Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την Κατερίνα Καινούργιου και η ξεχωριστή γωνιά στο σαλόνι της

Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την Κατερίνα Καινούργιου και η ξεχωριστή γωνιά στο σαλόνι της

Την αποκάλυψη για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει έκανε η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε αντίθεση με προηγούμενα weekends που τα περνούσε είτε διασκεδάζοντας έξω είτε με ταξίδια στην Ευρώπη, το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο βρήκε την Κατερίνα Καινούργιου να αντιμετωπίζει ένα περίτεχνο πρόβλημα υγείας.

Η Κατερίνα όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και η αφωνία ήταν το κλειδί του Σαββατοκύριακου για να μπορέσει να επιστρέψει τη Δευτέρα κανονικά στην εκπομπή της έχοντας αποκτήσει ξανά την φωνή της.

eiriniermi_3020630146419804686.jpg
kat1.JPG

Μένοντας στο σπίτι της πάντως εξαιτίας του προβλήματος που την ταλαιπωρεί, η παρουσιάστρια μας έδειξε και μια γωνιά του σπιτιού της στο οποίο μετακόμισε την περασμένη χρονιά και την οποία δεν είχαμε δει.

Σε αυτή πρωταγωνιστεί το τζάκι καθώς και ένα Poster Hermes αρκετά εντυπωσιακό ως κεντρικό κομμάτι του σαλονιού.

Στο νέο της χώρο, που έχει ως βασικό χαρακτηριστικό τη μίνιμαλ αισθητική, η παρουσιάστρια ποντάρει στους neutral τόνους, στους καθρέφτες και στο φως. Ιδιαίτερη σημασία για εκείνη έχει η ντουλάπα, η οποία έχει ξεκάθαρες Carrie Bradshaw αναφορές. Αυτός είναι και ο χώρος που έχει το περισσότερο χρώμα στο νέο σπίτι της το οποίο και η ίδια δείχνει όσο μπορεί μέσα από τα σόσιαλ μίντια.

Το διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου που αλλάζει την αισθητική κάθε χώρου

Σε αντίθεση με το προηγούμενο σπίτι, αυτό το διαμέρισμα έχει ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, και όπως και η ίδια λέει σε διάφορες λεζάντες της, έχει ψάξει πολύ πριν καταλήξει στις εν λόγω επιλογές.

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουνα. Το χρειαζόμουνα και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας», είχε αποκαλύψει στον αέρα της Super Κατερίνας όταν επρόκειται να μετακομίσει.


Το διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρόσφατα μία ανάρτηση που περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες από το νέο της σπίτι. Σε αυτές, θα παρατηρήσεις ένα διακοσμητικό στοιχείο, στο οποίο η παρουσιάστρια φαίνεται να έχει αδυναμία σε κάτι και να συνεχίζει την τάση που πολλοί αγαπούν.

katken85_280747104_486627029906012_2849300880708701564_n.jpg

Ο λόγος για τα pampas (σ.σ. από τη λέξη των γλωσσών Κέτσουα που σημαίνει «πεδιάδα»), τα οποία οπτικά μοιάζουν με ξηρές βέργες με φουντωτές άκρες. Πολλά ζευγάρια τα χρησιμοποιούν για τον γάμο τους, καθώς αποτελούν μία εντυπωσιακή αλλά οικονομική επιλογή και πλέον έχουν βρει τον δρόμο τους και στο σπίτι ως απλή διακόσμηση.