Από 1 έως 10 η Βρισηίδα είναι 9 ερωτευμένη & πώς το σχέδιο Μαρτίκα μπορεί να τη στείλει στο All Star

Από 1 έως 10 η Βρισηίδα είναι 9 ερωτευμένη & πώς το σχέδιο Μαρτίκα μπορεί να τη στείλει στο All Star
Instagram

Πώς ο προφεσόρ Μαρτίκας και το Bella Ciao θα μπορούσαν να στείλουν την 26χρονη στο ριάλιτι όσο κι αν δεν θέλει να πάει. Acun thank us later. 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, κατά κοινή ομολογία, μιλάει πολύ. Αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για τους fans του Survivor, που μπορούν να της θέτουν τα ερωτήματά τους μέσω των social media, για να λάβουν εκτενείς, σαφείς και λεπτομερείς απαντήσεις.

Εκτός από το «Πρωινό μας» και το «Γεια σου», τις εκπομπές δηλαδή του SKAI που ασχολούνται σε μεγάλο βαθμό με το reality του καναλιού τους, το 26χρονο μοντέλο μετά το άδοξο τέλος της φιλίας της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τα μάτια του καλού της, φιλοξενήθηκε και στο διαδικτυακό Q&A του πρώην παίκτη του Survivor, Γιώργου Ταλάντσεβ aka Τάλα.

Ειδικότερα, πριν από περίπου μία εβδομάδα, η νεαρή απάντησε σε πέντε ερωτήσεις, που αφορούσαν κυρίως στον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος διαγωνίζεται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο. «Από το 1 έως το 10, πόσο ερωτευμένη είσαι» τη ρώτησε λοιπόν με εκείνη να απαντά «9, γιατί δεν είμαστε τόσα χρόνια μαζί ώστε να φτάσω στο 10».

Andriwtoy-Martikas-3.png

Εν συνεχεία, της ζητήθηκε να αποκαλύψει τα χαρακτηριστικά του που την έκαναν να τον ερωτευτεί, εξηγώντας ότι «είναι πολύ καθαρός, πολύ gentleman, έχει πολλά χόμπι, δεν είναι τεμπέλης και έχει πολλή ενέργεια». Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη μέχρι τώρα πορεία του στο παιχνίδι, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε πως τα πάει πολύ καλά και «κάθε μέρα φέρνει πόντο. Είναι αξιοπρεπέστατος και στο reality τα πάει καλά».

Όχι πια φίλοι στο Survivor: Ο Μπάρτζης έκανε επίθεση στον Μαρτίκα αλλά το λάθος θα του στοιχίσει

Ακόμη, αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν τον δει, θα είναι μια μεγάλη αγκαλιά. Ακολούθως, ερωτώμενη για τα όσα δεν της αρέσουν σε έναν άντρα, εκείνη απάντησε: «Να είναι βρώμικος, να είναι τσιγκούνης και τεμπέλης». Τέλος, ο Γιώργος Τάλα τη ρώτησε αν θα πήγαινε ξανά στο παιχνίδι με την influencer και μοντέλο να διευκρινίζει πως θα το έκανε μόνο αν μπορούσε να προετοιμαστεί σωστά. «Σε αυτό το All Star σίγουρα δεν θα ξαναπήγαινα», κατέληξε.

Πάντως, παρόλο που στο φετινό παιχνίδι δεν θα ήθελε να επιστρέψει ως παίκτρια, ας μην αποκλείσουμε την πιθανότητα να κάνει ένα ταξίδι στον τροπικό Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να δει τον σύντροφό της. Άλλωστε, είναι μια δίκαιη εναλλακτική στην καθιερωμένη τακτική του reality που θέλει τον νικητή στο καραόκε των πάρτι ένωσης, να επισκέπτεται το αντίστοιχο πάρτι της επόμενης χρονιάς. Δεδομένου ότι ο Σπύρος Μαρτίκας, λοιπόν, είχε κερδίσει με την περσινή του «ερμηνεία», θα έπρεπε να βρεθεί φέτος στο πάρτι ένωσης- ως μη συμμετέχων. Εφόσον αυτό δεν γίνεται, αφού είναι ήδη εκεί και πρόκειται να μακροημερεύσει στο ριάλιτι, γιατί να μην κάνει το ταξίδι η σύντροφός του; Θα ήταν η πιο δίκαιη εναλλακτική στο μη υλοποιήσιμο «έπαθλό» του. Δίνουμε ιδέες στην παραγωγή, οπότε Acun thank us later.

«Να έχεις Μαρτίκα και να ψηφίζεις Κόρο»: Έξαλλο το κοινό με την άδικη υποψηφιότητα στο Survivor

Εξάλλου, δεν τα είχε πάει και άσχημα τραγουδώντας το «Αεράκι». Έτσι, το σχέδιο Μαρτίκα θα μπορούσε να της εξασφαλίσει και ένα ταξιδάκι στο All Star και γιατί όχι, να πει εκείνη το Bella Ciao αυτή τη φορά ως ένδειξη επαναστατικής πράξης έπειτα από τη φιλία που χάλασε.