Έρωτας διά 3 στο «Μαύρο Ρόδο» με νέα ζευγάρια στη σκιά όμως ενός χωρισμού

Κατερίνα Μπούσιου

Τι μόνο η Ελισάβετ και ο Πέτρος έχουν δικαίωμα στην ευτυχία; Υπάρχουν και άλλοι πρωταγωνιστές στο «Μαύρο Ρόδο» που θα ζήσουν τον έρωτα και μερικούς από τους συνδυασμούς, δεν τους περιμένεις. 

Ενώ βλέπεις σε πλήρη εξέλιξη τα όσα συμβαίνουν στο «Μαύρο Ρόδο» που παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις στην τηλεθέαση, οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν τις νέες εξελίξεις.

Ερωτικού κυρίως περιεχομένου καθώς έχουμε 3 νέα ζευγάρια στην Γερακιανή με τις ευλογίες όλων. Το ένα το φανταζόμασταν αλλά τα άλλα δύο ούτε καν μας περνούσαν από το μυαλό.

Ο έρωτας με έρωτα περνάει

Όλοι βλέπουν τη στενή σχέση που έχει η Ελισάβετ και ο Πέτρος στο «Μαύρο Ρόδο». Κάποιοι είναι επιφυλακτικοί για αυτόν τον περίεργο συνδυασμό, κάποιοι όμως τους χαίρονται. Θα εξαιρέσω εδώ τον Γεράσιμο, που παρασκηνιακά κάνει ό,τι μπορεί για να χωρίσει την κολλητή του φίλη και με ύπουλο τρόπο να τη φέρει ξανά στο μοναστήρι.

Αφού μίλησα για πονηριά, κάποιοι άλλοι προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να φέρουν το παλιό τους ταίρι ξανά στην αγκαλιά τους. Ο Παναγιώτης που έχει δει την Αλεξία να έχει απομακρυνθεί από εκείνον οριστικά, κάνει αντιπερισπασμό με την Όλγα, μόνο που τελικά αντί να την κάνει να ζηλέψει, οι δυό τους θα ερωτευτούν και εκείνη θα ξεχάσει αμέσως και τον Πέτρο.

Προς ένα φλογερό έρωτα οδηγούνται ο Βίκος και η Αλεξία και αυτό είναι κάτι που το αναμέναμε, παρά τις προειδοποιήσεις της Κύρας πως ευθύνεται για τον θάνατο της μητέρας της. Η γιαγιά της Αλεξίας προσπαθεί μέχρι την τελευταία στιγμή να χωρίσει το ζευγάρι και είναι η μόνη φορά που θα έχει απόλυτο δίκιο.

Καμία αντίσταση στον έρωτα: Bίκος και Αλεξία στο «Μαύρο Ρόδο» γίνονται ζευγάρι έστω και για λίγο

Ένας επίσης παράξενος έρωτας γεννιέται στην Γερακιανή. Ο Σταυρίνος (Νίκος Πολυδερόπουλος ) ο οποίος εμπλέκεται στο μεγάλο σκάνδαλο του πλαστού θαύματος στο μοναστήρι, θα έρθει κοντά με την Τασούλα (Πένυ Αγοραστού) και η Γιάννα θα είναι απλά μία μακρινή ανάμνηση.

Από τα 3 ζευγάρια, νομίζω ότι έχεις ήδη φανταστεί ποιο δεν θα καταφέρει να συνεχίσει και να έχει δραματικό τέλος: Ο Βίκος με την Αλεξία. Αυτό το τέλος θα φέρει και τον θάνατο ή απλά έναν χωρισμό. Stay tuned.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης