Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Her style rocks & μάλλον οι παίκτριες πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Her style rocks & μάλλον οι παίκτριες πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα της

Η απόλυτη πρωταγωνίστρια του My Style Rocks είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού το στυλ της είναι ότι καλύτερο έχουμε δει τελευταία. Μήπως πρέπει να βγει εκείνη νικήτρια του φετινού κύκλου;

Η αλήθεια είναι ότι το My Style Rocks είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται τόσο πολύ με τη μόδα, μαζί με το Shopping Star της Βίκυς Καγιά. Και αυτό γιατί έχεις τη δυνατότητα να χαζέψεις πολλά διαφορετικά looks, με διαφορετικά θέματα κάθε μέρα και κάθε εβδομάδα, ενώ παράλληλα οι κριτές προσφέρουν κάτι από την εμπειρία τους και το expertise τους στις παίκτριες. Εμείς θα πούμε ότι ο λόγος για να βλέπουμε το φετινό My Style Rocks είναι κυρίως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

https://www.instagram.com/p/Cp2XPGpNo3W

Η Ηλιάνα, που από την πρώτη κιόλας εκπομπή του show έδειξε την πρόθεση της να εντυπωσιάσει με τα looks της, συνεχίζει να κάνει κάποιες από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο καθημερινό απογευματινό show. Το outfit της πρεμιέρας της ήταν απλώς μαγικό. Ένα total look της σχεδιάστριας Ελένης Καββάδα με μία maxi φούστα με βολάν και όγκο, λευκό πουκάμισο και ένα ιδιαίτερο, κόκκινο corset που ολοκλήρωσε ιδανικά την εμφάνιση. Με μία τέτοια αρχή δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο και στη συνέχεια.

Η Τόνια Σωτηροπούλου φοράει την μπεζ καμπαρντίνα της πρωί και βράδυ -Κυριολεκτικά

https://www.instagram.com/p/CneLeg3NJCG

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η νικήτρια της καρδιάς μας στο φετινό My Style Rocks.

Sexy φορέματα, mini φούστες, λαμπερά χρώματα, πρωτότυπα prints, υπέροχα παπούτσια και edgy αξεσουάρ έρχονται να συμπληρωθούν με τα σωστά beauty και hair looks, δημιουργώντας φανταστικές εμφανίσεις για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία φαίνεται να απολαμβάνει πολύ τον ρόλο του κριτή. Σε αντίθεση με τις προσπάθειες των φετινών παικτριών, που είναι ομολογουμένως κατώτερες των προσδοκιών μας, η Ηλιάνα είναι καθημερινά μία glam παρουσία, με outfits που συμπεριλαμβάνουν τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

iliana_papageorgiou-(8).jpg

Η Ηλιάνα έχει, φυσικά, ένα δικό της προσωπικό στυλ, που είναι ούτως ή άλλως εντυπωσιακό. Ωστόσο, το συγκεκριμένο τηλεοπτικό concept είναι που της ταιριάζει γάντι και η ίδια μπορεί να διασκεδάσει και με τα δικά της ρούχα, αλλά και να πειραματιστεί, όπως θα έπρεπε να κάνουν και οι παίκτριες. Για παράδειγμα, οι πανύψηλες μπότες της σε στυλ κάλτσα, που φτάνουν πάνω από το γόνατο, έγιναν το σήμα κατατεθέν της το χειμώνα του 2023 και εμείς απολαύσαμε τα sexy βήματα της στο πλατό του ΣΚΑΙ.

My Style Rocks premier:Τα looks της Ηλιάνας και της Κατερίνας κέρδισαν τα άβολα σύνολα των παικτριών

Δυστυχώς η φετινή κριτής του My Style Rocks έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρει όλη τη λάμψη από τις διαγωνιζόμενες. Μήπως το επόμενο πρόσωπο που πρέπει να μελετήσουν οι φετινές παίκτριες είναι η Ηλιάνα;

Τα looks της Ηλιάνας που θα έπαιρναν το απόλυτο «5».