Πόσο δίκαιο παιχνίδι είναι το Survivor, Γιώργο Λιανέ; Μόνο ο Ηλίας Γκότσης έχει βρει τροφή εκτός;

Πόσο δίκαιο παιχνίδι είναι το Survivor, Γιώργο Λιανέ; Μόνο ο Ηλίας Γκότσης έχει βρει τροφή εκτός;

Το Twitter αναρωτιέται εύλογα πόσο δίκαιο παιχνίδι είναι το Survivor All Star. Τελικά, θα έπρεπε να έχει αποβληθεί κι ο Ντάνος το 2017 για το καρβέλι με ψωμί που βρήκε; Μόνο ο Γκότσης έφαγε εκτός κανόνων στο ριάλιτι επιβίωσης; Τελικά ποιος αξίζει να κερδίσει φέτος το All Star; 

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα που σηκώθηκε μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star.

Στο πεντάλεπτο κρεσέντο του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού για την αιτιολόγηση της διπλής αποβολής, ακούστηκαν ατάκες περί δίκαιου παιχνιδιού, ντόπας και σημαδεμένης τράπουλας, ατάκες που όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις.

Το 5λεπτο κρεσέντο του Γιώργου Λιανού

«Φαντάζομαι πως όλοι έχετε στο μυαλό σας τι ακριβώς γίνεται με τον Γιωρίκα πιλίδη και τον Ηλία Γκότση.

Έρχομαι σε μια θέση που για μένα προσωπικά είναι λιγάκι άβολη, να συζητήσω για τα αυτονόητα μαζί σας, φαντάζομαι πως εσείς όπως κι εγώ έχετε υψηλά την έννοια της δικαιοσύνης στις ηθικές σας αξίες.

Το Survivor είναι ένα δίκαιο παιχνίδι, αυτό προσπαθούμε όλοι και για το δικό μας καλό και για το δικό σας, όλοι προσπαθείτε να φτάσετε στη νίκη και η νίκη αυτή θα έρθει μέσα από συνθήκες δύσκολες και για το κορμί και για την ψυχή σας, μακριά από αγαπημένα άτομα, από τις οικογένειές σας, χωρίς την τροφή που λαμβάνετε στον έξω κόσμο, με άνεση, αγωνίζεστε κάθε εβδομάδα για το έπαθλο επικοινωνίας, να δείτε μια φωτογραφία, να ακούσετε τη φωνή από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αγωνίζεστε μέχρι και τον τελευταίο πόντο με όσες δυνάμεις σας έχουν απομείνει για να φέρετε το φαγητό στο τραπέζι, κερδίζοντας τα έπαθλα φαγητού.

Τι αξία έχει μια νίκη αν οι συνθήκες δεν είναι ίσες για όλους τους παίκτες, σκεφτείτε να παίζετε μια παρτίδα χαρτιά και η τράπουλα να είναι σημαδεμένη, πόσο δίκαιη είναι μια νίκη ενός παίκτη με αυτές τις συνθήκες; Πόσο δίκαιη είναι μια κούρσα ταχύτητας σε υψηλό επίπεδο όταν ένας από τους αντιπάλους είναι ντοπαρισμένος; Αυτή η χαρά της νίκης χάνει την ουσία της και καταλήγω στο τι έχει συμβεί.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor.

Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας, είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό και τον αριθμό που καλούσε.

Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο και σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor, άλλος ένας βασικός κανόνας και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις. Εξετάσαμε τα στοιχεία ένα - ένα και καταλήξαμε στην απόφαση της παραγωγής που είναι να αποβληθούν οι δύο παίκτες, ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης από το Survivor All Star», είπε χαρακτηριστικά ο Λιανός.

Ο έτερος Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ήταν το alter ego του Ηλία Γκότση, μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, δήλωσε πως βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση με όσα έχουν συμβεί και δεν θέλησε να μιλήσει παραπάνω, την ώρα που ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη διέρρηξαν τα ιμάτιά τους για το δίκαιο παιχνίδι που παίζουν χωρίς να παραβιάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ξέσπασε ο Μισθοφόρος, απορούμε εμείς

Η διπλή αυτή αποβολή έκανε τον Μισθοφόρο, άκα Κώστα Αναγνωστόπουλο να ξεσπάσει, έναν παίκτη που από την πρόωρη αποχώρησή του ακόμα μιλάει για Survivor... τσίρκο.

Ο Μισθοφόρος από τη στιγμή που βγήκε μίλησε για τους Μπλε που τρώνε όλοι καλά και για παιχνίδι επιβίωσης άδικο.

«Γράψτε σε ένα χαρτί τους κανονισμούς του παιχνιδιού και σίγουρα θα τους έχει παραβιάσει & η κουτσή Μαρία ή όπως πάντα αλλάζει ο κανονισμός ανάλογος ποιος τον κάνει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας.

O Ντάνος είναι ο πιο κερδισμένος του Survivor- Η μεγάλη αλλαγή και οι νέες photos με το κορίτσι του

Το κοινό είναι έξαλλο με το... δίκαιο Survivor

Είναι τελικά δίκαιο παιχνίδι το Survivor από τα σπάργανά του; Το κοινό λέει πως όχι και τα επιχειρήματα στα σχόλια δεν είναι λίγα.

Υπάρχει παίκτης να μην έχει κλέψει τροφή; Μέχρι και ο Ντάνος θα μπορούσε να έχει αποβληθεί για ένα καρβέλι ψωμί.

Είναι δυνατόν ο Μπόγδανος που ήταν κολλητός ως χτες με τον Ηλία Γκότση να άλλαξε ξαφνικά ομάδα και να μην ήξερε τίποτα για τη συστηματική και κατ’ εξακολούθηση εύρεση τροφής στο All Star;

Ξεχνάμε το περσινό Survivor που παίκτες δεν αποβλήθηκαν ούτε μετά από επικοινωνία και έφτασαν να πίνουν μέχρι και καφέ;

Είναι δίκαιες τελικά οι νίκες των δύο τελευταίων ετών στο Survivor, με παίκτες που μπήκαν τον Μάρτιο διαβασμένοι και χορτασμένοι;

Είναι ή όχι σαθρό το επιχείρημα της άγνοιας του τι συμβαίνει στον έξω κόσμο όταν μπαίνουν παίκτες μέχρι και τα μισά του ριάλιτι επιβίωσης; Αναγκάστηκε μόλις πέρσι η παραγωγή να αποβάλλει μέχρι και μέλη της που έκαναν συμφωνίες με παίκτες;

Μιλάει ο Σάκης και η Μαριαλένα για κανόνες που βρίσκονταν κάθε μέρα και μιλούσαν για όσα συμβαίνουν στις αντίπαλες ομάδες τους;

Αποβολή Γκότση- Πιλίδη από το Survivor: Φτάσαμε να συμφωνούμε με James - Μισθοφόρο και Τριαντάφυλλο