Survivor All Star: Το βίντεο με το φαγητό και η Ελένη Χαμπέρη μονοπωλούν το Twitter

Άσχημα χαμπέρια για την Ελένη τη Χαμπέρη. Όλα δείχνουν, σύμφωνα με τα δεκάδες σχόλια στο Twitter αυτές τις ώρες, πως η Ελένη θα είναι εκείνη που θα επιστρέψει στο σπίτι της.

Ο σεισμός με το αν τρώνε ή όχι οι παίκτες στο Survivor συνεχίζεται, μιας και ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο Twitter δείχνει παίκτες του 2021 να παίρνουν ρύζι με κοτόπουλο από την παραγωγή.

Ο Γιώργος Λιανός ξέσπασε στη ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία συμμετέχει και μίλησε για οργανωμένη προσπάθεια να αποδομηθεί φέτος το Survivor.

Το viral βίντεο με το φαγητό στο Survivor

Ο Λιανός εξήγησε με έντονο τρόπο πως μετά από 12ωρα γυρίσματα και όταν οι ομάδες δεν επιστρέφουν στις παραλίες τους για να μαγειρέψουν, η παραγωγή είναι υποχρεωμένη να δώσει τροφή στους παίκτες.

Ο παρουσιαστής του Survivor έσπευσε να εξηγήσει χαρακτηριστικά πως ήταν απόφαση τωβν παικτών να είναι η αποβολή η τιμωρία για όσους κλέβουν οργανωμένα φαγητό ή επικοινωνούν κρυφά.

Αν ήταν ένα κανονικό παιχνίδι θα υπήρχε τιμωρία και όχι αποβολή. Σε ό,τι έχει να κάνει με το βίντεο του 2021 που δείχνει παίκτες να τρώνε, ο Γιώργος Λιανός λέει πως νιώθει θιγμένος για το γεγονός ότι κατηγορούν συνεργάτες του!

Ο Λιανός συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι εκπομπές έστειλαν ρεπόρτερ ο οποίος πιάστηκε να παίρνει λεφτά από παίκτες, τονίοντας πως η ανθρωποφαγία είναι στην Ελλάδα και όχι στον Άγιο Δομίνικο!

Τέλος, ο Λιανός έκανε την αποκάλυψη ότι ο Ατζούν είχε καλέσει παίκτες στο σπίτι του για να περιορίσει τέτοιου είδους γεγονότα και οι καλεσμένοι φεύγοντας πήραν τρόφιμα ακόμα κι από το σπίτι του τούρκου παραγωγού.

Ποιος αποχωρεί από το Survivor;

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη σημερινή αποχώρηση, η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται πως ξέκλεψε μια ακόμα εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο και παραμένει στο ριάλιτι επιβίωσης όπως και ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου με τα προγνωστικά να θέλουν την Ελένη Χαμπέρη εκτός Survivor.

Ο Βασάλος έκανε τη μεγάλη γκάφα στο Survivor για την Ευρυδίκη και το Twitter του θύμισε τον Μόργκαν

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης