Τι αταξίες κάνει ο Russell Brand όταν λείπει η Katy Perry;

Τι αταξίες κάνει ο Russell Brand όταν λείπει η Katy Perry;

Πολύ απλά, καλεί σε βοήθεια δυο-τρία supermodels για να του κάνουν παρέα.

Όταν είσαι διάσημος αστέρας του Hollywood και είσαι παντρεμένος με μια σούπερ σταρ τραγουδίστρια της ποπ, είναι λογικό κι επόμενο τα προγράμματά σας να είναι υπερ-φορτωμένα και τα ωράριά σας να μη συμπίπτουν ποτέ, πόσο μάλλον οι χώρες στις οποίες θα βρίσκεστε.

Φαίνεται όμως πως ο Russell Brand δεν παίρνει και τόσο βαριά την απόσταση που τον χωρίζει αυτόν τον καιρό από την γυναίκα του Katy Perry, καθώς η τραγουδίστρια βρίσκεται στο Rio de Janeiro της Βραζιλίας για το μουσικό φεστιβάλ Rock in Rio, ενώ αυτός έχει μείνει στο Los Angeles.

O Brandt εμφανίστηκε στη πρεμιέρα του show «Mexico: The Royal Tour», στο πολυτελές resort JW Marriot, και για να μην νιώθει μοναξιά, κάλεσε την Cindy Crawford και τη Sharon Stone να του κρατάνε παρέα. Δύο διαχρονικά σύμβολα του σεξ κι ένας γοητευτικός ταλαντούχος κωμικός, είναι όσο να πεις μια εξαιρετική συντροφιά για κάθε περίσταση, και αυτό φάνηκε και στις αστείες φωτογραφίες που έβγαλαν όλοι τους μαζί, κάνοντας πλάκα στους παπαράτσι.

Την ίδια ώρα, η Katy Perry ίδρωνε τη φανέλα πάνω στη σκηνή του Rock in Rio, κάνοντας τις τελικές πρόβες για την εμφάνισή της το βράδυ και φωτογραφιζόταν με τους θαυμαστές που την είχαν πάρει από πίσω, ακόμα και όταν βγήκε για ένα χαλαρωτικό γεύμα με τους φίλους της.

Βάλτε τα στη ζυγαριά και πείτε μας εσείς ποιος πέρασε καλύτερα εκείνη τη μέρα.