Ανδρέας Μικρούτσικος: Δίνει σκληρή μάχη για την υγεία του στην εντατική

Κατερίνα Μπούσιου
Ανδρέας Μικρούτσικος: Δίνει σκληρή μάχη για την υγεία του στην εντατική

Βγήκε από την καταστολή, αλλά παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του 

Ενώ τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν έτοιμος για να ξεκινήσει την συνεργασία του με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, μια σοβαρή πνευμονική λοίμωξη τον οδήγησε στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Την είδηση μετέφερε σήμερα το πρωί αρκετά στεναχωρημένη και η Κατερίνα Καινούργιου.


Το χειρουργείο και η σοβαρή επιδείνωση

Στα τέλη καλοκαιριού μετά από έντονους πόνους κολικού του νεφρού, ο γνωστός συνθέτης και παρουσιαστής μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου αργότερα υποβλήθηκε σε εγχείρηση προστάτη. Επακολούθησαν μια επιπλοκή και αναπνευστική λοίμωξη, που έκαναν πιο αδύνατο τον οργανισμό του. Οι γιατροί ενώ ήταν να του δώσουν εξιτήριο το πρωί της Δευτέρας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έτοιμο και χαρούμενο που θα επέστρεφε στο σπίτι του, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ξαφνικά και κρίθηκε απαραίτητο να μπεί στην εντατική και μάλιστα σε καταστολή για να λειτουργήσει καλύτερα η φαρμακευτική αγωγή.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ανακοίνωσε από το νοσοκομείο την επιστροφή του στο πλευρό της Καινούργιου!

Σήμερα το μεσημέρι βγήκε μεν από την καταστολή, αλλά η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη και είναι υπό την συνεχή παρακολούθηση των γιατρών του. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή είναι ο γιός του Σέργιος αλλά και η σύντροφός του ‘Ελενα Μαστραγγελή οι οποίοι έχουν δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα αγάπης από τους φίλους τους.

https://www.instagram.com/p/CHi7cSzg1W0

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά και την περσινή του συμμετοχή στο Big Brother, η οποία σήμανε και την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από δεκαετία, είχε ανακοινώσει ήδη από την λήξη της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν ότι θα βρισκόταν δύο φορές την εβδομάδα στην εκπομπή Super Κατερίνα. Φυσικά όπως ανακοίνωσαν και οι συνεργάτες της εκπομπής τον περιμένουν να ξαναβρεθεί κοντά τους, μόλις ξεπεράσει το πρόβλημα με την υγεία του και νιώσει ξανά δυνατός.