Η πρεμιέρα της Νικολέττας Ράλλη κρύβει εκπλήξεις

Η πρεμιέρα της Νικολέττας Ράλλη κρύβει εκπλήξεις

Με πολλές προσδοκίες ξεκινά τη Δευτέρα η μεσημεριανή ζώνη του Star και η Νικολέττα Ράλλη είναι ήρεμη και με πολύ εμπιστοσύνη στους συνεργάτες της.

Όλη η ομάδα της εκπομπής μαζί με την Νικολέττα Ράλλη και την έμπειρη αρχισυντάκτρια Μαρία Γιαχνάκη δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς αλλά και με κέφι για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ακόμη και μέα στο Σαββατοκύριακο γίνονται πολλές πρόβες για τα φώτα αλλά και τις θέσεις μέσα στο πλατό. Στο πλευρό της Νικολέττας, που της δίνεται μια ταιράστια ευκαιρία φέτος να αποδείξει πολλά, θα δούμε τον γνωστό δημοσιογράφο Στάθη Παπούλια με μεγάλη θητεία στην μεσημεριανή ζώνη, τον Γιώργο Χατζηπαύλου, που γνωρίζουμε μαζί με την παρουσιάστρια από τη σειρά "Σφηνάκια, τους δημοσιογράφους του Star Ιωάννα Βάσου και Φραντζέσκα Σαββοργινάκη (που τα προηγούμενα χρόναι ήταν στην αρχισυνταξία της Χριστίνας Λαμποίρη) , ενώ προστίθεται και "νέο αίμα", η Ολγίνα Σαντίκου, τελειόφοιτη της Σχολής Μέσων Επικοινωνίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών και απόφοιτη της Σχολής Δημοσιογραφίας του Star.

Ειδικός συνεργάτης ο Νάσος Γουμενίδης, που θα δίνει πληροφορίες από τα έργα και τις ημέρες των διασήμων και είναι η μεταγγραφή της τελευταίας στιγμής απο το κανάλι της Κάτζας. Το νεαρό κορίτσι μπαίνει στην μάχη της τηλεθέασης απένταντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή που για μια εβδομάδα έκανε εξαιρετικά νούμερα. Στην συνέχεια έρχεται και η Ελένη Μενεγάκη. Αυτός είναι και ο λόγος που θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια και δώρα μέσα στο πλατό. Οι νέοι θα έχουν λόγο στην ροή της εκπομπής και οι ενότητες που θα έχουν οι δημοσιογράφοι on air θα συζητηθούν. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στο νέο αυτό ξεκίνημα της Νικολέττας.