Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την άγνωστη δυσκολία στην εγκυμοσύνη της

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την άγνωστη δυσκολία στην εγκυμοσύνη της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για την άγνωστη δυσκολία στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης στον μικρό Βλάση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει τους πρώτους μήνες ως νέα μαμά με πολλές προκλήσεις και μερικές αναποδιές.

Ανάμεσά τους, το ατύχημα στη σκάλα που την έριξε στο κρεβάτι με γύψο στο πόδι.

Η Κωνταντίνα μίλησε στο πρόσφατο q+a της για το ατύχημα το οποίο συνέβη όταν η ίδια θεώρησε πως είναι super woman και μπορεί να τα κάνει όλα μαζί.

«Όταν ο γιατρός με ενημέρωσε για την κατάσταση και μου λέει χαρακτηριστικά "θα κόψετε το παντελόνι σας ή να σας βάλουμε ένα του χειρουργείου γιατί θα βάλουμε γυψονάρθηκα", εκεί λύγισα και όπως ήταν αναμενόμενο έβαλα τα κλάματα. Σχεδόν ένα μήνα μετά σας γράφω αυτό το μακροσκελές κείμενο για να σας πω να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας, μετά από αυτό το θαύμα που σας συνέβη και να μην ξεχνάτε ότι η λεχώνες είμαστε, είστε είναι πολύ ευαίσθητες. Εννοείται αυτό το διάστημα έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, αλλά δεν ξεχνώ ότι θα μπορούσαν τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και είμαι ευγνώμων για ό, τι έχω. Ως μανούλες πλέον πρέπει να σκεφτόμαστε ότι από εμάς εξαρτάται μια ζωούλα γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές, έγραψε αρχικά η Κωνσταντίνα και σε ένα άλλο story μίλησε για τους δύο τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

konstantinaspyropoulou_3060729441759963028.jpg

Η αποκάλυψη για τη δύσκολη στιγμή στην εγκυμοσύνη;

«Μετά το doppler και για 2 μήνες περίπου περάσαμε διάφορα. Μόνο η πίστη με κράταγε δυνατή, κάποια στιγμή που θα είμαι έτοιμη θα μιλήσουμε. Δεν θα την ξεχάσω εκείνη την ημέρα, γενικά έχω ελάχιστες φωτογραφίες από τότε, απλά παρέμενα στο κρεβάτι και καναπέ και προσευχόμουν να περάσει ο καιρός», έγραψε η Κωνσταντίνα χωρίς άλλες λεπτομέρειες ενώ κατόπιν μίλησε και για τη δυσκολία με τον θηλασμό.

«Χρειάζεται επιμονή, υπομονή και θέληση. Όχι δεν ήταν καθόλου εύκολο στην περίπτωση μου γιατί το γάλα μου άργησε να κατέβει αλλά πάντοτε σκεφτόμουν ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσα να προσφέρει στο παιδί μου, όσο για όσο μπορέσω».

Όσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης, η Σπυροπούλου αποκάλυψε πως έχει χάσει 20 κιλά σε δύο μήνες αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να χάσει όλο το βάρος που πήρε στην κύηση, χωρίς να την αγχώνει αυτό:

«Δεν τα έχω χάσει όλα αλλά προσπαθώ με σωσρή διατροφή και σεβόμενη το σώμα και το μωρό μο. Επίσης η γυμναστική είναι απαραίτητη και κάτι που έγω θα καθυστερήσω λιγάκι», τόνισε η παρουσιάστρια.

Πριν μερικές ημέρες η Κωνσταντίνα είχε μιλήσει και για τις προκλήσεις της μητρότητας και τις μαύρες εκείνες μέρες:

Πώς τα καταφέρνεις; Πώς βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου; Θηλάζεις; Και πώς αντέχεις; Θα αντέξεις; Έχεις βοήθεια; Γυμνάζεσαι; Μα πως αφού έκανες καισαρική! Και ένα σωρό ερωτήσεις που κατακλύζουν τις ζωές μας…

Κάποιες μέρες ξυπνάω τόσο δυνατή σαν να έχω υπερφυσικές δυνάμεις. Κάποιες άλλες όμως, ξυπνάω στο σκοτάδι και όλα μοιάζουν μαύρα. Παλεύω όμως να βρω αυτή τη δύναμη, κάθε μέρα είναι ένας αγώνας. Μόνο που αντικρίζω την ηλιαχτίδα μου όλα μοιάζουν δυνατά. Θα συνεχίσω… Στόχος μου είναι να ξεπερνάω κάθε μέρα τον εαυτό μου, να είμαι καλύτερη μαμά από χθες, παρά τις ενοχές και τύψεις, βήμα βήμα και θα τα καταφέρω. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς κι εσύ και αντίστροφα».

https://www.instagram.com/p/Cnra_W-oMU6