Ανδρέας Μικρούτσικος: Ανακοίνωσε από το νοσοκομείο την επιστροφή του στο πλευρό της Καινούργιου!

Κατερίνα Μπούσιου
Ανδρέας Μικρούτσικος: Ανακοίνωσε από το νοσοκομείο την επιστροφή του στο πλευρό της Καινούργιου!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα εμφανίζεται στη Super Κατερίνα τρείς φορές την εβδομάδα στον ρόλο του….πολύτιμου σχολιαστή όσων συμβαίνουν στην τηλεόραση και όχι μόνο! 

Από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε και εκείνος τηλεφωνικά τις ευχές του στην Κατερίνα Καινούργιου για την πρεμιέρα της στον Alpha, δηλώνοντας βέβαια ότι θα είναι σε λίγες μέρες κοντά της για να συνεχίσουν για δεύτερη σεζόν την συνεργασία τους.

Κατερίνα Καινούργιου: Πρεμιέρα για την «Super Κατερίνα» με τις ευχές της γιαγιάς της!

«Ηχεί η φωνή της super Kατερίνας και στον Ευαγγελισμό» είπε ο Ανδρέας χαριτολογώντας με την Κατερίνα Καινούργιου να του λέει πως της λείπει πολύ. Ο παρουσιαστής που νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες με κολικό νεφρού στο νοσοκομείο δήλωσε όμως ότι σύντομα θα είναι στο πλευρό της «Επανέρχομαι σε λίγο ακμαίος και δριμύτερος! Είναι ανεξίτηλα αποτυπωμένη πάνω μου όλη η συμπαράστασή σας αυτό το διάστημα και δεν το ξεχνώ αυτό».


https://www.instagram.com/tv/CTwLuLhIle9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο πλευρό του αυτές τις ημέρες είναι και η σύντροφός του Έλενα για την οποία μάλιστα είπε «έχει τραβήξει πολλά αυτές τις ημέρες»

Ο Ανδρέας όπως και πέρυσι θα εμφανίζεται στην εκπομπή τρείς φορές την εβδομάδα στον ρόλο του….πολύτιμου σχολιαστή όσων συμβαίνουν στην τηλεόραση και όχι μόνο!