Ο Ηλίας Γκότσης νιώθει νικητής στην τοποθεσία Ελ. Βενιζέλος -To Twitter είναι έξαλλο με το Survivor

Ο Ηλίας Γκότσης νιώθει νικητής στην τοποθεσία Ελ. Βενιζέλος -To Twitter είναι έξαλλο με το Survivor

Στο Survivor All Star, η Ελένη Χαμπέρη ήταν η τελευταία υποψήφια προς αποχώρηση την εβδομάδα αυτή αλλά  μόνο οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Γκότση απασχόλησαν το Twitter.

Αποκαθήλωση ήταν και πάει! Ο Ηλίας Γκότσης μπορεί να γνώρισε τη μοίρα που είχαν οι νικητές προηγούμενων Survivor στο All Star, όμως αποφάσισε να επιστρέψει στον λογαριασμό του στο Instagram με διάθεση συγχώρεσης καθώς οδεύουμε προς το Πάσχα και ταυτόχρονα και με ύφος τρολαρίσματος για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε.

Αποβολή εξαιτίας παράνομου φαγητού ήταν η αιτία που ο Γκότσης βρέθηκε εκτός ριάλιτι επιβίωσης αλλά ο ίδιος φαίνεται πως ό,τι θέλει να πει, θα το πει στα social.

Σε αυτούς που ξέρω πως μ’ αγαπάνε πραγματικά και είναι πάντα εκεί. Άλλο ένα μάθημα

«Και τελικά εδώ, στο δρόμο για το αεροδρόμιο μετά από τρεις μήνες. Εντάξει μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Παρόλα αυτά αλήθεια το εννοώ , νιώθω νικητής, βλέπω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη, Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές.

Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιες ιδέες, πορεύονται με αυτές και τελειώνουν αυτές.

Εγώ τις υπηρέτησα, τώρα καλώς η κακώς είμαι εδώ.

Πόσο δίκαιο παιχνίδι είναι το Survivor, Γιώργο Λιανέ; Μόνο ο Ηλίας Γκότσης έχει βρει τροφή εκτός;

Παρόλα αυτά, νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω στους ανθρώπους μου.

Σε αυτούς που ξέρω πως μ’ αγαπάνε πραγματικά και είναι πάντα εκεί. Άλλο ένα μάθημα.

Το 2018 αναθεώρησα πολλά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα υλικά αλλά νομίζω το 2023 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός, είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά. Σας αγαπώ πολύ και τα λέμε».

Ο Γκότσης φρόντισε να τρολάρει το θέμα με το φαγητό και τους locals με ένα πανέξυπνο βίντεο και όλοι περιμένουν την μεγάλη επιστροφή του νικητή του Survivor 2018 και στο Tik Tok.

1680072671192-882714390-ilias_gotsis.jpg
gotsis1.jpg

Η ανακοίνωση αποβολής των Γκότση και Πιλίδη είχε σοκάρει τους fans του Survivor.

«Ο Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας, είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό και τον αριθμό που καλούσε.Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Έχουμε αποδείξεις και για αυτό. Με αυτά τα δεδομένα καταλήξαμε στην απόφαση ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star», είχε πει ο Γιώργος Λιανός.

Σε άλλα νέα και αφού έπιασε κινητό στο χέρι, ο Γκότσης έκανε unfollow την Εύη Σαλταφερίδου, τον Ηλία Μπογδάνο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον σύντροφο της Εύης αλλά κράτησε και τον Σάκη Κατσούλη και τον Αντζούν!

Ε, το Twitter αντέδρασε και στα unfollow και τα σχόλια ήταν αιχμηρά

O Ντάνος είναι ο πιο κερδισμένος του Survivor- Η μεγάλη αλλαγή και οι νέες photos με το κορίτσι του