Το τυχερό αστέρι του Ορέστη Χαλκιά είναι η σύντροφός του Δάφνη η οποία είναι Maestro στο Pilates

Κατερίνα Μπούσιου
Το τυχερό αστέρι του Ορέστη Χαλκιά είναι η σύντροφός του Δάφνη η οποία είναι Maestro στο Pilates

Η Δάφνη Κιουρκτσόγλου κάτι θα σου θυμίσει. Η σχέση με τον Ορέστη Χαλκιά από το Maestro και το δώρο που έκαναν ο ένας στον άλλο και έχει συμβολική σημασία. 

Ο Ορέστης Χαλκιάς συνεχίζει να έχει τον τίτλο του πιο πολυσυζητημένου ηθοποιού από το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όχι μόνο γιατί είναι ο δολοφόνος του Χαράλαμπου και η κορύφωση της σειράς έγινε «πάνω» του, αλλά και γιατί άφησε παρακαταθήκη στο soundtrack της σειράς το τραγούδι το «Τυχερό μου αστέρι».

Αυτό το διάστημα έχει ξεκούραση, περισυλλογή και μελέτη του ρόλου του ως Αντώνης γιατί από το τέλος του Μαρτίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς στους Παξούς. Μαζί με την ξεκούραση έχει και άθληση. Σε αυτό είναι τυχερός γιατί το κορίτσι του η Δάφνη Κιουρκτσόγλου, είναι Pilates Instructor και τον έχει βάλει ήδη σε πρόγραμμα. Όμως η Δάφνη σίγουρα κάτι θα σου θυμίσει. Δύο φορές.

https://www.instagram.com/p/Cn7d-gKtpIV

Το δώρο στον εαυτό του και η σχέση με το κορίτσι του

Ο πολυτάλαντος και πολυσυζητημένος Ορέστης Χαλκιάς, αυτή την εποχή κάνει ανασύνταξη δυνάμεων μετά τον Μaestro και πριν ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος. Και αποφάσισε μάλιστα να αλλάξει συνήθειες και να βρει νέες τακτικές ευεξίας, οι οποίες και ενδεχομένως να τον βοηθήσουν και στα γυρίσματα.

Και έχει τα μέσα να το κάνει, αφού η σύντροφός του Δάφνη Κιουρκτσόγλου είναι Pilates instructor. Πήρε λοιπόν το ειδικό στρώμα και πήγε στο Λυκαβηττό για προπόνηση έχοντας όπως έγραψε την καλύτερη περιοποίηση και κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό του.

chalkiaspilates.JPG

Η 36χρονη Δάφνη Κιουρκτσόγλου δεν είναι όμως μόνο γυμνάστρια, αλλά και ηθοποιός. Άλλωστε σε μία θεατρική παράσταση πριν από 7 χρόνια γνώρισε και τον Ορέστη.

https://www.instagram.com/p/CSpfVKWorYr

Αν την παρατηρήσεις καλά στις φωτογραφίες της, σίγουρα θα σου θυμίσει κάτι. Είναι το κορίτσι που βλέπεις πολύ συχνά σε διαφήμιση γνωστής αρτοβιομηχανίας, να διαφημίζει παξιμάδια. Και να μας «μαλώνει» γιατί τελικά δεν λέγονται παξιμάδια.

Ο Ορέστης Χαλκιάς αγνώριστος πριν τον Maestro - Η σύντροφός του και η hard rock μπάντα του

https://www.instagram.com/p/CfRhznaNLK8

Έχει συμμετοχή σε διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές ενώ στις ασχολίες της είναι και ο χορός.

https://www.instagram.com/p/CfBk85iIdI3

Αν την παρατηρήσεις (ξανά) θα σου θυμίσει και κάτι άλλο. Δεν μοιάζει με την ηθοποιό Ευφημία Καλογιάννη που υποδύεται την αστυνόμο Ντίνα στον Σασμό;

https://www.instagram.com/p/CaOwdjmMT3y

Στον δεύτερο κύκλο του Maestro ο Αντώνης αλλάζει τη ζωή του. Αρχικά γιατί προσπαθεί να καλύψει ότι είναι δολοφόνος, με την βοήθεια όμως της οικογένειάς του. Αυτό όμως θα τον σκληρύνει. Δεν θα τον κάνει όμοιο με τον πατέρα του Φάνη, αλλά σίγουρα δεν θα έχει τις ευαισθησίες που είχε στο παρελθόν, λόγω των συνθηκών. Θα φύγει αλλά θα επιστρέψει και πάλι στους Παξούς.

https://www.instagram.com/p/CkbJIOMotMY

Εκεί που ξεκίνησαν, αλλά εκεί που θα τελειώσουν όλα. Η μόνη του συμπαραστράτρια θα είναι η γιαγιά Χαρούλα. Ίσως γιατί θα του δείξει πως δεν είναι ανάγκη να κουβαλά ένα τόσο μεγάλο φορτίο στην ψυχή του, για το οποίο δεν είναι υπεύθυνος.