Η «Αλίκη» από τη «Βέρα στο δεξί» γνώρισε τον έρωτα της ζωής της σε ένα ταξίδι με την Κλέλια Ρένεση

Η «Αλίκη» από τη «Βέρα στο δεξί» γνώρισε τον έρωτα της ζωής της σε ένα ταξίδι με την Κλέλια Ρένεση
NDP

Η ταλαντούχα Μάντυ Λάμπου ξεκίνησε ως μοντέλο, την κέρδισε η υποκριτική, και τελικά άνοιξε εστιατόριο μαζί με τον σεφ Ιταλό σύζυγό της με τον οποίο απέκτησε την κόρη της. «Μέσω των φίλων της Κλέλιας βρεθήκαμε ένα βράδυ για φαγητό μεγάλη παρέα κι έτσι γνωριστήκαμε».

19 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε το επιτυχημένο σίριαλ του Mega, Βέρα στο δεξί που αποτελεί και σειρά ορόσημο καθώς άλλαξε τα δεδομένα στην απογευματινή ζώνη και στην καθημερινή μυθοπλασία. Μέχρι και σήμερα, 20 σχεδόν χρόνια, οι περισσότεροι πρωταγωνιστές που αγαπήθηκαν από το κοινό διαγράφουν μία πολύ σημαντικοί πορεία, ενώ κάποιοι άλλοι που έχουν «χαθεί» από το προσκήνιο επέλεξαν να δώσουν προτεραιότητα στην προσωπική τους ζωή. Όπως για παράδειγμα η Μάντυ Λάμπου, που στη σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση υποδύθηκε την Αλίκη aka κόρη του Άγγελου (Δάνη Κατρανίδη).

Μετά την επιτυχία της «Βέρας», η Μάντυ υποδύθηκε την Εριέττα Χατζηβασιλείου στην επίσης επιτυχημένη σειρά των Ακρίτα-Κυρίτση, «Τα μυστικά της Εδέμ». Στο βίντεο- αφιέρωμα που ακολουθεί, θα θυμηθείς σκηνές από τις επιτυχίες που συμμετείχε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Η Μάντυ, ξεκίνησε τα όνειρά της ως μοντέλο, αλλά την κέρδισε η υποκριτική. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου και από το 1997 έως το 2000 παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και στο Στούντιο «Το θέατρο των αλλαγών». Έχει σπουδάσει επίσης φωνητική και τραγούδι με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, ενώ στο διάστημα 1998 με 2000 ήταν και μέλος του μουσικού συγκροτήματος EXIS. Εργάστηκε ως ηθοποιός στο θέατρο και την τηλεόραση, και ασχολήθηκε και με τη μεταγλώττιση, το σπικάζ και τη μετάφραση.

201101251105510.9044_MANTI_LAMPOY_24012011.jpg

Συμμετείχε σε διάφορες άλλες τηλεοπτικές δουλειές, όπως οι «Επτά θανάσιμες πεθερές», «Εντιμότατοι κερατάδες», «Το κόκκινο δωμάτιο», «Αληθινοί έρωτες» κ.ά. Το σίριαλ, ωστόσο, που την έκανε ευρέως γνωστή είναι τα «Μυστικά της Εδέμ», όπου υποδυόταν την Εριέττα.

201112061432370.0721_TOYMASATOY_PAPADIMITRIOY_PEFANI_ARZOGLOY_STAYROY_LAMPOY_05122011.JPG

Το 2011, που ολοκληρώθηκε η δημοφιλής σειρά -ύστερα από τρία χρόνια-, η Μάντυ άφησε πίσω της την ηθοποιία για να ανοίξει με τον Ιταλό σύζυγό της Αντρέα Σεράνι εστιατόριο-πιτσαρία στην Καισαριανή. Λίγο καιρό αργότερα, πήρε την απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα με τον αγαπημένο της στην πατρίδα του.

Μέχρι το 2012, η γνωστή ηθοποιός πραγματοποιούσε κοσμικούς εξόδους όπως θα δεις και στη gallery που ακολουθεί. Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες, ποζάρει με την καλή της φίλη Κλέλια Ρένεση -μαζί με την οποία γνώρισε τον σύζυγό της σε ταξίδι τους στην Ιταλία.

Σήμερα, η Μάντυ Λάμπου έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στο μεγάλωμα της κόρη της.

Όσο για το πώς γνώρισε τον σύζυγό της;

«Τον Ιταλό σύντροφό μου, τον Αντρέα, τον γνώρισα εντελώς τυχαία, πηγαίνοντας για πρώτη φορά ένα ταξίδι στην Ιταλία, μαζί με τη φίλη μου Κλέλια Ρένεση. Μέσω των φίλων της Κλέλιας που ζουν εκεί βρεθήκαμε ένα βράδυ για φαγητό μεγάλη παρέα κι έτσι γνωριστήκαμε. Τον πρώτο καιρό της σχέσης μας πήγαινα εγώ πιο συχνά στην Ιταλία και μετά ήρθε κι εκείνος για διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Για αρκετό χρονικό διάστημα ήμασταν και οι δύο στο πηγαινέλα. Τώρα όμως εκείνος έχει έρθει εδώ στην Ελλάδα μόνιμα και μένουμε μαζί. Ο έρωτάς μας δεν ήταν αυτό που λέμε κεραυνοβόλος. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που συμβαίνει αυτό το ανεξήγητο, να είσαι με έναν άνθρωπο που νιώθεις σαν να τον ξέρεις χρόνια και είναι γραφτό να είστε μαζί», είχε πει λίγα χρόνια πριν στο «Πρωινό mou» στο Mega για τη σχέση ζωής με τον σύζυγό της και λίγο πριν εγκατασταθούνε μόνιμα στην Ιταλία.

Για την γνωριμία της με τον σεφ και για το πώς έγιναν όλα τόσο γρήγορα η ηθοποιός είχε μιλήσει πριν 11 χρόνια στην εκπομπή Μίλα.

Σε άλλη συνέντευξή της στην Espresso είχε πει για την απόφασή της να φύγει από την Ελλάδα:

«Ο σύζυγός μου είναι Ιταλός κι έτσι τα τελευταία χρόνια αποφασίσαμε να μείνουμε μόνιμα στην Ιταλία. Έχω κάνει λίγα πράγματα κι εδώ ως ηθοποιός, αλλά κυρίως ασχολούμαι με την οικογένειά μου. Είμαι μητέρα μιας κορούλας δυόμισι ετών κι έχω αφοσιωθεί σε αυτό. Στον άντρα μου και στο παιδί μου».

«Είμαι ευτυχισμένη. Η ζωή εδώ είναι πολύ ωραία, αλλά δεν σου κρύβω ότι μου λείπει η Ελλάδα πάρα πολύ. Ευτυχώς πηγαινοερχόμαστε συχνά στην πατρίδα. Το να επιστρέψουμε μόνιμα δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας. Ίσως έπειτα από χρόνια, αλλά προς το παρόν δεν το σκεφτόμαστε».