«Συγκλό το μαλλί Μαίρη», είπαν στη Συνατσάκη που εμφανίστηκε κοκκινομάλλα μαζί με τη μπέμπα

«Συγκλό το μαλλί Μαίρη», είπαν στη Συνατσάκη που εμφανίστηκε κοκκινομάλλα μαζί με τη μπέμπα

Είναι προφανές πως σε αυτή τη φάση της ζωής της η Μαίρη δεν προλαβαίνει να κάνει τέτοιες ριζικές αλλαγές στα μαλλιά της αλλά μήπως να το σκεφτεί σοβαρά;

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ο ορισμός της ευτυχισμένης νέας μαμάς και δεν το κρύβει!

Και σήμερα που έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά για μια σειρά γυρισμάτων για την εκπομπή του Διονύση Αυζαράκη στο Youtube δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της αλλά και τη δυσκολία που έχει το εγχείρημα δουλειά και μητρότητα μαζί.

Στη διάρκεια των γυρισμάτων η Μαίρη εξομολογήθηκε πως με τη μικρή στο σετ, τα γυρίσματα θα αργήσουν να τελειώσουν!

https://www.instagram.com/p/Cp-PunvDm3i

Η Συνατσάκη είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως θηλάζει αποκλειστικά και αναζητά την ισορροπία ακόμα στη διαχείρηση του χρόνου της.

Πάντως, αυτό που κέντραρε το ενδιαφέρον των fan της Mairiboo πέρα από την κόρη της ήταν τα κόκκινα με αφέλειες μαλλιά της. Προφανώς ήταν μια περούκα για τις ανάγκες του γυρίσματος αλλά το λουκ το λάτρεψε το Instagram και θυμηθήκαμε την εποχή που η Συνατσάκη ήταν πραγματικά κοκκινομάλλα.

Η αφιέρωση στην κόρη της

«Αυτός ο πλανήτης χρειάζεται τις θηλυκότητες περισσότερο από ποτέ. Σε ισχυρές θέσεις. Σε κυβερνήσεις. Σε όλα τα επαγγέλματα. Ισότιμα. Απαλλαγμένες από ενοχές. Χωρίς φόβο. Σίγουρες. Μπροστάρισσες. Ενωμένες. Μαζί… Θα παλέψω για αυτό το μέλλον. Για τις κόρες μας. • την φωτογραφία έβγαλε ο μπαμπάς μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαίρη Συνατσάκη ανήμερα της ημέρας της γυναίκας.

Η νέα ζωή ως μαμά

Η Μαίρη βρέθηκε καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά όπου και είπε:

«9 μήνες μέσα, 9 μήνες έξω λένε οι σύγχρονες παιδαγωγικές μέθοδοι. Σου παίρνει 9 μήνες για να γίνει αυτή η αποσύνδεση. Αυτό είναι το σωστό. Η ιδέα του να αποκτήσω ένα παιδί ήρθε μαζί με τον άνθρωπο, τον Ίαν. Αν σκεφτείς ότι στο πλασματάκι που έχεις απέναντί σου πρέπει να φέρεσαι όπως θα ήθελες να σου φέρονται, δε νομίζω ότι χρειάζεται να διαβάσεις και πολλά βιβλία. Εντάξει, καλά τα καταφέρνει η Μαιρούλα αλλά έχει 14 χρόνια ψυχοθεραπείας στην πλάτη... Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή που θα του λέω κάτι και θα μου λέει όχι, για να δω τι θα μου προκύπτει. Τα ‘χω διαβάσει αυτά, θέλει κι αυτό εκείνη την ώρα να πάρει τη δύναμή του πίσω. Εκεί δεν πρέπει να κοντραριστείς εσύ με τον εγωισμό σου», είπε στον Μουτσινά και συμπλήρωσε.

«Εκεί που γυρνάς από το μαιευτήριο και όλοι είναι τρισευτυχισμένοι, έρχεται η νύχτα κι εσύ μπορείς να πεις: πνίγομαι, πιέζομαι, στεναχωριέμαι. Το είπα κατευθείαν σε όλους τους δικούς μου, είπα στον εαυτό μου «μην παίξεις κάποιον ρόλο, ζήτα βοήθεια», συμπλήρωσε η Μαίρη Συνατσάκη.