Η Λία δεν κατάφερε να μπει ξανά στο MasterChef αλλά θυμήθηκε την πιο επική στιγμή με τη Μαργαρίτα

Η Λία δεν κατάφερε να μπει ξανά στο MasterChef αλλά θυμήθηκε την πιο επική στιγμή με τη Μαργαρίτα

Η Λία Μακροστέργιου δεν κατάφερε να μπει ξανά στο MasterChef μας θύμισε (και στους κριτές) εκείνη την επική δοκιμασία με το μενού σαμπάνιας και γιατί μας λείπει τόσο εκείνο το θρυλικό Masterchef 5.

Η Λία Μακροστέργιου ήταν τελικά ο εισβολέας στο MasterChef αλλά δεν κατάφερε τελικά να μπει και πάλι στο παιχνίδι μαγειρικής.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον pastry chef Μπάμπη Ζιντίλη, ο οποίος ετοίμασε για τους διαγωνιζόμενους ένα λαχταριστό γλυκό. Ο Αλέξανδρος, η Στέλλα, η Σέβα και ο Νικήτας ήταν οι παίκτες που έπρεπε να αντιγράψουν το περίτεχνο γλυκό με τον Νικήτα να έχει τελικά τη χειρότερη επίδοση και να παίρνει μια τελευταία ευκαιρία παραμονής στο MasterChef σε μια μονομαχία με τη Λία από το MasterChef 5.

«Είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη που είμαι και πάλι εδώ και σας βλέπω. Νομίζω ότι η αδρεναλίνη και το καρδιοχτύπι δε φεύγει ποτέ όσες φορές κι αν διαγωνιστείς. Μπορεί να έχεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά, αλλά αυτό το συναίσθημα δε φεύγει ποτέ», ενώ στη συνέχεια μπήκε στην κουζίνα για να αναμετρηθεί μαγειρικά με τον Νικήτα.

Η Λία την οποία γνωρίσαμε στα 29 της και είναι πλέον 31 ετών, είχε αποχωρήσει με άδοξο τρόπο από το MasterChef 5 παρατώντας την προσπάθεια αντιγραφής του τότε πιάτου της για να επιστρέψει στην κορούλα της.

Η Λία ήταν στα χρόνια του MasterChef συνολικά ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά με θετική αύρα και η παρουσία της ξανά στο παιχνίδι έκανε τους τρεις κριτές να χαμογελάσουν.

Ο Νικήτας παρέμεινε, η Λία απογοητεύτηκε:

Με τη βοήθεια του εξώστη ο Νικήτας κατάφερε τελικά να παραμείνει στο ριάλιτι μαγειρικής αφήοντας εκτός την Λία, η οποία δεν έκρυψε την απογοήτευσή της.

«Έχω απογοητευτεί. Για ό,τι συμβαίνει υπάρχει κάποιος λόγος, έχω πέσει στην εκπληκτική ημέρα του Νικήτα, νομίζω θα είχα στεναχωρηθεί πολύ περισσότερο αν με κέρδιζε ένα μέτριο πιάτο επειδή ήμουν εγώ κακή», είπε αρχικά η Λία Μακροστέργιου και συμπλήρωσε μιλώντας στους κριτές, ποια ήταν εκείνη η στιγμή από το MasterChef που της έχει μείνει αξέχαστη.

«Ήταν πολύ σύντομο αλλά ωραίο, έκανα την προσπάθειά μου και φεύγω με το κεφάλι ψηλά, πήρα μια τζούρα MasterChef, χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα, θα ήθελα να ξαναζήσω τη στιγμή με τις σαμπάνιες με τη Μαργαρίτα», είπε η Λία και οι τρεις κριτές δεν έκρυψαν την στεναχώρια τους.

Η Λία θυμήθηκε την επική στιγμή με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη από το MasterChef 5, όταν η Λία ήταν αρχηγός στην κόκκινη ομάδα και η Μαργαρίτα στην Μπλε και όλοι οι παίκτες και οι κριτές πέρασαν καλά με τη δοκιμή σαμπάνιας.

Οι κριτές, στην αποχώρηση της Λίας θυμήθηκαν και αυτή, την ομαδική εκείνη διαδικασία με τον Σωτήρη Κοντιζά να λέει με χιούμορ πως δεν θυμάται τίποτα απολύτως.

Το Twitter αποθέωσε την Λία:

Παρά το γεγονός πως δεν επέστρεψε, η Λία ήταν μια θετική νότα στο παιχνίδι. Σε ένα MasterChef με αρκετούς νέους παίκτες φουλ στην τοξικότητα και με το μπέρδεμα που υπάρχει με τους εισβολείς από τα προηγούμενα MasterChef, η Λία θύμισε σε κοινό και κριτές την απίθανη εκείνη πέμπτη σεζόν με τη Μαργαρίτα, τον Τζοβάνι κι όλη εκείνη την Dream team που έκανε μέχρι και τον Άκη Πετρεζίκη να ξαναδεί το παιχνίδι το οποίο τον ανέδειξε.

MasterChef: Ο Άκης Πετρετζίκης σχολίασε τη νίκη της Μαργαρίτας και δεν το κατάλαβε κανείς