Η νέα φωτό της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της & η προσπάθεια απώλειας βάρους με Έβερεστ

Η νέα φωτό της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της & η προσπάθεια απώλειας βάρους με Έβερεστ

Ποια μέθοδο ακολουθεί; H φιλότιμη fit προσπάθεια της Μαίρης και το νέο πλάνο με το μωρό. 

«Θα είναι νέα ζωή» είχε γράψει η Μαίρη Συνατσάκη στην πρώτη της φωτογραφία με την κόρη της, μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου. Πλάνα από αυτή τη νέα της ζωή μοιράζεται η χαρούμενη μαμά καθημερινά μαζί μας μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CmBtlq_rPh8

Χωρίς ακόμη να έχει αποκαλύψει το όνομα που θα δώσουν με τον Ίαν Στρατή στη μικρή τους που γεννήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2022, η περήφανη μαμά Μαίρη συνηθίζει να την αποκαλεί «πιτσίνι» και έχει γίνει η (κυριολεκτικά) η κολλητή της. Μικρή και μεγάλη Boo πάνε μαζί για δουλειά, κάνουν βόλτες με τη θεία Αλίκη στη θάλασσα, ενώ το «πιτσίνι» είναι παρούσα και σε γυρίσματα ή στο backstage των τηλεοπτικών εμφανίσεων της μητέρας της (όπως έγινε πρόσφατα στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά).

«Συγκλό το μαλλί Μαίρη», είπαν στη Συνατσάκη που εμφανίστηκε κοκκινομάλλα μαζί με τη μπέμπα

Τώρα λοιπόν, εν όψει της αργίας της 25ης αλλά και φυσικά του Σαββατοκύριακου, η 38χρονη επιχειρηματίας και influencer είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και αποφάσισε να κάνει με την κόρη της μια βόλτα στον ήλιο.

Ήδη από τις 8 το πρωί, περπάτησαν δίπλα στα δέντρα, με τη Μαίρη Συνατσάκη να ανεβάζει σχετική φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram. Αν και η ίδια δεν αποσαφήνισε το μέρος που βρίσκονταν, το εν λόγω στιγμιότυπο παραπέμπει στον Εθνικό Κήπο του Ζαππείου Μεγάρου.

Synatsakh7.png

Στη συνέχεια μοιράστηκε και μια ακόμη λήψη the Tom Hanks way, δηλαδή φωτογραφίζοντας την σκιά της. Δίπλα στη δική της φιγούρα διακρίνεται ένα ακόμη μικρό κεφαλάκι, που είναι φυσικά της κόρης της. Όπως πολλές άλλες δραστήριες νέες μαμάδες, την έχει σε μάρσιππο για να κάνουν ανενόχλητες τις βόλτες τους με πλήρη ασφάλεια.

«Η πιο ωραία σου φωτογραφία»! Η Συνατσάκη ποζάρει με την κόρη της και στέλνει μήνυμα

Synatsakh8.png

Η επιστροφή στη γυμναστική με ...μέθοδο Έβερεστ

Η influencer και πάντα πρέσβειρα του well being-vπου πήρε λίγα κιλά στην πρώτη της εγκυμοσύνη, μετά τη βόλτα με την κόρη της αποφάσισε πως είναι μια καλή στιγμή να αρχίσει ξανά τη γυμναστική, μετά από έναν χρόνο αποχής. Η επιστροφή αυτή, λοιπόν, έγινε σε ήπιους τόνους, με την ίδια να κάνει ασκήσεις εδάφους στο σπίτι της. Μαζί της και μία από τις γάτες που έχει με τον Ίαν Στρατή, ο Έβερεστ, που αποφάσισε να «συμμετέχει» με τον δικό του τρόπο στη διαδικασία, ξαπλώνοντας στην κοιλιά της Μαίρης Συνατσάκη.

Είμαστε σίγουρες ότι κάπου εκεί γύρω θα είναι και η BabyBoo, να κοιτάει χαμογελαστή τη φιλότιμη fit προσπάθεια της Μαίρης.

329533275_975797347135180_594876462147584270_n.jpg