Η Ελισάβετ ομολόγησε στο Μαύρο Ρόδο τον έρωτά της και το μικρό θαύμα γιορτάστηκε στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ελισάβετ ομολόγησε στο Μαύρο Ρόδο τον έρωτά της και το μικρό θαύμα γιορτάστηκε στο Twitter

Ένα δεύτερο αλλά ψεύτικο θαύμα θα φέρει αναταραχή στους υπόλοιπους ήρωες του Μαύρου Ρόδου και θα επηρεάσει και τον έρωτα της Ελισάβετ και του Πέτρου.

Χαράς ευαγγέλια, για να μιλήσουμε και με θρησκευτικούς όρους που αρμόζουν στο Μαύρο Ρόδο, είχε χθες το κοινό στο Twitter με τις νέες εξελίξεις της σειράς.

Ήδη δύο ζευγάρια, ένα τωρινό όπως η Ελισάβετ και ο Πέτρος και ένα που είναι στην αρχή όπως ο Βίκος και η Αλεξία, καθορίζουν όσα θα συμβούν στο μέλλον. Στην περίπτωση του πρώτου ζευγαριού χθες είχαμε και την παραδοχή της μικρής μοναχής πως είναι ερωτευμένη, ενώ το δεύτερο ζευγάρι με τις αντιδράσεις του θα φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις, όχι όμως ευχάριστες. Όπου Βίκος και Αλεξία ίσον προβλήματα.

https://www.instagram.com/p/CkArRxMrL1o

Με την ευχή του Θεού...

Η Ελισάβετ μακριά από το μοναστήρι στο Μαύρο Ρόδο περνά τις ωραιότερες στιγμές της. Ο Πέτρος Καστρινός δεν φεύγει από κοντά της και για πρώτη φορά δήλωσε μάλιστα πως είναι και ερωτευμένη. Μιχαήλ Ταμπακάκης και Φωτεινή Παπαθεοδώρου , χαρίζουν στους φανς τους τις πιο in love στιγμές τους.

Μάλιστα χθες το Twitter πανηγύρισε που η αγαπημένη τους Λιζ όπως την ονομάζουν, επιτέλους παραδέχτηκε τα αισθήματά της για τον νεαρό Καστρινό ο οποίος της φέρεται και με τον καλύτερο τρόπο. Σωστός Πατρινός τζέντελμαν. Δεν θέλει να την πιέσει να πάρει την μεγάλη απόφαση να φύγει οριστικά από το μοναστήρι. Οι φανς θέλουν το ζευγάρι να παραμείνει τόσο ερωτευμένο για πάντα.

Όμως όπως λέει και η λαική ρήση όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει. Γιατί μόλις συνέβη το μικρό θαύμα με την ερωτευμένη Ελισάβετ, έρχεται το δεύτερο θαύμα αλλά το ψεύτικο, που θα χαλάσει την ηρεμία έως και τη σχέση του ζευγαριού.

Ο έρωτας φέρνει ζήλια στο «Μαύρο Ρόδο» και η Ελισάβετ πέφτει θύμα του σχεδίου του Γεράσιμου

https://www.instagram.com/p/Co0P9GVMBp3

Η Κασσιανή κάνει τα αδύνατα - δυνατά με τη βοήθεια του Γεράσιμου για να είναι η Ελισάβετ παρούσα στην χειροτονία της και στο σκηνοθετημένο θαύμα του Σταυρινού. Ο οποίος ξαφνικά θα σηκωθεί από το καροτσάκι του για να καταφέρει η νέα Ηγουμένη αυτό το θαύμα, να γίνει η αφορμή για να αποκτήσει αίγλη και τουρισμό το μοναστήρι.

Με λίγα λόγια το ζευγάρι θα μείνει μακριά και θα περάσει μία μεγάλη κρίση που θα φτάσει στον μερικό χωρισμό. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει μία δεύτερη αλλά καθοριστική ευκαιρία, είτε για την κοσμική αγάπη, είτε για την πλήρη αφοσίωση στο θέλημα του Κυρίου.

alexiarodo.JPG

Ένα άλλο ζευγάρι, ο Βίκος και η Αλεξία θα είναι σε λίγο διάστημα και ολοκληρωτικά ζευγάρι. Παράδοξο, περίεργο, αφύσικο, με την Κύρα όμως να συνεχίζει να θέλει να τους χωρίσει ακόμη και με κίνδυνο της ζωής της.