Τότε και τώρα: Nicole Kidman, μπούκλες και μπότοξ

Τότε και τώρα: Nicole Kidman, μπούκλες και μπότοξ

Η διάσημη σταρ του Hollywood υπέστη ουκ ολίγες μεταμορφώσεις στη ζωή της, μόνο και μόνο για να καταλάβει πως όλες ήταν ένα μεγάλο λάθος.

Η Nicole Kidman ήταν και είναι μία από τις πιο όμορφες, εντυπωσιακές και ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και δεν χωρά καμία αμφισβήτηση. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι πως κάποια στιγμή η εξάρτησή της από το botox, παραλίγο να την μεταλλάξει για πάντα σε ένα ακίνητο, ανέκφραστο και παγωμένο άγαλμα.

Η Kidman γεννήθηκε στη Χονολουλού της Χαβάης το 1967, και μεγάλωσε στην Αυστραλία ως ένα ψηλό, αθλητικό κορίτσι, με πολύ σγουρά κοκκινωπά μαλλιά, γαλάια μάτια και φακίδες. Ο ρόλος που την έκανε διάσημη, ήταν στο θρίλερ Dead Calm, το 1989, στο πλευρό του Sam Neill, και από εκείνη τη στιγμή ο δρόμος για το Hollywood στρώθηκε με κόκκινο χαλί.

Το 1990 η ταινία Days of Thunder την έφερε κοντά στον Tom Cruise, με τον οποίο και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, ξεκινώντας μια από τις πιο διάσημες σχέσεις, και μετέπειτα γάμο, στη show biz. Μετά από λίγο καιρό, ξεκίνησε και η σχέση της με το νυστέρι του πλαστικού χειρούργου.

Από υγιές κορίτσι με κανονικά κιλά και μια δροσερή φρεσκάδα, μετατράπηκε σιγά-σιγά σε μια εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια, με κορμί μοντέλου και πορφυρά, ίσια μαλλιά, γαλλική μύτη και σμιλευμένο σαγόνι. Η κομψότητα και το αριστοκρατικό στυλ, ωστόσο, που την χαρακτήριζαν πάντα, δεν την άφησαν ποτέ.

Στη πορεία, και μετά από ενα επώδυνο διαζύγιο με τον Cruise αλλά και πολλούς μεγάλους ρόλους που την καθιέρωσαν στον αμερικάνικο αλλά και παγκόσμιο κινηματογράφο, η Kidman έγινε από κυρία Cruise, κυρία Keith Urban, και η αγάπη της για το botox έγινε πο φανερή από ποτέ. Το πρόσωπό της δεν μπορούσε πλέον να παρουσιάσει τη παραμικρή ρυτίδα και σε συνδυασμό με το λευκό δέρμα της, τη λεπτή φιγούρα της και τις επιλογές της στα ρούχα με τα οποία εμφανιζόταν σε πρεμιέρες και πάρτι, η Nicole έμοιαζε περισσότερο με πορσελάνινη κούκλα που δεν μπορούσε ούτε να αναπνεύσει, παρά με τη φλογερή, εκθαμβωτική κοπέλα που είχαμε γνωρίσει πριν κάποια χρόνια.

Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, η ηθοποιός φαίνεται πως έχει καταλάβει το τραγικό λάθος που έκανε, δηλώνοντας μάλιστα και η ίδια πως κόβει μαχαίρι το botox γιατί πλέον δεν μπορεί καν να παίξει τους ρόλους που αναλαμβάνει, μιας και το πρόσωπό της δεν μπορούσε ούτε να συσπαστεί, Το γεγονός πως κατάφερε επιτέλους να γίνει μητέρα την βοήθησε σε αυτή της την απόφαση και πλέον η Kidman μοιάζει περισσότερο με ανθρώπινο πλάσμα παρά με ρομπότ στις δημόσιες εμφανίσεις της. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι, γιατί τέτοια φυσική ομορφιά, παρά τις όποιες μικρές παρεμβολές που υπέστη, είναι κρίμα να πάει χαμένη.