Η Gisele παραδίδει μαθήματα ύπουλης γυναικείας τακτικής

Η Gisele παραδίδει μαθήματα ύπουλης γυναικείας τακτικής

Έχετε κάνει γκάφα και φοβάστε να τη πείτε στον σύντροφό σας; Κανένα πρόβλημα, η Gisele Bundchen είναι εδώ.

Σε κανέναν δεν αρέσει να κάνει λάθος και να προκαλεί ζημιές, ειδικά όταν τα καταφέρνει εντελώς μόνος του και δεν έχει να κατηγορήσει κάποιον άλλο. Σκεφτείτε λοιπόν να τρακάρατε με το αμάξι του άντρα σας επειδή σας έφυγε λίγο παραπάνω γκάζι από την αφηρημάδα, και τώρα να πρέπει να του ανακοινώσετε τα άσχημα νέα.

Πριν σκεφτείτε δεκαπέντε διαφορετικές δικαιολογίες εκ των οποίων η μία θα περιλαμβάνει ένα ρακούν που πετάχτηκε μέσα στο αμάξι από το ανοιχτό παράθυρο και έπεσε με φόρα στο πετάλι του γκαζιού, ρίξτε μια ματιά στη νέα συλλογή εσωρούχων της εταιρείας Hope και, πιο συγκεκριμένα, στο διαφημιστικό της σποτ με πρωταγωνίστρια τη Gisele Bundchen.

Το supermodel πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια των εσωρούχων, η οποία έχει στόχο να εκπαιδεύσει τις γυναίκες και να τις μάθει έξυπνους τρόπους ανακοίνωσης κακών νέων στους συντρόφους τους. Το πρώτο μάθημα είναι απλό και αποτελεσματικό. Λες τα κακά νέα όχι με τα ρούχα σου, αλλά φορώντας μόνο ένα καυτό σουτιέν κι ένα δαντελωτό σλιπ από τη σειρά της Hope.

Η Gisele κάνει την αρχή, παρουσιάζοντας τους δύο διαφορετικούς τρόπους ανακοίνωσης. Ο ένας με τα ρούχα, κι ο άλλος με τα εσώρουχα. Μπορείτε να μαντέψετε ποιος είχε τη καλύτερη έκβαση. Από την άλλη, για τη Gisele μιλάμε, μπορεί να τρακάρει το αμάξι του άντρα της κάθε μέρα, να του το λέει φορώντας φόρμες και ζακέτα, και αυτός ως τιμωρία να τη βγάζει έξω για ρομαντικό δείπνο.

Σε κάθε περίπτωση, το διαφημιστικό σποτ έχει τη πλάκα του. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω και να μάθετε ένα-δυο πράγματα από τις συμβουλές του.