Kατερίνα Ζαρίφη- Νίκος Παπαδάκης αποκλειστικά στο Queen.gr

Kατερίνα Ζαρίφη- Νίκος Παπαδάκης αποκλειστικά στο Queen.gr

Στη ραδιοφωνική εκπομπή της Κατερίνας και του Νίκου στον "Ρυθμό" βρεθήκαμε και μιλήσαμε για τα καυτά θέματα της επικαιρότητας που αφορούν στην τηλεόραση.

Η Κατερίνα Ζαρίφη σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει συμφωνήσει προφορικά με την εκπομπή "Μέσα στην Καλή Χαρά" αλλά υπογραφές δεν έχουν μπει ακόμη. Το ίδιο ισχύει και για την Έλενα Παπαβασιλείου. Το τρέιλερ γυρίζεται σήμερα χωρίς την παρουσία των δυο κυριών αλλά η μουσική παραγωγός και δημοσιογράφος κρατά το χιούμορ της. "Με ενδιαφέρει να περνάω καλά με τους φίλους μου και να είμαι στην εκπομπή μου σωστή για τέσσερις ώρες. Έχω μιλήσει με το κανάλι, έχουμε καταλήξει σε κάποια πράγματα και απλά περιμένω κάποια ενημέρωση. Δεν είμαι σε θέση να σας πω κάτι περισσότερο και δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί πολύ απλά δε γνωρίζω" μας είπε το βράδυ της Πέμπτης το Κατερινάκι.

Απο την άλλη πλευρά ο Νίκος Παπαδάκης μετά τη συνέντευξη που έδωσε στο "Down Tοwn" στεναχωρέθηκε για τον τίτλο που μπήκε και έκανε δήλωση γι αυτό και στο twitter του. Στο Queen είπε τα εξής: "Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω το περιοδικό για την όμορφη συνέντευξη και φωτογράφηση, αλλά εγώ ποτέ δεν είπα κάτι για τον ΑΝΤ1. Κάνω την δουλειά μου ως επαγγελματίας, δεν αρνήθηκα ποτέ οτι μίλησα με την παραγωγή του Dancing on Ice και γενικά είμαι σε μια ήρεμη περίοδο με το ραδιόφωνό μου".

Δηλώσεις απο δυο πολύ αληθινά και χαρούμενα παιδιά. Τους έζησα τρείς ώρες στο ραδιόφωνο και η επιτυχία τους οφείλεται στο οτι υπάρχει αυθεντικότητα. Η Κατερίνα Ζαρίφη μπορεί να είναι ένα απο τα πρόσωπα των ημερών αλλά πολύ σύντομα και ίσως και μέσα στην ημέρα όλα τα αναπάντητα ερωτήματα και για την ίδια θα λυθούν. Εκτιμά πολύ την Ναταλία Γερμανού και χωρίς να γνωρίζει την Έλενα Παπαβασιλείου της δίνει ψήφο εμπιστοσύνης.