«Η πιο ωραία σου φωτογραφία»! Η Συνατσάκη ποζάρει με την κόρη της και στέλνει μήνυμα

«Η πιο ωραία σου φωτογραφία»! Η Συνατσάκη ποζάρει με την κόρη της και στέλνει μήνυμα

H 38χρονη influencer δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία και αποκάλυψε την αγωνία που είχε για το μωρό της.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της διανύει τους τελευταίους 4 μήνες η Μαίρη Συνατσάκη αφού έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή, Ίαν Στρατή.

Η γνωστή influencer-επιχειρηματίας έχει ένα από τα δημοφιλέστερα προφίλ στο ελληνικό Instagram και μοιράζεται καθημερινά σκέψεις και στιγμιότυπα από την ζωή της με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους. Οι τελευταίες αναρτήσεις της προδίδουν πόσο χαρούμενη είναι με τον νέο της ρόλο και αποδεικνύουν πως η μητρότητα της πάει πολύ.

Το τρυφερό post με την κόρη της και το ηχηρό μήνυμα για την ημέρα της γυναίκας

Πριν λίγες ώρες η 38χρονη δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό με αφορμή την ημέρα της γυναίκας. Η πρώτη φωτογραφία ξεχώρισε και όχι άδικα αφού η influencer ποζάρει εμφανώς συγκινημένη κρατώντας τρυφερά την 4 μηνών κορούλα της.

https://www.instagram.com/p/CpifheFrLu7

«Αυτός ο πλανήτης χρειάζεται τις θηλυκότητες περισσότερο από ποτέ. Σε ισχυρές θέσεις. Σε κυβερνήσεις. Σε όλα τα επαγγέλματα. Ισότιμα. Απαλλαγμένες από ενοχές. Χωρίς φόβο. Σίγουρες. Μπροστάρισσες. Ενωμένες. Μαζί… Θα παλέψω για αυτό το μέλλον. Για τις κόρες μας. • την φωτογραφία έβγαλε ο μπαμπάς μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαίρη Συνατσάκη και οι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν πως αυτή είναι με διαφορά η ωραιότερη φωτογραφία της.

Την συγκεκριμένη λήψη απαθανάτισε ο μπαμπάς της influencer και παππούς της μικρής, γεγονός που κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό το post.

O μεγάλος φόβος της Μαίρης Συνατσάκη και η φιλία με την Γωγώ Δελογιάννη

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια προσωπική της συνομιλία με την φίλη της, Γωγώ Δελογιάννη, πρώην παίκτρια του MasterChef, όπου περιέγραψε την πρώτη της αντίδραση όταν έμαθε ότι περιμένει κορίτσι.

H κόρη της Συνατσάκη έχει θεία από την χώρα των θαυμάτων- Η τρυφερή σχέση των διδύμων αδελφών

Πολλοί celebrities και φίλοι της «Mairiboo» έδειξαν τον ενθουσιασμό τους για το τρυφερό post σχολιάζοντας καρδιές ανάμεσά τους οι: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μπέττυ Μαγγίρα, Θανάσης Ευθυμιάδης, Άντα Λιβιτσάνου κ.ά.

Τα 14 χρόνια ψυχοθεραπείας που έχει σαν παράσημο

Την προσωπική της ιστορία με την ψυχοθεραπεία μοιράστηκε η Μαίρη Συνατσάκη το 2021 μέσω του καναλιού της στο YouTube. Η 38χρονη μίλησε για τους λόγους για τους οποίους χρειάστηκε να επισκεφθεί ψυχοθεραπευτή και μίλησε στην ψυχή όσων σκέφτονται να απευθυνθούν σε ψυχολόγο ή βρίσκονται ήδη σε θεραπεία.

Όπως ανέφερε στο video της η επιχειρηματίας, η πρώτη φορά που επισκέφθηκε ψυχοθεραπευτή ήταν στα 18 της χρόνια εξαιτίας των κρίσεων πανικού που βίωνε.

«Ο λόγος που φρικάρω λίγο για το σημερινό video είναι ο λόγος που έχω πάντα δεύτερες και τρίτες σκέψεις πριν κάνω αυτά τα video. Είναι τα υπόλοιπα media», λέει στα πρώτα λεπτά του video η Μαίρη Συνατσάκη.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά η νέα μαμά ρωτήθηκε για την ανατροφή της κόρης της και εξήγησε πως η ψυχοθεραπεία που κάνει όλα αυτά τα χρόνια την έχει βοηθήσει σημαντικά. «Εντάξει, καλά τα καταφέρνει η Μαιρούλα, αλλά έχει και 14 χρόνια ψυχοθεραπείας στην πλάτη», είπε χαρακτηριστικά on air.

Πηγή κεντρικής: mairiboo