Η Γαρυφαλιά Καληφώνη έβαλε νυφικό κι όλοι αναρωτιούνται αν παντρεύεται σύντομα

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη έβαλε νυφικό κι όλοι αναρωτιούνται αν παντρεύεται σύντομα

Προχωράει τόσο γρήγορα η σχέση της πρώην παίκτριας του GNTM με τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα; Η αλήθεια είναι άλλη για τη Γαρυφαλιά Καληφώνη.

«Ναι, είμαι ζευγάρι με τον Χρήστο», είχε παραδεχτεί η Γαρυφαλιά Καληφώνη και είχε ακολουθήσει ένα κοινό ασπρόμαυρο story στο Instagram.

story.jpg

Αυτή τη φορά η Γαρυφαλιά έκανε πρόβα νυφικού και εννοείται πως ξεκίνησαν τα σχόλια για το αν το μοντέλο και influencer ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Χρήστο Μάστορα.

Η εξήγηση για την πρόβα νυφικού

333104542_532969842254780_1539086483506215555_n.jpg

Προς το παρόν τουλάχιστον, η Γαρυφαλιά ετοιμάζεται για το Yes I Do Catwalk και όχι για να ντυθεί νύφη στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα.

Η Γαρυφαλιά είχε περπατήσει ως νύφη και στο περσινό bridal catwalk. Το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen μας ταξιδεύει στο Βόρειο Σέλας Το bridal fashion show των celebrities που εμπνεύστηκε η Μυρτώ Κάζη επιστρέφει με ένα θέαμα διεθνών προδιαγραφών.

Garyfallia-Kalhfwnh-2022.jpg

Στις 23 Μαρτίου έρχεται ένα event σχεδιασμένο για να ταρακουνήσει τα δεδομένα και να ανεβάσει τα standards των bridal fashion shows, Η λίστα με τους celebrities που συμμετέχουν είναι όπως κάθε χρόνο πολύ μεγάλη και περιλαμβάνει περισσότερους από 60 επιδραστικούς ανθρώπους από τον χώρο του θεάματος, της τηλεόρασης, του modeling, της μουσικής σκηνής και των social media.

Στο κόκκινο χαλί μεταξύ άλλων θα περπατήσει η Βρισηίδα Ανδριώτου , η Άννα Πρέλεβιτς, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, και η Νικολέττα Ράλλη. Το Yes I Do Catwalk υποστηρίζει και φέτος το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και με τη συμβολή των καλεσμένων και την προαιρετική δωρεά εισόδου των 10 ευρώ -έσοδα που θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος- θα γίνει μια προσπάθεια για την πλήρη κάλυψη των εξόδων για την ευχή του Αναστάση, που δεν είναι άλλη από το να επισκεφθεί το Βόρειο Σέλλας.

«Είμαι με τον Χρήστο»

Mέσα στον Φεβρουάριο, η Γαρυφαλιά είχε παραδεχτεί πως είναι σε σχέση με τον Χρήστο τονίζοντας:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη.

Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για αυτό το θέμα, είναι προσωπικό και τώρα που είπα το ναι, το έκανα μόνο και μόνο για να τελειώνουμε με αυτή τη φάση, γιατί καταλαβαίνεις ότι κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μη μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος, άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί», είπε το μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη ομολόγησε τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα τον περασμένο Σεπτέμβριο

Το πρωί της Κυριακής 25/9/22 το νεαρό μοντέλο έκανε ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους όπου δεν δίστασε να απαντήσει ακόμη και στις πιο αδιάκριτες ερωτήσεις. Μια από τις ερωτήσει που δέχτηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ήταν για την προσωπική της ζωή, με την ίδια να επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε σχέση.

Tο χρονικό της φημολογούμενης σχέσης τους

Το μοντέλο είναι φέτος single μετά από μακροχρόνια σχέση με τον κολλητό του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριάκου. Ελεύθερος δηλώνει και ο frontman των Μελισσών από το περασμένο φθινόπωρο αφού χώρισε με τη Χριστίνα Παπαδέλη, με την οποία ήταν ζευγάρι τα τελευταία χρόνια. Η Γαρυφαλιά είχε σπεύσει να ξεκαθαρίσει πριν μερικές ημέρες πως είναι single μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου για την σχέση της με τον τραγουδιστή.

H Γαρυφαλιά Καλληφώνη ομολόγησε την μεγάλη αλλαγή στην προσωπική της ζωή μετά «Το κρυφτό»