Η νταντά καίει Sudeikis και Wilde: Το αλκοόλ, η απιστία, τα δάκρυα και το δράμα του χωρισμού

Πατούλια Κατερίνα
Η νταντά καίει Sudeikis και Wilde: Το αλκοόλ, η απιστία, τα δάκρυα και το δράμα του χωρισμού

Η Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis καθόλου φιλικά δεν χώρισαν, σύμφωνα με την επί τρία χρόνια νταντά των παιδιών τους. Οι λεπτομέρειες του χωρισμού ήταν κάτι παραπάνω από πιπεράτες.

Δεν έχει τέλος το δράμα στη σχέση του ηθοποιού Jason Sudeikis, του διάσημου Ted Lasso και την πρώην αρραβωνιαστικιάς του και μητέρας των δύο παιδιών του Οlivia Wilde. Δύο χρόνια ακριβώς μετά τον πολύκροτο χωρισμό του 2020, η επί τρία χρόνια νταντά των δύο παιδιών του διάσημου πρώην ζευγαριού, καίει τους δύο ηθοποιούς και αποδεικνύει πως ο χωρισμός τους καθόλου φιλικός δεν ήταν. Το αντίθετο μάλιστα, περιελάμβανε μπόλικα δάκρυα, μια απιστία χωρίς προηγούμενο και μια απόπειρα αυτοκτονίας.

Η νταντά έκανε πιπεράτες αποκαλύψεις

LA Special Screening of

Σύμφωνα με την νταντά, και τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail ο Jason έμαθε για τη σχέση της Wilde με τον Harry Styles χάρη στο έξυπνο ρολόι που η αγαπημένη του είχε ξεχάσει σπίτι, με αποτέλεσμα ο Sudeikis να διαβάσει τα μηνύματα που έστελνε η Olivia με τον πρωταγωνιστή της ταινίας που η ίδια σκηνοθετούσε.

«Το πρωί της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου 2020, όταν επέστρεψα στο σπίτι μετά το Σαββατοκύριακο, ο Jason έκλαιγε πολύ, έκλαιγε και έκλαιγε. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Αφού ετοίμασα τα παιδιά, ο Jason ήρθε, ήπιε καφέ και ήταν χάλια, συνέχισε να κλαίει. Μου είπε πως τους παράτησε. Τον λυπήθηκα, μου είπε όλες τις λεπτομέρειες της παράνομης σχέσης με τον Styles και πως ήταν εκείνη που έκανε την πρώτη κίνηση », τόνισε η πάλαι ποτέ νταντά της 6χρονης Daisy και του 8χρονου Otis.Η νταντά αποκάλυψε πως ο Ted Lasso, απαγόρευσε να ακούγονται στο σπίτι τραγούδια του Styles ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Sudeikis έφτασε να στέκεται κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου της Wilde για να την εμποδίσει να πάει να δει τον Styles.


Η νταντά απολύθηκε τελικά εκείνον τον Φεβρουάριο του 2021, επειδή είχε ενημερώσει την Wilde για το πρόβλημα του πρώην της με το αλκοόλ, με αποτέλεσμα η ίδια να φοβάται τις αντιδράσεις του.

Εκείνο το διάστημα η Wilde έκανε πια επίσημες εμφανίσεις στο πλευρό του Harry Styles με τον Sudeikis να φτάνει στο σημείο να παραδίδει τα χαρτιά για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους επί σκηνής, όσο η Wilde μιλούσε στο Cinemacon.

Κοινή ανακοίνωση από το πρώην ζευγάρι

Πάντως, Jason Sudeikis και Olivia Wilde εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία κάνουν επίθεση στην πρώην νταντά για τον πόλεμο που τους κάνει τονίζοντας:

«Ως γονείς είναι απίστευτα λυπηρό να βλέπουμε την πρώην νταντά των δύο μικρών παιδιών μας να κάνει τέτοιες ψευδείς δηλώσεις για εμάς δημόσια. Η καμπάνια μίσους της εναντίον μας κρατά 18 μήνες και έχει ξεπεράσει κάθε όριο, θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στην ανατροφή και στην προστασία των παιδιών μας, με την ελπίδα αυτή η γυναίκα να αφήσει ήσυχη την οικογένειά μας».

Τα στοιχεία της νταντάς δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η Wilde με τον Sudeikis ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Νοέμβριο του 2020 μετά από εννιά χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση δύο παιδιών. Λίγους μήνες αργότερα, η Wilde συνδέθηκε ερωτικά με τον πρωταγωνιστή της νέας της ταινίας, τον 28χρονο Harry Styles.

Η ηθοποιός και παραγωγός πια τόνισε στην Vogue Δεκεμβρίου πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στη νέα της σχέση, πιο υγιής από ποτέ και λατρεύει το συναίσθημα αυτό.

Ο Jason από την άλλη, έχει τα τελευταία δύο χρόνια βιώσει την μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή του αλλά παραδέχτηκε πως ο χωρισμός από την Wilde του στοίχισε πολύ. Όλοι απορούν αν ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Jason, ο θρυλικός Ted Lasso, ο πιο θετικός και τρυφερός χαρακτήρας σε τηλεοπτική σειρά, θα ενέκρινε ένα τέτοιο σκηνικό από πλευράς Sudeikis.

Τον περασμένο Απρίλιο, τα φώτα στράφηκαν στη σκηνή του CinemaCon, όμως όχι μόνο με τον τρόπο που κανείς θα περίμενε. Την ώρα που η Olivia Wilde είχε το μικρόφωνο και μιλούσε για την ταινία της, Dont Worry Darling, ξαφνικά ένας δικαστικός επιμελητής τής παρέδωσε έναν καφέ φάκελο με νομικά έγγραφα.

O δικαστικός επιμελητής παρέδωσε τα χαρτιά κηδεμονίας των παιδιών στην Olivia Wilde

Πολλοί απόρησαν τι συνέβη και τι μπορεί να περιλαμβάνει αυτός ο φάκελος και η απάντηση ήρθε γρήγορα: ο πατέρας των παιδιών της, Jason Sudeikis, έστειλε έγγραφα που αφορούσαν στην κηδεμονία των παιδιών.

Η άμεση σκέψη στο μυαλό αρκετών φανς ήταν ότι ο πρωταγωνιστής του Ted Lasso το έκανε επίτηδες για να εκδικηθεί την πρώην του μετά τις φημολογίες περί απιστίας. Ο ίδιος, ωστόσο, μέσω των εκπροσώπων του αρνήθηκε εμπλοκή και δήλωσε πως δε γνώριζε πότε θα της παραδίδονταν τα έγγραφα.

«Τα έγγραφα συντάχθηκαν για τον καθορισμό της δικαιοδοσίας σχετικά με τα παιδιά της κας Wilde και του κ. Sudeikis. Ο κ. Sudeikis δεν γνώριζε προηγουμένως την ώρα ή τον τόπο παράδοσης του φακέλου, καθώς αυτό θα εξαρτιόταν αποκλειστικά από την εμπλεκόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών για τη διαδικασία και ποτέ δεν θα συμφωνούσε με την επίδοση του φακέλου με τόσο ακατάλληλο τρόπο».