Μετά το φιλί Ελισάβετ και Πέτρου στο «Μαύρο Ρόδο» θα έχουμε love reunion Μυρσίνης και Δούκα;

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά το φιλί Ελισάβετ και Πέτρου στο «Μαύρο Ρόδο» θα έχουμε love reunion Μυρσίνης και Δούκα;

Το κοινό προβλέπει ειδύλλιο Φιλαρέτης και Θέμη Καστρινού, δηλαδή reunion Μυρσίνης και Δούκα από τις «Άγριες Μέλισσες». Που θα μας οδηγήσει αυτή η φαινομενικά φιλική σχέση στη συνέχεια;

Η χθεσινή αποκάλυψη με ένα πλάνο του τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» και το φιλί Ελισάβετ και Πέτρου έφερε ενθουσιασμό στους φανς που περιμένουν πια να υλοποιηθούν δύο ακόμη ειδύλλια.

Το κοινό θέλει να δει Βίκο και Αλεξία να γίνονται ζευγάρι και Φιλαρέτη με Πέτρο Καστρινό. Τελικά που θα οδηγηθεί αυτή η φαινομενικά φιλική σχέση μεταξύ της Κατερίνας Διδασκάλου και του Λεωνίδα Κακούρη; Θα ξαναζήσουμε στιγμές Μυρσίνης και Δούκα Σεβαστού από τις Άγριες Μέλισσες;

Το πρώτο φιλί και οι ερωτικές στιγμές δίπλα στη θάλασσα

Ήδη φτάσαμε στο πιο κρίσιμο σημείο της σχέσης της Ελισάβετ και του Πέτρου στο «Μαύρο Ρόδο» και μετά το χθεσινό πρώτο τους ραντεβού σήμερα θα υπάρξει και το πρώτο τους φιλί. Οι δυό τους νιώθουν ακριβώς τα ίδια συναισθήματα και είναι ερωτευμένοι, με το κοινό να ήδη να είναι ενθουσιασμένο.

Ετοιμάζονται να κάνουν και την πρώτη τους εκδρομή στη θάλασσα και η Άννα όπως είναι το κοσμικό της όνομα, ζει όσα δεν έζησε ως παιδί και έφηβη, αφού από μικρή ηλικία ήταν στο μοναστήρι. Έτσι θα πάρει την απόφαση να μην επιστρέψει ποτέ ξανά εκεί.

https://www.instagram.com/p/CoplVQPIaTH

Γεράσιμος με Κασσιανή όμως συμμαχούν και δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη για να εμποδίσουν την ευτυχία των παιδιών. Θα μεθοδεύσουν επιστροφή της Ελισάβετ με εκβιαστικό τρόπο.

Την ώρα που εκείνη ετοιμάζεται να γυρίσει στο μοναστήρι - αν και δεν το θέλει - βλέπουμε την Ηγουμένη Φιλαρέτη να φεύγει. Αφήνει το πεδίο ελεύθερο στην Κασσιανή. Το παράξενο είναι πως αρχικά θα ζητήσει από τον Θέμη Καστρινό να την γυρίσει στην Πάτρα. Κάποιοι από το Twitter προέβλεψαν και επανένωση Διδασκάλου - Κακούρη για να θυμηθούμε παλιές καλές εποχές από τις «Άγριες Μέλισσες» ως το ζεύγος Σεβαστού.

didaskalou.JPG

Ερωτική ατμόσφαιρα δεν υπάρχει ακόμη στο «Μαύρο Ρόδο». Όμως ο Καστρινός θα την βοηθήσει για να ξεκινήσει κάποια στιγμή τις έρευνες για να βρει το βιολογικό της παιδί. Όλοι μας υποψιαζόμαστε πως ο γιος της είναι ο Βίκος.

filareti.JPG

Και θα επαληθευτεί. Παράλληλες έρευνες έχει ξεκινήσει όμως και η Αλεξία που έχει ένα αρρωστημένο πάθος με τον πρώην εραστή της μητέρας της, παρά τις προειδοποιήσεις της γιαγιάς της Κύρας.

Η Νεφέλη Κουρή με διαφορετικό look κέρδισε τις καρδιές του κοινού και ως Ζακλίν Κοέν

Θα αργήσουμε όμως πολύ μέχρι να φτάσουμε στην άκρη του νήματος. Το θέμα είναι πως Φιλαρέτη (ή Ζωή όπως είναι το κοσμικό της όνομα) και Θέμης θα αναπτύξουν μία σημαντική σχέση και στην συνέχεια γιατί η παντοκρατορία της Κασσιανής δεν θα κρατήσει για πολύ.

https://www.instagram.com/p/CjPvMXgISHR