Τα γυρίζει η Gwyneth Paltrow με τη δίαιτα πείνας: «Τρώω και τηγανητές πατάτες»

Πατούλια Κατερίνα
Τα γυρίζει η Gwyneth Paltrow με τη δίαιτα πείνας: «Τρώω και τηγανητές πατάτες»
Invision

«Το τι τρώω εγώ, προκύπτει από τα δικά μου ιατρικά αποτελέσματα και από δοκιμές που έχουν γίνει αποκλειστικά για εμένα. Δεν είναι συμβουλή για κάποιον άλλο», είπε η Paltrow.

H Gwyneth Paltrow αποφάσισε να απαντήσει στην κριτική που δέχτηκε για την δίαιτα πείνας που ακολουθεί στην καθημερινότητά της.

Στο πρόσφατο Podcast που έκανε, η 50χρονη εξήγησε πως δοκιμάζει μια σειρά από θεραπείες με αγαπημένη της οζονοθεραπεία την οποία έκανε πρωκτικά.

Το poscast της ντροπής

Η οζονοθεραπεία είναι μια μέθοδος κατά την οποία εισάγεται στον οργανισμό όζον με οξυγόνο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, η οποία όμως δεν έχει ακόμα πιστοποιηθεί ενώ η Paltrow συνέχισε τονίζοντας πως κάνει IV, δηλαδή να παίρνει συστατικά που χρειάζεται ενέσιμα, κάνει διαλειμματική δίαιτα, ενώ ακόμα και μετά τη νηστεία δεν τρώει τροφές που ανεβάζουν το σάκχαρο στο αίμα αλλά προτιμά φαγητά όπως μια σούπα ή ζωμό.

Η αποκάλυψη της Paltrow για το γεγονός πως τρέφεται με ζωμό, έκανε μια σειρά από celebs αλλά και απλό κόσμο.

Η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα q+a στο Instagram, για να εξηγήσει πώς τα λόγια της παρεξηγήθηκαν. Η 50χρονη τόνισε πως στο Podcast μιλούσε με τον εδώ και δύο χρόνια γιατρό της, ο οποίος την παρακολουθεί μιας βιώνει το σύνδρομο long covid και προσπαθεί να ενισχύει την υγεία και ευεξία της και ένα από τα κομμάτια που προσπαθεί να φτιάξει είναι και η διατροφή της, μιας και πρέπει να ενισχυθεί με αντιφλεγμονώδεις τροφές.

«Το τι τρώω εγώ, προκύπτει από τα δικά μου ιατρικά αποτελέσματα και από δοκιμές που έχουν γίνει αποκλειστικά για εμένα. Δεν είναι συμβουλή για κάποιον άλλο», είπε η 50χρονη ξεκαθαρίζοντας πως τρώει πολλά περισσότερα από λαχανικά και ζωμό:

«Τρώω πλήρη γεύματα, υπάρχουν ημέρες που τρώω ό,τι θέλω, ακόμα και τηγανητές πατάτες. Βασική μου αρχή είναι να τρώω υγιεινά και να τρώω τροφές που κάνουν τον οργανισμό μου να ηρεμεί».

Η Paltrow δέχτηκε κριτική και από την βραβευμένη με Emmy plus size Tess Holliday, η οποία τόνισε στους fans της στο Tik Tok πως η Paltrow απλά φοβάται να παχύνει. Κι ενώ είπε πως δεν θέλει να κρίνει το σώμα των ανθρώπων γύρω της, τόνισε πως όλα αυτά που είπε η Paltrow δεν είναι φυσιολογικά και έχουν αντίκτυπο στη νέα γενιά.

Άλλοι σταρς σχολίασαν πως η Paltrow μάλλον λιμοκτονεί και δείχνει μεγαλύτερη από την ηλικία της.

Η αποκάλυψη της Gwyneth Paltrow για την περίοδο που έβγαινε με τον Brad Pitt

Πάντως στο q+a, η Paltrow μίλησε και για την κολλητή της celeb φίλη, την Cameron Diaz αλλά και τον πρώην της (δες τον στην gallery) που την έκανε να γελάει περισσότερο από κάθε άλλο - όχι δεν είναι ο Brad Pitt ή ο πρώην σύζυγός της.