Οι οντισιόν, τα νέα πρόσωπα του Maestro 2 και ο γρίφος με τον ρόλο του Παπακαλιάτη ως πατέρα

Κατερίνα Μπούσιου
Οι οντισιόν, τα νέα πρόσωπα του Maestro 2 και ο γρίφος με τον ρόλο του Παπακαλιάτη ως πατέρα

Σε λίγες ημέρες ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης ολοκληρώνει την συγγραφή όλων των επεισοδίων. Πότε θα δώσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το πράσινο φως για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και τι εκπλήξεις μας περιμένουν στον δεύτερο κύκλο του Maestro; 

Όταν μία σειρά ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο της με μεγάλη επιτυχία, οι προσδοκίες για τον δεύτερο είναι ακόμη μεγαλύτερες. Ο έμπειρος τηλεοπτικά Χριστόφορος Παπακαλιάτης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και έχει έτοιμο το πλάνο του Maestro 2.

Μας περιμένουν εκπλήξεις. Αρχικά με την προσθήκη νέων ηθοποιών και τις αλλαγές στη ζωή όλων των πρωταγωνιστών και κυρίως του Ορέστη - Χριστόφορου. Θα γίνει τελικά πατέρας;

Οι οντισιόν ολοκληρώνονται και τέλη Μαρτίου ξεκινούν τα γυρίσματα

Χαρούμενος και δικαιωμένος αισθάνεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τόσο με την επιτυχία στην Ελλάδα του Maestro, όσο και με την διεθνή του πορεία μέσω του Netflix. Η οποία και θα συνεχιστεί και στον δεύτερο κύκλο.

Αυτό σημαίνει ότι οι προσδοκίες είναι αρκετές και το άγχος του τελειομανή Παπακαλιάτη ακόμη μεγαλύτερο για τον δεύτερο και τελευταίο κύκλο όπου θα έχουμε και κορύφωση όλων των ιστοριών.

https://www.instagram.com/p/CmPZJWCtS0f

Τι όμως αλλάζει στον Maestro 2 τον οποίο θα δούμε στην οθόνη μας, στα τέλη του 2023;

Καταρχάς θα έχουμε την προσθήκη νέων ηθοποιών. Χωρίς όμως να αποχωρεί κανείς από τους ηθοποιούς του καστ του πρώτου. Ακόμη και ο Γιάννης Τσορτέκης που είδαμε ως Χαράλαμπος να δολοφονείται, θα έχει παρουσία. Υπάρχουν σκηνές από τις τρεις βασικές ιστορίες της σειράς που έχουν κρατηθεί για να μεταδοθούν στο δεύτερο κύκλο, αποκωδικοποιώντας χαρακτήρες και συμπεριφορές.

Όσα αρχικά έκοψε στο μοντάζ ο Χριστόφορος θα μας φανούν χρήσιμα για την συνέχεια. Η δική του επίσης συνέχειά ως ρόλος θα έχει εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον. Οι πληροφορίες φτάνουν σταδιακά και είναι ελάχιστες, καθώς ο δημιουργός ποτέ δεν προδίδει τη συνέχεια του έργου του.

https://www.instagram.com/p/Cmgq-hTIq8S

Ωστόσο όσες από αυτές καταφέραμε να συλλέξουμε τείνουν στο ενδεχόμενο να τον δούμε να γίνεται πατέρας. Ήδη άλλωστε γνωρίζουμε την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας, της πρώην συζύγου του. Η πατρότητα του παιδιού όμως είναι το μεγάλο ζητούμενο. Εκείνη ισχυρίστηκε ότι παρά την αποβολή της, είχε κρατήσει ωάρια και έκανε δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής η οποία και πέτυχε.

Μπορεί όμως να έχει εξαπατηθεί ο Ορέστης και το παιδί να είναι του κολλητού της φίλου, του Χρήστου Λούλη δηλαδή, τον οποίο και θα δούμε σε κάποιες σκηνές.

Η σχέση του με την Κλέλια ενώ μοιάζει ότι έχει τελειώσει, θα έχει και συνέχεια. Αρχικά θα δούμε τη νέα του ζωή στην Αθήνα. Αλλά στους Παξούς θα επιστρέψει ξανά.

https://www.instagram.com/p/CjqVgevj40q

Υπάρχουν 4 ακόμη χαρακτήρες με τους οποίους μοιράζεται άλλωστε το μυστικό της δολοφονίας του Χαράλαμπου. Και σύντομα στο νησί θα ξεκινήσουν οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση.

«Αριστούργημα»! Ο Αντώνης τελικά ήταν ο δολοφόνος και το φινάλε του Maestro μας αφήνει με απορίες

Μιχάλης (Αντίνοος Αλμπάνης) Φάνης (Φάνης Μουρατίδης), Αντώνης (Ορέστης Χαλκιάς) και Σπύρος (Γιώργος Μπένος) θα ενωθούν ξανά.

Ο τελευταίος αδημονεί για το ξεκίνημα γυρισμάτων όπως έγραψε με ανάρτησή του. Τα γυρίσματα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ξεκινούν στα τέλη Μαρτίου αρχικά από την Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/p

Το δίδυμο Χαρούλα Αλεξίου και Μαρία Καβογιάννη ενώνεται επίσης ξανά. Όταν πια μάθουν και εκείνες το μεγάλο μυστικό. Η πρώτη θα θελήσει να βγάλει από τον εφιάλτη των τύψεων τον εγγονό της Αντώνη που είναι και ο δολοφόνος και η Μαρία το συναισθηματικό αδιέξοδο στο οποίο θα βρεθεί ο γιος της παρά την ανακούφιση πως ο κακοποιητικός πατέρας του δε ζει πια.

https://www.instagram.com/p/CnMPaHOLdIE