Οι μικροπαντρεμένοι celebrities

Οι μικροπαντρεμένοι celebrities

Ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου τους έλεγαν οι μαμάδες τους και αυτοί υπάκουσαν και παντρεύτηκαν προτού καλά καλά κλείσουν τα είκοσι.

Demi_Moore
Milla_Jovovich
Olivia_Wilde
Drew_Barrymore
Melanie_Grifith
Macaulay_Culkin_



Demi Moore


Η νυν cougar κυρία Kutcher βιαζόταν να ξεκινήσει τη συλλογή συζύγων και έκανε την εκκίνηση νωρίς. Στα 17 της, το 1980, παντρεύτηκε τον Freddy Moore, τραγουδιστή και στιχουργό, πήρε το επίθετό του και το κράτησε έκτοτε παρότι χώρισαν πέντε χρόνια αργότερα.



Milla Jovovich

Στα 16 της η Milla ένιωσε τόσο ώριμη ώστε να παντρευτεί τον συμπρωταγωνιστή της στο Dazed and Confused, των 21 ετών Shawn Anders. Ο γάμος τους κράτησε μερικούς μήνες και δεν έληξε με διαζύγιο αλλά με ακύρωση. Σα να μη συνέβη ποτέ.



Olivia Wilde

Στα 19 της η σούπερ σέξι ηθοποιός αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να γίνει πριγκίπισσα. Κάπως έτσι έγινε γυναίκα του Ιταλού πρίγκιπα Teo Ruspoli που ήταν μια δεκαετία μεγαλύτερός της. Παρέμειναν παντρεμένοι μέχρι φέτος.



Drew Barrymore

H Drew ξεκίνησε την καριέρα της νωρίς και ήταν ήδη ώριμη επαγγελματικά -και έμπειρη όσον αφορά σε κλινικές και κέντρα αποτοξίνωσης- οπότε στα 16 της ήταν ήδη μεγάλη κυρία όταν αποφάσισε να αρραβωνιαστεί τον Leland Hawyaward το 1991. Τελικά μάλλον δεν ήταν και τόσο ώριμη οπότε ακύρωσε τον αρραβώνα αυτόν, όπως και εκείνον με τον Jamie Walters το 1993. Παρόλα αυτά παντρεύτηκε προτού κλείσει τα 20 τον Ουαλλό barman Jeremy Thomas το 1994. Ο γάμος τους διήρκησε δύο ολόκληρους μήνες.



Melanie Grifith

Η Melanie βιάστηκε ακόμα περισσότερο και έπεσε στην αγκαλιά του Don Johnson που τότε ήταν 22 ετών. Παντρεύτηκαν το 1976, όταν η Melanie ήταν 18 ετών και χώρισαν μετά από ένα εξάμηνο. Το 1989 τα ξαναβρήκαν, η Melanie έμεινε έγκυος και παντρεύτηκαν ξανά. Χώρισαν το 1996.



Macaulay Culkin

Το πάλαι ποτέ παιδί θαύμα του Hollywood αποφάσισε να τα κάνει όλα νωρίς. Παντρεύτηκε την εκλεκτή της δεκαεπτάχρονης καρδιάς του Rachel Miner με την οποία χώρισαν το 2000 και πήραν διαζύγιο το 2002.