Μικρούτσικος: Η ανησυχία της Καινούργιου και της συντρόφου του- H showbiz στέλνει τα περαστικά της

Ο 70χρονος παρουσιαστής παραμένει στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Δύσκολες ώρες περνά ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφού εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο γνωστός παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Πέμπτη (23/02) μετά από έντονη δύσπνοια που ένιωσε.

Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε οι γιατροί έκριναν αναγκαία την νοσηλεία του. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή ενώ σύμφωνα με τη σύντροφό του οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Ο 70χρονος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας και είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από ένα χρόνο για τρεις μήνες.

Oι celebrities στέλνουν μηνύματα αγάπης

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» ξεκίνησε σήμερα με το τραγούδι «Σε Χρειάζομαι»: «Δεν είναι τυχαία η έναρξη της εκπομπής με αυτό το τραγούδι. Ο Ανδρέας μας χρειάζεται δεν είναι καλά», είπε εμφανώς συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο παρουσιαστής απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες από την εκπομπή με την παρουσιάστρια να κάνει λόγο για αδιαθεσία.

Πριν λίγες ώρες η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα post στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με τον παρουσιαστή και έγραψε: «Οι προσευχές μας …μαζί σου 🙏🏻 @andreasmikroutsikos Τα εμπόδια και οι δυσκολίες είναι για τους δυνατούς και εσύ απέδειξες ότι είσαι αληθινός μαχητής! Καλή και ταχεία ανάρρωση…σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας …♥️ Σ αγαπάμε Ανδρέα μας …Στείλτε κ σεις όλη την θετική σας ενέργεια».

Σύμφωνα με τις σημερινές δηλώσεις της συντρόφου του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενας Μαστραγγελή ο παρουσιαστής είχε ίωση και εχθές δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο και τον έβαλαν στην Εντατική. Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί αλλά δεν ξέρουμε πως θα εξελιχτεί», ανέφερε on air.

Συγκινημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε: «Να ξέρεις και να ξέρει πως είναι τεράστιο το κύμα αγάπης». «Εγώ προσευχήθηκα, ο Ανδρέας μας είναι μαχητής της ζωής και νιώθω πως θα βγει νικητής», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Περαστικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο, την αγάπη μας και στην σύντροφό του που είναι στο πλευρό του», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Ανδρέα σ’ αγαπάμε, να βγεις νικητής και από αυτή την μάχη γιατί άκουσα ότι είναι στην εντατική με βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του «Happy Day».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ανακοίνωσε από το νοσοκομείο την επιστροφή του στο πλευρό της Καινούργιου!

Η Σοφία Βόσσου πέρα από χρόνια σύντροφός του παρουσιαστή στο παρελθόν παραμένει στενή του φίλη. Η τραγουδίστρια ανησυχεί για την πορεία της υγείας του και θέλησε να στείλει ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Πηγή κεντρικής: andreasmikroutsikos

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης