Η αποκάλυψη της Gwyneth Paltrow για την περίοδο που έβγαινε με τον Brad Pitt

Η αποκάλυψη της Gwyneth Paltrow για την περίοδο που έβγαινε με τον Brad Pitt

Η 50χρονη ηθοποιός διατηρεί ακόμα κειμήλια από τη σχέση της με τον 59χρονο σταρ της μεγάλης οθόνης.

Η Gwyneth Paltrow και ο Brad Pitt υπήρξαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια στο Hollywood, με τον δεσμό τους να φτάνει ένα βήμα πριν τον γάμο. Mπορεί να χώρισαν πριν από δεκαετίες ωστόσο η 50χρονη ηθοποιός διατηρεί ακόμη ιδιαίτερες αναμνήσεις από τη θυελλώδη σχέση τους.

Πριν από λίγα 24ωρα η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο μέσω του καναλιού του Goop στο Youtube, όπου μας ξεναγεί στην αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα της. Η 50χρονη διαθέτει αμέτρητα ρούχα και έχει κρατήσει πολλά εντυπωσιακά κομμάτια, δημιουργίες γνωστών οίκων. Ανάμεσα σε αυτά η Gwyneth Paltrow φύλαξε και ένα λευκό φόρεμα από την εποχή που είχε σχέση με τον Brad Pitt.

«Πιστεύω ότι το είχα φορέσει όταν έβγαινα με τον Brad Pitt», λέει στην κάμερα η ηθοποιός δείχνοντας ένα floral φόρεμα Calvin Klein που είχε φορέσει στην πρεμιέρα του «The Pallbearer» το 1996 στη Νέα Υόρκη.

«Έχει αυτή την αίσθηση δεν με νοιάζει που κυριαρχούσε στα 90s», πρόσθεσε.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει matchy-matchy εμφάνιση φορώντας ασορτί μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου ενώ είχαν και παρόμοιο χρώμα στα μαλλιά τους.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Brad Pitt είχε μιλήσει στη βρετανική Vogue για την πρώην σύντροφό του αναφέροντας: «Mου αρέσει αυτό που έχει κάνει η Gwyneth με το Goop. Είναι ακόμα πολύ καλή φίλη μου και έχει χτίσει αυτή την αυτοκρατορία. Το είχε πάντα μέσα της, ούσα πολύ φροντιστική και αυτό ήταν μια υπέροχη δημιουργική διέξοδος για εκείνη. Στην πραγματικότητα, αν σκεφτώ καλύτερα, μάλλον εκείνη ήταν η πρώτη που με έκανε να πλένω το πρόσωπό μου δύο φορές την ημέρα».

O Brad Pitt με μαγιό στο Μεξικό ζει τον απόλυτο έρωτα με την Ines de Ramon

H Paltrow και ο Pitt έγιναν ζευγάρι το 1994 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας «Seven». Το 1996 αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν όμως 6 μήνες μετά τον αρραβώνα τους, χώρισαν οριστικά αλλά κράτησαν φιλικές σχέσεις.

Σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight, η Paltrow είχε αναφέρει πως το πρώτο διάστημα του χωρισμού τους, διέκοψαν εντελώς την επικοινωνία τους.

«Όταν χωρίσαμε, δεν ήμασταν φίλοι για λίγο και μετά βρήκαμε τον δρόμο μας πίσω. Πιθανώς 18-19 χρόνια πριν. Κάτι τέτοιο και έπειτα απλώς κρατήσαμε επαφή ανά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η σταρ.

Πηγή κεντρικής: apimages.com