Πρώτη φορά στο Μιλάνο η Κατερίνα Καινούργιου αλλά αυτή τη φορά αποκάλυψε με ποιον ταξίδεψε

Πρώτη φορά στο Μιλάνο η Κατερίνα Καινούργιου αλλά αυτή τη φορά αποκάλυψε με ποιον ταξίδεψε

Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει την Ιταλία, αλλά στο Μιλάνο δεν είχε βρεθεί ποτέ ξανά. Οι φωτογραφίες από τις βόλτες στην πόλη και η παρέα της.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι travel lover και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Με κάθε ευκαιρία και κάθε κενό που έχει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της παίρνει το αεροπλάνο και ταξιδεύει στην Ευρώπη. Οι δυο μεγάλες της αδυναμίες; Η Γαλλία- και συγκεκριμένα το Παρίσι- και η Ιταλία.

Αυτήν τη φορά και ειδικότερα το τριήμερο των Φώτων, η παρουσιάστρια του ALPHA ταξίδεψε στο Μιλάνο, στη μητρόπολη της μόδας, όπου δεν είχε βρεθεί ποτέ ξανά. Και είχε μαζί της την καλύτερη παρέα.

«Και του χρόνου διπλή»: Οι fans της Κατερίνα Καινούργιου στέλνουν ευχές μετά τις μοναχικές γιορτές

Από το Μιλάνο… με αγάπη η Κατερίνα Καινούργιου

Με την κολλητή της φίλη και στιλίστριά της, Γεωργία Παντελέ, βρέθηκε στο Μιλάνο η Κατερίνα Καινούργιου. Η 37χρονη παρουσιάστρια φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη από την ιταλική πόλη και το ταξίδι της, αφού δε σταμάτησε να δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram και να δηλώνει τη χαρά της.

«Να σας πω κάτι; Πρώτη φορά ήρθα Μιλάνο και το έχω ΛΑΤΡΕΨΕΙ», έγραψε η Κατερίνα σε Insta Story που ανέβασε. Ενώ και στο post της- το οποίο ήταν γεμάτες φωτογραφίες από τους δρόμους της ιταλικής πόλης- η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε: «Δεν έχω νιώσει ποτέ πιο όμορφα από εκείνη την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο Μιλάνο».

katken_milano_protifora.jpg

Όπως μπορείς να δεις στην παραπάνω gallery, η παρουσιάστρια ποζάρει και μόνη της στους δρόμους, αλλά και με την καλή της φίλη, Γεωργία Παντελέ. Και, βέβαια, οι δυο τους είναι super stylish, με την Κατερίνα να έχει επιλέξει παντελόνι καμπάνα σε κυπαρισσί, και καρό παλτό σε εκρού με κυπαρισσί, ενώ η στυλίστρια φίλη της, έχει προτιμήσει ένα total off-white look. Μία άλλη μέρα από αυτές που πέρασαν στο Μιλάνο, οι δυο φίλες πόζαραν matchy matchy, με total black looks, ενώ η Γεωργία Παντελέ φρόντισε να δείξει και το cozy κι εντυπωσιακό δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο έμειναν και το οποίο είχε λιτές γραμμές, με κυρίαρχες τις γήινες αποχρώσεις.

total_black.jpg

Δεν έχουν τέλος τα ταξίδια στην Ευρώπη

Στα γενέθλιά της, τον περασμένο Μάιο, η Κατερίνα Καινούργιου είχε βρεθεί στο Παρίσι με τις κολλητές της για να γιορτάσει. Το καλοκαίρι ταξίδεψε ανά την Ελλάδα με τις φίλες της, αλλά και στην Ίμπιζα με τον κολλητό της, Νίκο Κοκλώνη, ενώ το πιο πρόσφατο ταξίδι της παρουσιάστριας ήταν στο Λονδίνο με τη φημολογούμενη νέα σχέση της.

https://www.instagram.com/p/Clelv1ZrPL6

«When in doubt, follow your heart to London…” 🇬🇧♥️ Μετά από χρόνια ξανά στο Λονδίνο… ο τόπος μοσχοβολά από αρώματα Χριστουγέννων κι εγώ δραπέτευσα λίγο από την καθημερινότητά μου…», είχε γράψει η Κατερίνα σε post στις 27 Νοεμβρίου δημοσιεύοντας λιγοστές φωτογραφίες από τη βρετανική πρωτεύουσα και το ταξίδι της εκεί. Και στα stories της ήταν φειδωλή η παρουσιάστρια, καθώς δεν αποκάλυψε την παρέα με την οποία έκανε το ταξίδι στο Λονδίνο και προτίμησε να δείχνει τα στολισμένα κτίρια της πόλης.