Wilde και Sudeikis ξανά σε πόλεμο: «Βάζει σε κίνδυνο το μέλλον των παιδιών»

Wilde και Sudeikis ξανά σε πόλεμο: «Βάζει σε κίνδυνο το μέλλον των παιδιών»
Invision

Η Wilde εξήγησε περαιτέρω πως ο Ted Lasso υπήρξε κακόπιστος και ενεργούσε με εξίσου κακή πίστη και σε ό,τι αφορά το μέλλον των παιδιών χρησιμοποιώντας τον εκφοβισμό ως μέσο για να κερδίσεi.

Το δράμα της Olivia Wilde και του τηλεοπτικού Ted Lesso, άκα Jason Sudeikis συνεχίζεται μιας και η 39χρονη ηθοποιός κατηγορεί τον πατέρα των παιδιών της πως προσπαθεί να την εξοντώσει οικονομικά με τη συνεχιζόμενη κόντρα τους για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Σύμφωνα με όσα έγραψαν οι δικηγόροι της Wilde και εξασφάλισε η Daily Mail, η Olivia δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι.

Η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται

Μπορεί ο Jason να θέλει να συνεχίσει με μια αγωγή μετά την άλλη αλλά η Olivia δεν μπορεί. Ο Jason να συνεχίσει να κάνει επίθεση και η πρόσφατη προσφυγή του στη δράση California Parentage είναι απλώς το πιο πρόσφατο παράδειγμα. Ο Jason με το αίτημα αυτό είχε ζητήσει να αλλάξει η έδρα της δικαστικής διαμάχης του ζευγαριού και να μετακινηθεί από την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη κάτι που δεν δέχτηκαν οι δικαστές.

Η Wilde εξήγησε περαιτέρω πως ο Ted Lasso υπήρξε κακόπιστος και ενεργούσε με εξίσου κακή πίστη και σε ό,τι αφορά το μέλλον των παιδιών χρησιμοποιώντας τον εκφοβισμό ως μέσο για να κερδίσεi.

Η Wilde πάλεψε για να παραμείνουν τα παιδιά στο Los Angeles ενώ ο Jason επιθυμούσε να πάρει τα παιδιά στο Brooklyn.

«Δεν πρέπει να επιτραπεί στον Τζέισον να χρεώνει την Olivia και στη συνέχεια να ισχυριστεί ότι θα πρέπει να στερηθεί το δικαίωμά της να ζητήσει συνεισφορά για αμοιβή βάσει των αναγκών του», γράφουν οι δικηγόροι της ηθοποιού προσθέτοντας ότι h Wilde γνωρίζει ότι εκείνος είναι πολύ πιο πλούσιος από αυτή.

Η πλευρά της Wilde τόνισε πως τα πράγματα έδειχναν πως έχουν ηρεμήσει και οι δυο τους θα έβλεπαν έναν ειδικό σε θέματα οικογενειών τον Ιανουάριο του 2023 κάτι που ο 47χρονος δεν σεβάστηκε:

Αντίθετα, έμαθα… την ώρα που διαπραγματευόμουν το χρονοδιάγραμμα ανατροφής των παιδιών στην Καλιφόρνια, ο Jason σχεδίαζε να προχωρήσει με την Υποστήριξη Παιδιών της Νέας Υόρκης πίσω από την πλάτη μου».

Η πλευρά του Sudeikis δεν σχολίασε το δημοσίευμα της Mail και έχει περάσει ένας χρόνος από την άχαρη εκείνη στιγμή που η Wilde δέχτηκε τα χαρτιά της αγωγής για την επιμέλεια ενώ βρισκόταν στη σκηνή.

Η Wilde και ο Sudeikis άρχισαν να βγαίνουν το 2011 και αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2013 ενώ χώρισαν τον Νοέμβριο του 2020 εν μέσω φημολογίας για τη σχέση της Wilde με τον Harry Styles με τον οποίο είναι πια φίλοι.

Το ζευγάρι πάντως και τις λεπτομέρειες του χωρισμού του είχε κάνει ρεζίλι και η νταντά των παιδιών των Wilde και Sudeikis.

Η νταντά καίει Sudeikis και Wilde: Το αλκοόλ, η απιστία, τα δάκρυα και το δράμα του χωρισμού