, χαρίζοντάς της αμέτρητα likes και σχόλια. O Valentino, η Kim Kardashian και πολλοί ακόμη celebrities ακούγεται ότι έδωσαν το «παρών» στον γάμο της χρυσής κληρονόμου και του Carter Reum.

https://www.instagram.com/p/CWKe8BXrVq1

Η επιθυμία της Paris Hilton να γίνει μητέρα

Η Hilton έχει πει δημόσια πως έχει κάνει συλλογή ωαρίων για εμφύτευση μετά το γάμο. «Είναι κάτι για το οποίο έχουμε μιλήσει πολύ» είπε. «Πρώτα ο γάμος και μετά τα μωρά. Κάναμε εξωσωματική γονιμοποίηση, οπότε μπορώ να επιλέξω δίδυμα αν μου αρέσει. Θέλω δίδυμα γιατί τότε αποκτάς ένα αγόρι και ένα κορίτσι ταυτόχρονα».

Πηγή κεντρικής: parishilton